Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím uvažuji o tažném a v jednom nejmenovaném obachodě mě bylo řečeno že by to vyšlo kolem 8000,- což se mě zdá moc a tak sem pátral po netu a našel sem http://www.shop.tazny.cz/?p=productsMore&iProduct=116&sName=Tazne-zarizeni-Peugeot-406-combi-r.v.-03-99--2004 co na to říkáte???a je pravda že elekroinstalace se musí zapojovat přes bsi???asi je tady jiný systém než u škody 120 že se elektrika vytáhla ze světel dík zatím

• O 2 týdny později...
Odesláno

díval sem se na podélné nosníky a jsou tam jen díry neměly by tam byt navařené matice???a jak jde tažné na straně zadního tulumiče výfuku???to musí až nad tlumič výfuku???jako kdyby pod ten plech co je okolo výfuku??hodte sem prosím nějaké foto jak to máte udělané:aut

Odesláno

Neviem ako ti to suri, ale foto ti spravim, kupujem break ktory ma tazne, len musis pockat kym mi prijdu prachy :( ...tak ak ti to nesuri moc:nevim

• O 1 rok později...
Odesláno

Čaute. Chcem si dorobiť ťažné, ale neviem či na model s MUX stačí obyčajná elektroinštalácia-ťahaná od svetla, alebo treba niečo iné aj so zapojením do BSI ???:myslim

Odesláno

neni potreba dovarovat zadny matice mel bys myt u taznyho karosarsky matky a ty nandas do tech obdelnickovej otvoru co jsou u tech dir na nosnikach.Pred 14 dny jsem si tohle samy tazny co mas montoval taky..kdybys neco potreboval poradit tak napis..:papa

Odesláno

Jinak na druhe strane co je tlumic vyfuku tak ten musis oddelat a pak ten tepelnej stit co je pod nim.Stit budes muset trochu nastrihnout aby to tam sedlo..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...