Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nesháněj starou, stejně seženeš jen stejnou hrůzu, jako tam máš, spíš doporučuju repasi. Zadej si ve vyhledávání \"zadní náprava\" a vyjede Ti tolik příspěvků, že Ti z toho budou oči chodit šejdrem.

Odesláno

Zadarmo to určitě nebde, ale aspoň budeš mít jistotu a hlavně ZÁRUKU. Už jsi viděl vrakáč nebo někoho, kdo Ti na starou použitou nápravu dá záruku? Já ne, a To už jsem pár divných věcí viděl. Co se týče ceny, jde o to, co všechno bude třeba měnit. Většinou se u GO nápravy mění ložiska a čepy, ale když už je náprava venku, je dobrý vyměnit i brzdový trubky, válečky a lana ruční brzdy. Ale jak už jsem psal výš, všechno to závisí na tom, co všechno je v řiti a taky na co stačí Tvé konto v kešeni.

Odesláno

To je Fér no,záruka je urcite potreba.Ja nevim co bude vse v pje,ale ty kola ve tvaru A se mi fakt nelibi,aby se neco urvala pri kotleni to by nemuselo byt moc dobry.No prasule budou az z pristi vejplaty ale urcite se to vyplati.Jenze z HK nekam do príbrami???Neni tu neco blíze?

Odesláno

Asi bych Ti doporučil Vašendu, náprav už pár udělali a z Hradce (předpokládám Králové) tam jsi zhruba za hoďku. Předem se objednej a poraď se, co a jak.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...