Cepis Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Shanim z. napravu na 205GTI rv.88. Vite nekdo? Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Nesháněj starou, stejně seženeš jen stejnou hrůzu, jako tam máš, spíš doporučuju repasi. Zadej si ve vyhledávání \"zadní náprava\" a vyjede Ti tolik příspěvků, že Ti z toho budou oči chodit šejdrem. Citovat
Cepis Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 Diky.Jen aby to nebylo za silenej peniz. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Zadarmo to určitě nebde, ale aspoň budeš mít jistotu a hlavně ZÁRUKU. Už jsi viděl vrakáč nebo někoho, kdo Ti na starou použitou nápravu dá záruku? Já ne, a To už jsem pár divných věcí viděl. Co se týče ceny, jde o to, co všechno bude třeba měnit. Většinou se u GO nápravy mění ložiska a čepy, ale když už je náprava venku, je dobrý vyměnit i brzdový trubky, válečky a lana ruční brzdy. Ale jak už jsem psal výš, všechno to závisí na tom, co všechno je v řiti a taky na co stačí Tvé konto v kešeni. Citovat
Cepis Odesláno 4. září 2004 Autor Odesláno 4. září 2004 To je Fér no,záruka je urcite potreba.Ja nevim co bude vse v pje,ale ty kola ve tvaru A se mi fakt nelibi,aby se neco urvala pri kotleni to by nemuselo byt moc dobry.No prasule budou az z pristi vejplaty ale urcite se to vyplati.Jenze z HK nekam do príbrami???Neni tu neco blíze? Citovat
Vvitty Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Praha Vysocany? viz reklamni banner nahore... Citovat
Medvěd Odesláno 4. září 2004 Odesláno 4. září 2004 Asi bych Ti doporučil Vašendu, náprav už pár udělali a z Hradce (předpokládám Králové) tam jsi zhruba za hoďku. Předem se objednej a poraď se, co a jak. Citovat
Vvitty Odesláno 6. září 2004 Odesláno 6. září 2004 to cepis: mrkni na baner nahore je to v praze ve vysocanech, taky tam obcas zajedu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.