Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim,chci se zeptat zda-li jdou vymenit originalni svetla na 106 r.v. 91 za svetla devil eyes na 106 od r.v. 96 jestli by nebyl problem z uchycenim svetel nebo z blatniky,apod.predem dik

Odesláno
Původně zaslal: J3nic3K

zdravim,chci se zeptat zda-li jdou vymenit originalni svetla na 106 r.v. 91 za svetla devil eyes na 106 od r.v. 96 jestli by nebyl problem z uchycenim svetel nebo z blatniky,apod.predem dik

Ahoj, tohle mě zajímá také, ale s mým ročníkem 95, jelikož všude a na všechno (spoilery, angel / d. eyes apod.) píšu jen pro r. 96+ ...ale na 95 jsem neviděl někdy. Můžu teda zařadit r.95 k 96tce?

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Ahoj ani jednomu světla nebudou pasovat. Ani uchycení nic, musely by se vyměnit kapota čelo, nárazník, blatníky

Aha...takže já mám tu smulu, že mám roč. 95, kdybych měl o jeden rok starší všechno by šlo ....no co už, nevadí, stejně na to nemám kupovat si angel eyes za 6tisíc :D

Já děkuju za odpovědi.

Odesláno

Taky bych řekla, že je jasný se na ty světla podívat. Já jsem ze začátku hledala všude možně, ale angel eyes se na 106 s1 nevyráběj. Což je docela škoda, protože nárazníky a ostatní doplňky jdou sehnat v pohodě ;)

Odesláno

a myslite ze by sli vymetit predni blatniky,kapota z S2 na S1? napr. veci z feldy na favo jdou...tak jsem ,,myslel,, ze by tato posledni sance byla ma a pripadne jinych majitelu S1 brana do tuningu,tak prosim jestli nahodou uz to nekdo zkousel tak aby se semnou podelil o sve zkusenosti,ale to neznamena ze i vy ostatni nemuzete psat...... P.S. budu rad za kazdej prispevek vasich znalosti.

Predem DEKUJI

Odesláno

ahoj ja to mám starej typ a udělanej do novýho modelu jen předek,tudíš musí se vyměnit blatníky,narazník,světla kapota a nosník předních světel......všechno jde když se chce:D

Odesláno

ale stejně to je prznění S1

J3nic3K: nebylo by lepší ještě něco přišetřit a koupit už S2, teď je tady jedna hezká v bazaru za super cenu.

Odesláno

dekuji za vase odpovedi at jsou jaky koliv....

Jeny...mas sice pravdu,ale me se tim v podstate otevre brana tuningu :mrk,coz je v podstate jak rikas ,,przneni,, auta a to jakeho kliv. Bohuzel na tom nejsem financne nejlip abych si mohl koupit S2 a pak ji jeste upravit :( ,jinak byl bych radsi za S2 a kdo v podobnem pripade jako ja ne,ze? Ale presto dekuji za vsechny vase nazory :roker

Odesláno
Původně zaslal: Jeny

ale stejně to je prznění S1

J3nic3K: nebylo by lepší ještě něco přišetřit a koupit už S2, teď je tady jedna hezká v bazaru za super cenu.

njn ale stím sem to už kupoval:nevim
Odesláno

J3nic3K: já bych to teda asi nepředělávala. Říkáš, že se ti tím otevře brána tuningu. Ale ten není jenom o angel eyes, ač k tomu patřej. Ale nemusí je mít každej ;)

Radši bych se zaměřila na ty ostatní úpravy :roker

Odesláno

Já osobně bych se do toho nepouštěl. Je to dle mého názoru moc málo \"muziky\" za moc peněz a námahy. Investoval bych do podvozku, kol, pneu.... To by byly imho daleko lépe utracené penízky :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...