Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tie gumy by mal tahat 1,1l 40kw motor. Auto ma nejakych cca 800kg. Tie 175-ky sa davali na to auto tak isto origo ako aj tie 155-ky. Rozdiel bol vo vybave vozitka.

Co to spravi so spotrebou stymi 175-kami, komfortom jazdy, jazdnymi vlastnostami na nasich rozmlatenych cestach?

Nema niekto skusenost stakym aspon priblizne rozmerovym prechodom kolies?

Odesláno

No su sirsie, auto bude lepsie drzat, ale o nieco auto zlenivie, a mozno o nieco vyssia spotreba, ale to naozaj podla man max 1 dcl, aj to som mozno prehnal ...

A myslim ze pojde tazsie volant ked budes parkovat na parkovisku ...

Odesláno

no uvidim co bude mat chlapik v TP ale tieto sa davali origo. A na tu verziu co ma on su origo tie 175-ky a z toho mi je trosku spatne lebo na nete som hladal a nasiel som len \"Fireli\" P6000 za 80-90€/kus a to je pekna palka.

No a na zimu by tam mali ist tie 155-ky a tie uz su celkom zohnatelne.

Odesláno

Snad si myslel Pirelli :D

Ale inac podla mna sa len niekto upisal ... Taky rozmer nemohol odporucit nikto ... Chybne to opisali do TP ked to doviezli, alebo ked uradnik robil novy TP ...

Zavolal by som importerovi, a optal se podle VIN, jake su dovolene rozmery pro tvoje auto. Urcite ty to povi, a vystavi potvrdenie na zapis do TP ...

Odesláno

je to Fiat Seicento a verzia Schumacher - ta ma na 14 hlinikoch obute origo 175/55 R14. No a ak je to este vsetko origo tak tam budu. No a vsade sa udava spotreba na tych 155-kach. Tak som len chcel vediet ci je to moc velky rozdiel.

inac moc sa mi otom nechce pisat. mal by som to ist pozriet az buduci tyzden bo majitel auto eeste potrebuje kym mu prerobia nove. dufam ze sa to vsetko podari.

Ps: hej Pireli. Preto som dal Fireli do \" \" ma v tom momente nenapadlo ako sa to pise. ja poznam len Barum a Matador :)

[upravil dne 21.1.2010 automale]

Odesláno

Na povolene rozmery pneu jsem se jednou ptal u nas na dopravce a rovnou mi zkopirovali list z naky knizky nebo katalogu a rekli ze pokud ty pneu co chci dat na autu odpovidaji typu auta a motorizaci tak to neni problem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...