Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,mam mensi problem s dalkacem,auto na nej nekdy(vetsinou uz skoro porad)nereaguje i kdyz kontrolka na ovladaci sviti cervene.Mam central se super blokadou.

Zajimalo by me jestli se to da nejak opravit nebo eventuelne nahradit za jiny typ dalkace.

A s tim souvisi jeste jeden problem,protaci se mi zamek u ridice dookola,da se to nejak opravit nebo aspon vymenit ze spolujedzcovych dveri?

Odesláno

Nejspíš slabá baterie.

Zámek se protáčí když se do něj vloží špatnej klíč nebo když jsou zatuhlá vodítka. Prostříkni ho WDčkem a měl by se rozhejbat. ;)

Odesláno

Zamek sem prostrikaval nekolikrat,asi je uz posmrti,baterku sem pravda jeste nemenil,ale mam vypadly ten gumovy bazmecht co tlaci na spinac,prej se da v pezotu koupit.

Odesláno

Jestli to mačkáš přes ten mikrospínač tak může bejt problém už na plošňáku. Je to tu dost probírané a i o tom tlačítku. Dej se do hledání. ;)

Zámek asi vyndat a pořádně vyčistit. Ono když se odemyká jen přes dálku tak ty zámky zatuhnou.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak sem vytahl a vycistil zamek,byl totalne zasr... takze sem jej vyplachl,prostrikl a podarilo se mi jej krasne rozchodit. Uz mi jde konecne odemykat klicem,parada,ted jeste vyresit dalkac.

Jinak zamek na old modelu se vytahuje zevnitr,je treba rozebrat dvere,pak povolit 6ku matku na klice vlevo co drzi zamek a cely ho vytahnout,klika zustava na dverich.

Jinak urcite pujide prehodit levy za pravy pokud by to nekdo potreboval vedet.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...