Guest Lubk0 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Myslite ze ta 306 bude na dily ? Peugeot09 nemusim cloveka znat na to abych mohl neco posoudit - nenechal se skontrolovat hlidkou policie , a je jedno z jakeho nezistneho duvodu to udelal, ci kvuli ridicaku, kradenemu autu, prepadu, vydanemu zatykacu, alebo len preto, ze chcel skusit utiect ... Je to jedno ... Mal 18 let, pravidla silnicniho provozu mnel este urcite v cerstve pameti ... Toto mi proste staci, a bylo by mi uplne jedno ci buchol do zaveje sam, nebo ci ho policajti vytlacili. Ono kazdy je po dostani vodicskeho preukazu macher, a pan sveta ktery si mysli, ze vie soferovat ... Bohuzial to pravda nie je snad nikdy .... Skoda jeho zivota je, to urcite, ale bohuzel muze si za to jen on sam ... Citovat
BOSSCZ Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Kdyby chtěli policajti zkontrolovat mně, úplně normálně bych zastavil a dokonce bych i s klidem dýchal. Pokud ten cápek poldům ujížděl a následně se díky nezvládnutí auta zabil, je to čistě jeho problém a podle mně má co chtěl (kdyby byl čistej jak slovo boží asi by neměl důvod ujíždět - nebo jo?) moje slova, přesně tak to je, dnešní mládež si myslí že pro ně pravidla neplatěj:( Citovat
.mycTD Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 dnešní mládež je hroznej vyraz taky jsem v 18ti ujizdel policejnimu facku a dnes uz se radeji pohadam. Citovat
BV406 Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Já nikoho neodsuzuju. Je to právě naopak, vy odsuzujete člověka, kterého jste nikdy neviděli, nic o něm nevíte a plivete na něj jenom kvůli jednomu článku. Být krátkozraký neznamená soudit z několika různých pohledů, ale posuzovat situaci jenom podle jednoho článku. foxo: Koukám, že nejen češi, ale i slováci ví všechno, i když na místě nebyli. To by si normálně uvažující člověk odplivnul. [upravil dne 23/1/10 peugeot09] predpokladam, ze pravdu budes hledat nekde na www.dfens-cz.com Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 hale, já se taky řadím ještě mezi mládež....... teda doufám :-D a nenapadlo by mě v životě policajtům ujet, a ani se nesnažím nijak dohadovad, když sem něco provedl tak musim nést následky..... Citovat
Qcko Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Presne tak, k mladezi patrim este aj ja (co sa vodicaku tyka urcite) a hliadke vzdy normalne zastavim, porozpravame sa, popraju mi stastnu cestu a idem si spokojne dalej... ...obhajovat akokolvek cin toho mladika z clanku mi pride uplne zbytocne:bojim A inak je to jeden z pripadov, kedy si zas novinari seru do huby.... ...\"zemřel po honičce...\" a v texte o nahanani nie je ani zmienka:myslim [upravil dne 24/1/10 Qcko] Citovat
kobr Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Původně zaslal: dolly1010 Ještě že nevzal někoho s sebou Jinak Dneska mě zablokovali na Novinkách účet Má s tím někdo zkušenosti? Po šesti měsících si založíš nové jméno anebo je to na kratší dobu? Určitě jsi byl sprostý na naše milé novináře nebo připomínky na minoritní obyvatelstvo Citovat
mares Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Pokud to odnese pouze nezodpovědný hazardér, je to v pořádku. Horší je když se k tomu připlete jiný účastník silničního provozu. Citovat
Andreww Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: mares Pokud to odnese pouze nezodpovědný hazardér, je to v pořádku. Horší je když se k tomu připlete jiný účastník silničního provozu. Ono to pak ale většinou dopadne tak, že řidiči se nic nestane a někoho jiného přitom zabije (v lepším případě upoutá na vozík). BTW: dnes jsem viděl ve zprávách, že nějaký 36letý podnapilý ujížděl a když ho blokli, tak skočil do řeky a chtěl uplavat. Stejně ho chytli. Ale na mostě po něm zůstala stát 405ka... Citovat
Kekros Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 No a to prej ta voda měla kolem 2 stupňů. Možná jsem rozmazlenej, ale jezdím do bazénu, kterej má necelých 27 stupňů a je to jeden velkej led . Pak jdu do výřivky, která má 35 stupňů, ale bublinky jsou studený Citovat
praktik Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Možno išiel do tej 2° vody vytrezvieť:D:D:D:D:D:D:D Citovat
urdemala Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Byl to vodnik, ten kdyz se napije tak neutopi ani policajta.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.