Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, tak pred 1 mesiacom som si zadovazil novucicku 307 tak odteraz som aj ja vo vasej komunite. Hned mam zopar otazok na ktore som v tom sqvelom manuale nenasiel odpoved.

1. v manuali sa pise ze druhe dlhsie zatlacenie tlacidla A na kluci zatvori okna a strechu. Kedze nemam strechu cakam ze to aspon zatvori okna, ale bohuzial drzal som to raz aj 2 min lebo som nemal co robit a ono to nic nezatvorilo. Treba na to nejaku speci vybavu. Ja mam XR Mistral ?

2. Zadne svetlo v kufri sa mi podarilo nejako aktivovat nejakou kombinaciou stlacania tlacidiel predneho interieroveho osvetlenia ale fakt netusim ako sa mi to podarilo. Vie niekto ako to s tymi osvetleniami presne je ?

3. Ked si dam v inej firme zakadit okna (nie folie) stracam narok na zaruku. Urcite nejde o autorizovanehu firmu Peugeotom ?

Dik

Odesláno

Odpovědi:

1. Na toto musíš mít ve výbavě automatické dojezdy oken (nebo sekvenční stahování, jak tomu říká Peugeot) Poznáš to i podle toho, že když sedíš v autě a chces stáhnout okno až dolu, tak do tlačítka jen ?ukneš a okno samo sjede až dolů. Pokud musíš tlačítko na stahování držet, nemáš Sekvenční stahování a tudíž Ti nebude dálkové ovládání zavírat při zamykání okna.

2. Osvětlení kufru by mělo fungovat na otevření kufru. To znamená, že když je kufr zavřený, nesvítí to. (nejsem si jistý, jestli to nemá ještě nějaké další nastavení)

3. Jedná se podlě mě hlavně o to, jestli na to ta firma má homologaci. Maximálně by se Peugeot cukal, kdybys tam přišel s odřeným nebo prasklým oknem a uplatňoval záruku. Na zbytek auta záruka určitě nepadá. Možná jen ty okna bys asi neukecal, kdyby se Ti s nima fakt něco stalo. (Raději zavolej někam přímo do Peugeota, a? Ti řeknou, jak to s tím je)

Odesláno

jo tak dik za uvitanie.

S tym interierovym zadnym svetlom mi to tak uz funguje ale nefungovalo a nejak som zistil ze ked dlhsie podrzim v predu tlacidlo na interierove svetlo tak sa to zadne osvetlenie kufra aktivuje/deaktivuje ale musia byt kluce v zapalovani.

Odesláno

to radsej nie dnes som videl 307 idem za nou pozeram sklopene zrkadla pozrem blizsie a dnu 2 blondinki ani ich nenapadlo ze nemaju vysunute spatne dokonca s tym aj zaparkovali zacuvali dozadu a stale nic:bojim

Odesláno

Zpětná zrcátka se klopí po uzamčení na dálkáč. nebo jdou sklopit zevnitř přepínačem.:D. Do \"pracovní polohy\" se vykjlopí po zapnutí zapalování.:o

Odesláno

Ale jen pokud to máš ve výbavě. S těma blondýnkama to není nic divnýho. Málokterá ženská kouká do zrcátka aby sledovala, co se děje za ní. Většina z nich si v zrcátku pouze kontroluje makeup.

Odesláno

> pipko

jasne ze to myslim vazne bo pri kupe mi zadu nic nesvietilo tak som bol vcelku sklamany ze to tam nedali ani jedno 12 v svetlo ale raz cez den som tam nasiel nieco co by sa na to podobalo. Tak som to hladal ako sa to moze zapinat ale nedarilo sa az raz som otvoril kufor a zrazu to svietilo tak som 3 dni skakal od radosti ale ani bohovi som nevedel prist na to ako som to zapol. Dvakrat sa mi to podarilo vypnut/zapnut a uz to radcej neskusam bo sa to 3x nemusi podarit :cool:

• O 1 měsíc později...
Odesláno

To s tím osvětlením kufru je zajímavý - hraje v tom roli asi software auta.Od začátku mě totiž štvalo, že při vypnutí motoru a vykládce věcí z kufru mi sice světlo v kufru svítilo společně s osvětlením interieru, ale po chvíli(cca 45 sek.) samo zhaslo, ač ost.světla v interieru svítila dál. To mi přišlo naprosto nelogický, že auto nepozná že právě zadní kufr je otevřen a že má teda svítit, Pak mi po roce zkolaboval totálně software a auto jsem táhl do servisu. od té doby mi to funguje tak jak bych to chápal. Po otevření kufru se rozsvítí osvětlení vzadu a svítí do doby než to zase zavřu, i když už mezitím interier pohasl. Prostě Windows XP servicepack 999 :D:)

bancroft 307SW

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...