Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 6 měsíců později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Včera jsem jel na vysočinu, a byl jsem překvapen... Netušim čim to, ale spotřeba za 200km byla 5,1L a to jsem jel svojich 110-120km/h kde mám obvykle průměrnou 6-6,5L. Čekal jsem na 18\" horší spotřebu :D

Odesláno

6,7 az 7l/100 mam neustale a to chodim na cca 70% na dialnici... michalovce-poprad-zilina-brno. 4 v aute+full kufor. 150-100-60km/h + zapchy

zda sa mi to vela...

Odesláno
6,7 az 7l/100 mam neustale a to chodim na cca 70% na dialnici... michalovce-poprad-zilina-brno. 4 v aute+full kufor. 150-100-60km/h + zapchy

zda sa mi to vela...

Kup si oktavku bo passat.

Odesláno

Jeden kolega v praci nato hovori ze to je dobre, aspon mas stale cerstvy olej a nemusis menit, ked sa nad tym zamyslam, nieco do toho mozno bude:-) *kto nasiel ironiu, moze si nechat, je zdarma*

Odesláno

zda sa mi to vela...

no ked jazdis ako vemeno a plne nalozeny tak sa necuduj ze to cucne trosku nafty.

ja mam spotrebu od 4,9 do 7,5, podla toho ako sa mi chce ponahlat a aky mam timing.

a to jazdim SN-RV-PP-ZA cize cez poriadne kopce aj po okreskach a aj po dialnici.

nemozes jazdit za nulovu spotrebu...

Odesláno

taky me to ceka z 16\" na 17-ky...

Po prezuti mi to hezky spadlo a ted premyslim jestli to nenechat na 16...

Stejne musim koupit nove gumy....akorat bych musel poridit i lite kola:(

Odesláno

no stal sa zazrak... spotreba 6,1l/100 cesta 569km a priemerna rychlost 80km/h. ta ista trasa MI-PP-ZA-Brno. 4v aute+ full kufor. zimne pneu. a to som siel aj 200km/h asi 5/10m min.

:xvul a ani problemi s reg. sa neobjavily. :)

ja by som chcel predat origo kola keby mal dakto zaujem:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes cesta cca 300km, okresni silnice(lepsi) - mesto. tak 60-40%.

5 lidi v aute

rychlost 130-150km/h, mistama i vice, predjizedeni...

mesto cca 60 km/h.

Spotreba 6,8.

Myslim ze to je v pohode...

• O 2 týdny později...
Odesláno

kdyz dodrzuju rychlosti (90/110/130), drzim se okolo 2000 ot. a brzdim motorem (nikoliv brzdama), dostanu se tesne pod 6l/100km

sviznejsi jizda vychazi o litr hur...

A co je zajimavy je to, ze tachometr ukazuje skutecnou rychlost (stejnou jako navigace), takze vlastne jezdim o kousek rychleji za 6l :-)

Je to hrozne zabavny, hraju si s tempomatem a kocham se krajinou.. ve 406ce sem furt jezdil jak curak a nic z toho :-P

[upravil dne 31.3.2014 13:52 od gaff]

Odesláno

nevi nekdo podle ceho PP pocita spotrebu?

Prijde mi ze ukazuje tak o litr spatne:)

mam 5.8-6.1 ale kdyz to pocitam vychazi mi aktualne zhruba neco okolo 7l

neco podobneho mi dela na dlouhodobe ale zase v opacnem gardu.Tam mi to nekde pri najetych 6-8000km znicehonic spadne treba na 0.1...proste nesmysl.Uz se mi to stalo behem 12 mesicu 2x

Odesláno

pridam se se spotrebou 2.2HDi... začal sem víc jezdit dálky, cca 3x měsíčně 250km dálnice ...jinak praha...a za poslední 3000km mám dlouhodobě 8,1l :roker:P

• O 2 týdny později...
Odesláno

Přidám se se svou zkušeností k ostatním.

Ač se to zdá neuvěřitelné, dal jsem trasu Kolín - Ostrava (cca 320km) za průměr 5,6. Dva dospělí v autě, malej prcek a totálně narvanej kufr. Jel jsem schválně celou trasu na spotřebu, ale tohle mě fakt překvapilo. Sice jsem se na dálnici mírnil, ale s nohou na plynu jsem i tak nešel pod 120. Jinak jezdím většinou po městě a skoro pořád za studena. Od začátku co mám toho svého francouze, mi PP ukazuje průměr 7,5 a to jezdím 90% jen město. Takže vlastně docela dobrý. Jo a jednou za týden malej výlet kvůli regeneraci Fapu.

[upravil dne 9/4/14 20:37 od vosak2004]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

První fotka je z minulého léta na 17\" (4 lidi v autě)

Druhá je ani ne před měsícem na 18\" (3 lidi v autě)

Obojí bylo nulováno před jízdou mimo město

:papa

post-25291-14109636775073_thumb.jpg

post-25291-14109636774732_thumb.jpg

[upravil dne 10/4/14 06:23 od Chozeluizskuner]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...