snowboy Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 GTi motor po zahrati zacne vydavat divný zvuky, neco jako skripani nebo vrzani, tezko rict odkud, vypada to tak od vackovy hridele na strane rozvodaku. Motor jinak slape bez problemu. Nesetkali jste se s tim nekdo? Pls Nechce se mi zacit experimentovat-kladky atd. Citovat
Guest NiceOne Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 ...hmm taky mě vrže, ale jen v nízkejch otáčkách 1000-1500. Prej je to vodní pumpa,..ale jinak funguje a chladí, tak to neřeším. ...jinak když mě naposledy začalo něco neznámýho cvakat v motoru tak to byl prasklej píst...to bych ti nepřál:) Citovat
Butch Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Nebo napínací kladky rozvoďáku? [Editován dne 4/9/04 Butch] Citovat
Bohumil Odesláno 5. září 2004 Odesláno 5. září 2004 Mě se někdy ozývají šílené zvuky ze sedačky spolujezce !? Citovat
snowboy Odesláno 6. září 2004 Autor Odesláno 6. září 2004 No, a nebo vyndat sedacku, to je taky varianta. Ale mne fakt trochu vic zajimalo, co by to mohlo byt, jak vidim, zjistim si to sam experimentalne [Editován dne 6/9/04 snowboy] Citovat
impact Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Napsán autorem Janki Alebo jest menej fazule:D vem naslouchatko (nekdo pouziva trubku, nekdo hadici, nekdo tycku) a zacni za chodu motoru poslouchat jednotlive casti... takhle se to da obvykle odhalit, odkud ten zvuk jde Citovat
vector Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 Napsán autorem snowboy No, a nebo vyndat sedacku, to je taky varianta. Ale mne fakt trochu vic zajimalo, co by to mohlo byt, jak vidim, zjistim si to sam experimentalne [Editován dne 6/9/04 snowboy] Jestli je to řemen, tak většinou stačí máznout mýdlem, ale jestli motor dělá jenom takový to vrrr vrr tak to asi běží ,-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.