Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, vyblikal jsem si zavady 21 a 13, ale nemuzu najit co je to za zavady, tak pokud nekdo vite tak to sem prosim napiste, diky je to 405 1,4 55KW, r.v.93, TU3MC

Odesláno
Původně zaslal: martin6718

to qwertz:

Ako si vyriešil to vyblikávanie?

no ja sem v tom prispevku psal ze me to nejde pres kontrolku ale mysleno to bylo tak ze nejde pres klicek:) takze sem to vyblikal pomoci kostreni dratu napojeneho do toho kenektoru diagnostiky...

Odesláno

Peugeot dodáva motor i do SX4-suzuki .Ide o naftový motor 1,6,s výk.66 kW ,s ident.č. motora 9HX.Obdobný motor je v P 307.

Mohlo by to byť(vyblikavanie s ledkou) ako riešenie diagnostiky i pre SX4 .

Odesláno

urobil som si diagnostický tester podla odkazu hore bxclub a po napojení na zelený konektor za ABS (v čiernej skrinke kde su 3 poistky) a stlačení tlačidla na testery dioda v kuse svieti až do pustenia tlačidla.Skúšal som obidva piny v zelenom konektore a furt dioda svieti a nebliká.

Potom som natiahol samotný kábel z toho konektora a dal ho na minus pol baterie.Spínačka v polohe 2 a kontrolka diagnostiky v kuse svietila a tiež neblikala.

Kde som urobil chybu???Spínačka bola v oboch prípadoch v 2 polohe pred startom a všetky kontrolky svietili.:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk

Odesláno

no tak pri stlaceni by kontrolka(dioda) mela svitit, ale az kdyz pustis tlacitko cca po 5 sekundach ma zhasnout a rozblikat se. a kdyz to drzis ukostrene moc dlouho(v navodu na tady foru pisou dyl jak 10sekund) tak se nerozblika a mela by se vymazat pamet zavad. ale pokud si to delal takhle podle postupu tak nevim proc se nerozblika....

Odesláno
Původně zaslal: qwertz90

no tak pri stlaceni by kontrolka(dioda) mela svitit, ale az kdyz pustis tlacitko cca po 5 sekundach ma zhasnout a rozblikat se. a kdyz to drzis ukostrene moc dlouho(v navodu na tady foru pisou dyl jak 10sekund) tak se nerozblika a mela by se vymazat pamet zavad. ale pokud si to delal takhle podle postupu tak nevim proc se nerozblika....

pôvodne som držal tlačítko iba 3s a teraz som ho podržal 5s a vyblikalo 12, 56 myslím, 11

56 je aktivovaná ochrana proti krádeži asi imobilizér alarm nemám, je tam iba konektor.

Imobilizer fungoval normálne až včera večer mi auto zdochlo hned po štarte a snažil som sa do 10 sec naštartovať bez kodu ale nepodarilo.Opäť som naťukal kod a chytil horšie ako vždy.Myslím si že či nemohol imobilizér zastaviť prívod benzínu či ako to fonguje.

Niekedy po naťukaní kodu zasvieti zelená kontrolka a pípne raz. A niekedy po natukaní začne zelena kontrolka blikať a pípa asi 3-4 razy ale auto naštartuje.

Môže to byť znak poškodenia imo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...