Petrzet Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Zdarec,mam mensi problem s dalkacem,auto na nej nekdy(vetsinou uz skoro porad)nereaguje i kdyz kontrolka na ovladaci sviti cervene.Mam central se super blokadou. Zajimalo by me jestli se to da nejak opravit nebo eventuelne nahradit za jiny typ dalkace. A s tim souvisi jeste jeden problem,protaci se mi zamek u ridice dookola,da se to nejak opravit nebo aspon vymenit ze spolujedzcovych dveri? Citovat
Dave_k Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Nejspíš slabá baterie. Zámek se protáčí když se do něj vloží špatnej klíč nebo když jsou zatuhlá vodítka. Prostříkni ho WDčkem a měl by se rozhejbat. Citovat
martin.grif Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 má uplně samej problém, občas mi ten dálkáč nefunguje, tak to chci odemknout přes dře a v obou se mi protáčí klíček. Citovat
Petrzet Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Zamek sem prostrikaval nekolikrat,asi je uz posmrti,baterku sem pravda jeste nemenil,ale mam vypadly ten gumovy bazmecht co tlaci na spinac,prej se da v pezotu koupit. Citovat
Dave_k Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Jestli to mačkáš přes ten mikrospínač tak může bejt problém už na plošňáku. Je to tu dost probírané a i o tom tlačítku. Dej se do hledání. Zámek asi vyndat a pořádně vyčistit. Ono když se odemyká jen přes dálku tak ty zámky zatuhnou. Citovat
R1kimi Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 o zámkoch to tu niekto už dával ... http://www.xantiaclub.cz/view.php?nazevclanku=oprava-vlozky-zamku-na-x1&cisloclanku=2009010001 Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 na gumovy bazmekt mrkni tady na konci je i link na celou plastovou krytku klice Citovat
Petrzet Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Tak sem vytahl a vycistil zamek,byl totalne zasr... takze sem jej vyplachl,prostrikl a podarilo se mi jej krasne rozchodit. Uz mi jde konecne odemykat klicem,parada,ted jeste vyresit dalkac. Jinak zamek na old modelu se vytahuje zevnitr,je treba rozebrat dvere,pak povolit 6ku matku na klice vlevo co drzi zamek a cely ho vytahnout,klika zustava na dverich. Jinak urcite pujide prehodit levy za pravy pokud by to nekdo potreboval vedet. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.