Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

GTi motor po zahrati zacne vydavat divný zvuky, neco jako skripani nebo vrzani, tezko rict odkud, vypada to tak od vackovy hridele na strane rozvodaku. Motor jinak slape bez problemu. Nesetkali jste se s tim nekdo? Pls

Nechce se mi zacit experimentovat-kladky atd.

Odesláno

...hmm taky mě vrže, ale jen v nízkejch otáčkách 1000-1500. Prej je to vodní pumpa,..ale jinak funguje a chladí, tak to neřeším.

...jinak když mě naposledy začalo něco neznámýho cvakat v motoru tak to byl prasklej píst...to bych ti nepřál:)

Odesláno

No, a nebo vyndat sedacku, to je taky varianta.

Ale mne fakt trochu vic zajimalo, co by to mohlo byt, jak vidim, zjistim si to sam experimentalne

[Editován dne 6/9/04 snowboy]

Odesláno
Napsán autorem Janki

Alebo jest menej fazule:D

vem naslouchatko (nekdo pouziva trubku, nekdo hadici, nekdo tycku) a zacni za chodu motoru poslouchat jednotlive casti... takhle se to da obvykle odhalit, odkud ten zvuk jde

Odesláno
Napsán autorem snowboy

No, a nebo vyndat sedacku, to je taky varianta.

Ale mne fakt trochu vic zajimalo, co by to mohlo byt, jak vidim, zjistim si to sam experimentalne

[Editován dne 6/9/04 snowboy]

Jestli je to řemen, tak většinou stačí máznout mýdlem, ale jestli motor dělá jenom takový to vrrr vrr tak to asi běží ,-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...