Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

existuje něco takového jako je dečka na masku? ňák se to nechce ohřívat, po ujetí cca 15km stále dotápí bufik a tep. je tak 75°C :( nechci dávat pytel juťák

Odesláno

Také o tom uvažuji, asi strčím lepenkovou krabici před chladič. Teď tu je mínus dvanáct a tak asi to je na horkokrevného francouze trochu málo.

Odesláno

No netopí se říct nedá,ale že by bylo vedro v autě to také ne. A v zadu už vůbec. Řekl bych že to topí slabě.

Odesláno

Mám za to, že když auto topí, dečka není potřeba, i když má motor třeba těch 75 *C. Peugeot dělá auta který to tak mají a i auta co mají standartně 90 *C. Nevím podle čeho proč a jak, ale asi nejsem jedinej. Co se týče bufíku mám za to, že topí hned po startu do tý doby než ten motor dosáhne určitý teploty a tím končí. Množství PHM je zanedbatelný bych řekl.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Mám za to, že když auto topí, dečka není potřeba, i když má motor třeba těch 75 *C. Peugeot dělá auta který to tak mají a i auta co mají standartně 90 *C. Nevím podle čeho proč a jak, ale asi nejsem jedinej. Co se týče bufíku mám za to, že topí hned po startu do tý doby než ten motor dosáhne určitý teploty a tím končí. Množství PHM je zanedbatelný bych řekl.

jo tak nejak to je souhlas taky jsem to tak spozoroval

Odesláno

Tak v tom případě mi nehřeje pořádně motor, protože když bylo kolem nuly tedy žádná velká kosa, na nás kluky ze severu, tak mi i po 100 km bufík běžel na plný obrátky. A teplota vody nedosahovala ani 80 st.C. Takže tam asi strčím lepenkovou krabici a uvidím.

Odesláno

Chápej ale, že polovina 406, polovina 307, 807 a já nevim čeho co má HDi má termostat kterej to míchá tak, že se auto v zimě na víc jak 75 *C neohřeje, jen pokud se mu šlape na krk tak stoupne na 80 *C. Nevím proč to mají, ale těch aut jsem viděl už spousty.

Odesláno

Asi to bude trochu troufalé se k tématu vyjadřovat,jelikož mám benzín,ale také se mi to dlouho ohřívalo než to vyskočilo na 60 pak 80,ale po výměně termostatu sakra rozdíl.

Odesláno

Tak srandičky na benzíňáky?My tam máme tepla dost od šestiválce:super:papa

Taky je pěkně schovanej termostat na 3,0l 24v to byla docela fuška najít a vyměnit,ale zkušený

mechanik to zvládl :potlesk

Kdybych si bejval přečet jak se vkládaj obrázky tak sem hodim,ale ta lenost a čas:myslim

Odesláno

no hdi se obecně špatně ohřívá-řekli mi to v servise ,má totiž menší tlaky a kompresní poměr než starý diesely 3.14 oproti 2.25 a taky litina na motoru je slabší kvůli váze--není to z mojí hlavy tak nevím

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...