syko1 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 hello, mam otazocku mam na lavej packe hore tlacitko auto, neprisiel som doteraz na to na co to tlacitko auto sluzi. AK viete niekto napiste prosim. Citovat
shark734 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 zapinanie automatickych svetiel....daj klucik do polohy 1 a podrz 3sekundy-na displeji by sa ti mala zobrazit hlaska AUTOMATIC LIGHTING ACTIVE a co tak pouzit hladanie? [upravil dne 15/1/10 shark734] Citovat
syko1 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 prepac ak to tu je ale nic mi nenaslo ked som dal vyhladat \"tlacitko auto\". A dakujem. ked tam mam to tlacitko tak si to bude vo vybave sak? a na co to vlastne sluzi? automaticke zapinanie svetiel akych? svetlometov alebo ? Citovat
shark734 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 ak mas svetelne cidlo na palubovke tak sa ti automaticky rozsvietia svetla(obrysove, stretavacie a podsvieti sa palubka) po zotmeni. Zalezi od vybavy a od roku vyroby. Niektory tam maju len zaslepku a tlacidlo sa neda zatlacit Citovat
syko1 Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 tak mne to tlacidlo sa da normalne stlacit. senzor mam za spetnym ale to je dazdove a na palubovke som si nic nevsimol. aj tak uz tato funkcia asi nie je vhodna lebo svietit sa musi cely den Citovat
georgegg Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 já mam rok 02 a světelnej a deštovej senor mam každej zvášt, světelnej na palubovce mezi ofukama předního skla a deštovej před spětným zrcátkem Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Starý model ho má na palubke, facelift uprostred skla. rv. 2002 [upravil dne 15.1.2010 AnotherOne] Citovat
Guest Bandinko Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Když ten senzor na palubovce opatrně vyloupneš,vytlačíš z plastového držáčku,přetřeš důkladně černým popisovačem na kov,vrátíš zpátky , máš během dvou minut automatické rozsvícení světel i ve dne! Světla se rozsvítí hned po nastartování a zhasnou až v momentu zamknutí vozidla DO,nebo automaticky asi po 30-ti sekundách od vypnutí motoru.Když chceš vypnout světla hned,po vypnutí motoru,zapni jakoby světla na páčce pod volantem a hned je vypni. Citovat
Velickin Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Tak jsem po 4 letech objevil funkci AUTO u světel.... Myslel jsem si, že když mám aktivované denní svícení, je tahle funkce deaktivována. Ale podle sharka734 jsem to zkusil aktivovat a funguje to. Když teď nastaruju večer rozsvítí se mi hned i budíky, což jsem předtím musel vždy udělat ručně. Ach, jo:mad: Citovat
shark734 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 ja ked som mal aktivovane denne svetla tak mi to nefungovalo:myslim...ach ta elektronika v 307-neco na tom bude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.