Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Osmnáctiletý řidič zemřel na Jihlavsku po honičce s policií

Recommended Posts

Odesláno

Myslite ze ta 306 bude na dily ? :D:P

Peugeot09 nemusim cloveka znat na to abych mohl neco posoudit

- nenechal se skontrolovat hlidkou policie , a je jedno z jakeho nezistneho duvodu to udelal, ci kvuli ridicaku, kradenemu autu, prepadu, vydanemu zatykacu, alebo len preto, ze chcel skusit utiect ... Je to jedno ... Mal 18 let, pravidla silnicniho provozu mnel este urcite v cerstve pameti ...

Toto mi proste staci, a bylo by mi uplne jedno ci buchol do zaveje sam, nebo ci ho policajti vytlacili. Ono kazdy je po dostani vodicskeho preukazu macher, a pan sveta ktery si mysli, ze vie soferovat ... Bohuzial to pravda nie je snad nikdy ....

Skoda jeho zivota je, to urcite, ale bohuzel muze si za to jen on sam ...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kdyby chtěli policajti zkontrolovat mně, úplně normálně bych zastavil a dokonce bych i s klidem dýchal. Pokud ten cápek poldům ujížděl a následně se díky nezvládnutí auta zabil, je to čistě jeho problém a podle mně má co chtěl (kdyby byl čistej jak slovo boží asi by neměl důvod ujíždět - nebo jo?)

moje slova, přesně tak to je, dnešní mládež si myslí že pro ně pravidla neplatěj:(:roll

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Já nikoho neodsuzuju. Je to právě naopak, vy odsuzujete člověka, kterého jste nikdy neviděli, nic o něm nevíte a plivete na něj jenom kvůli jednomu článku. Být krátkozraký neznamená soudit z několika různých pohledů, ale posuzovat situaci jenom podle jednoho článku.

foxo: Koukám, že nejen češi, ale i slováci ví všechno, i když na místě nebyli. To by si normálně uvažující člověk odplivnul. :blicismajlik

[upravil dne 23/1/10 peugeot09]

predpokladam, ze pravdu budes hledat nekde na www.dfens-cz.com :D

Odesláno

hale, já se taky řadím ještě mezi mládež....... teda doufám :-D a nenapadlo by mě v životě policajtům ujet, a ani se nesnažím nijak dohadovad, když sem něco provedl tak musim nést následky.....

Odesláno

Presne tak, k mladezi patrim este aj ja (co sa vodicaku tyka urcite) a hliadke vzdy normalne zastavim, porozpravame sa, popraju mi stastnu cestu a idem si spokojne dalej...

...obhajovat akokolvek cin toho mladika z clanku mi pride uplne zbytocne:bojim

A inak je to jeden z pripadov, kedy si zas novinari seru do huby.... ...\"zemřel po honičce...\" a v texte o nahanani nie je ani zmienka:myslim

[upravil dne 24/1/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Ještě že nevzal někoho s sebou :bojim

Jinak :xvul Dneska mě zablokovali na Novinkách účet :fnuk Má s tím někdo zkušenosti? :D

Po šesti měsících si založíš nové jméno anebo je to na kratší dobu? Určitě jsi byl sprostý na naše milé novináře nebo připomínky na minoritní obyvatelstvo

Odesláno

Pokud to odnese pouze nezodpovědný hazardér, je to v pořádku. Horší je když se k tomu připlete jiný účastník silničního provozu.

Odesláno
Původně zaslal: mares

Pokud to odnese pouze nezodpovědný hazardér, je to v pořádku. Horší je když se k tomu připlete jiný účastník silničního provozu.

Ono to pak ale většinou dopadne tak, že řidiči se nic nestane a někoho jiného přitom zabije (v lepším případě upoutá na vozík).

BTW: dnes jsem viděl ve zprávách, že nějaký 36letý podnapilý ujížděl a když ho blokli, tak skočil do řeky a chtěl uplavat. Stejně ho chytli. Ale na mostě po něm zůstala stát 405ka...:D

Odesláno

No a to prej ta voda měla kolem 2 stupňů. Možná jsem rozmazlenej, ale jezdím do bazénu, kterej má necelých 27 stupňů a je to jeden velkej led :D. Pak jdu do výřivky, která má 35 stupňů, ale bublinky jsou studený :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...