Guest NiceOne Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Po vymene baterky u Citroenu ZX sviti na imobilizeru porad zelena a imobilizer nefunguje. Nevite jak to nastavit, aby to zas blokovalo(myslim ze to bude stejny jak u 306)? DIK!!! Citovat
Driver Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Tak to nevím proč by ten imobilizer měl přestat fungovat po výměně baterky, já jí měl odpojenou už mockrát, ale tohle se mi nestalo. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Ja nerikam ze nefunguje, jenom je proste porad odblokovanej:( ...a nevime jak ho nastavit aby se zablokoval. Pred odpojenim baterky byl taky odblokovanej, tak si rikam ze je to treba schvalne aby se jim v servisu porad neblokoval kdyz se treba dela neco s elektrikou. ...navod k tomu nemame:( Citovat
Driver Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Tak jedině to ještě zkusit podle návodu jako když se uvádí IM prvně do provozu: Citovat
gvg Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Jestli se tam náhodou nenastavil ten servisní mód. To je to pak odemčený do doby, než zadáš svůj kód. Tak to zkus... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Dik za navod..., vzhledem k tomu ze to auto nemam ted k dispozici tak uvidim az za par dni. ...porad je lepsi kdyz je to odblokovany, nez zablokovany, ze;) Citovat
Dave_k Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Nevim jak u 306 ale u 406 je podobnej imobilizer a ten servisní kód se dává proto aby se nemusel prozradit vlastní kód. A jakmile se zadá vlastní kód tak se servisní automaticky maže. Ale ten servisní se musí taky pořád zadávat pro nastartování. Citovat
gvg Odesláno 7. září 2004 Odesláno 7. září 2004 U 306 je to stejný. Já jsem žil v domnění, že ten servisní je tam proto, aby se nemusel stále zadávat.. A ono ne... Citovat
Guest NiceOne Odesláno 11. září 2004 Odesláno 11. září 2004 Jelikož imobilizer na žádný kódy nereagoval, tak šlo auto do servisu. ...prý to byla chyba napájení klávesnice, a s výměnou baterie to nesouviselo. (700 v servisu Citroenu) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.