georgegg Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 zdravim, včera se mýmu bratrovi povedlo odřít dveře, sice to není skoro vidět ale štve mě to, je to asi dva cm dlouhý a je to přesně na hraně dveří, jak to zakrýt? Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 prodavaj se korekcni laky se steteckem, bud primo origo peugeot, podle kodu co mas na stitku na dverich nebo sloupku u ridice (nestoji zas ani tolik) a nebo neorigo od Motip apod. je to taky lahvicka se steteckem a tim se to da zaretusovat Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 ok díky za rychlou odpověd, a cena, cca? 200, 500 Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jj myslim do 400-500 origo (realne myslim stoji 270Kc) a ten Motip cca 150-200 Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 jj už sem našel ten motip stojí to kilo, tak až budu mit chvíli času tak to koupim, fakt díky Citovat
Dopiťák Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 cus georgegg na hrane dveri je s korekcni tuzkou nekdy problem jelikoz to neni barva a pomalu se smiva...tudus kdyz je nekdo zvykli chytat dvere za hranu bude to asi problem...jinak kdyz zajdes k dobrymu lakirnikovy tak ti to zalakuje tak ze to na hrane nepoznas a bude te to stat kolem 500kc max..dela se to stylem **dase se rict ** jak kdyz si slecny lakujou nechty...vezmes barvu na milimetrovej stetecek zatre ti to odreny a pak to prelakuje zase milimetrovym steteckem..nakonec to vezme lestenkou 3M a nepoznas ze to bylo nekdy skrably a nebude se ti to odbarvovat...tot muj nazor jelikoz mam s korekcni tuzkou taky skusenosti a nebyl sem vubec spokojenej.. a nehlede na to ze kdyz to nekdo prejede rukou tak pozna ze tam chybi lak...ja osobne bych pouzil korekcni tuzku max na slabsi tukanek od kaminku(coz neni 2 cm vekly).. Citovat
mr.SM Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Hoj neco podobneho jsem resil aj ja. To vis obchodaky v Praze, kazdou chvili skrabanec. Ale bud jsem akovy jelito ja, nebo jsou ty korekcni tuzky nahovno. Mam takovou tu oranzovou, a vzdy to bylo horsi po te tuzce nez bez tuzky. Myslim ze u klasickych barev cerna, bila, stribrna, nebude problem ale u tech zelenych, oranzovych atp je to k nicemu... Rek bych ze to nema cenu resit... Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 tak sem se byl ted kouknout v lakovně, a udělá mi to tam a řikal že namíchá tý barby víc aby až se mi zase něco takovýho stane moh udělat sám, řikal že namíchá barvu podle kodu a tak se to vezme bezbarvim lakem bude to v pohodě to tommas11. je to dlouhý cca dva cm, ale široký to je ani ne milimetr takže by se to asi i tou tužkou dalo, ale o tý sme se tady nebavili, ale dík za posřeh Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jj tuzka je naprd, ale o ty tu rec nebyla, bavili jsme se o korekcnim akrylatovem laku se steteckem (peugeot dela sadu - barva + bezbarvy lak) jsou to male asi 15ml lahvicky se steteckem, proste jako lak na nehty Citovat
Dopiťák Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 jo tak to jo .. mam jich doma par od fordu z davne doby dobre se tim ozanuci rozvody atd..a sry ja sem myslel ze se bavite o tuzce ..jen sem ti chtel usetrit vydaje Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 ok v pohodě sem rád za každou radu a třeba to pomůže i dalším:super Citovat
573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Mám podobný problém, auto mám samý škriabanec čo by až tak nevadilo po estetickej stránke, skôr sa bojím aby sa to nezačalo postupne odlupovať a hrdzavieť, to by som naozaj nerád. Tie väčšie odreniny som zastriekal univerzálnym bezfarebným lakom v streji, neviem aká je jeho kvalita, kupoval smo ho pôvodne na niečo úplne iné ale je na ňom nakreslené Ferrari tak si hovorím prdnem to tam. No ale keď čítam že georgeggovi to namiešali v pohode aj do zásoby, rozmýšľam že by sa mi možno vyplatilo tiež si nechať namiešať a postupne si to sám retušovať. Lenže za 18 rokov stratí farba dosť veľa sýtosti že?... 2 Georgegg: Koľko ťa stála tá farba? A koľko ml si si nechal namiešať? Citovat
syko1 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ja mam tiez tu fixku a lesk vo farbe auta. lebo dobrak pred domom obehol asi 10 aut klincom po celej strane. Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2010 Autor Odesláno 14. leden 2010 to 573v0 - ještě nevim, neplatil sem to a ještě to ani nemam, byl sem se tam jen zeptat ale řikal že do 300kč se to snad vejde Citovat
573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 2 Syko1: Strieľal by som na mieste takých ľudí to kto už nemá úctu ani len k autu, tobôž k 307ke, šak to je krásne auto... to je čisto na kreslo... 2 Georgegg: No to by bolo v pohode. A koľko ml toho je? Tiež len tá malá 15ml tuba? Ono mne tak či tak netreba veľa, to sú väčšinou malé škrabančeky po skalkách.. ale otec to na svojom žigulíku neriešil pár rokov a hneď mal pri kapote dieru ako päsť... to by mi potom tých pár eur za farbu čo som mohol dať nebolo ľúto... Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ten lak v malej tube so stetcom je naprd, parkrat zaprsi, 2x autoumyvarka a je to cele prec:bojim Citovat
573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 2 Qcko: Hovoríš z vlastnej skúsenosti? Googlil som dačo na nete a sú na to dosť rozdielne názory. Otec to tiež raz skúšal ale bolo to pre neho moc drahé na to koľko málo toho bolo tak si kúpil celú pixlu farby (nie je to síce presný odtieň auta ale človeku ako je môj otec to totálne nevadí, hlavne že \"ušetrí\" ) a retušuje to tým ale neviem o tom, že by mu to niekde opadlo... Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Hej, vlastna skusenost, 3 miesta na aute, 2x pretierane, vzdy podla navodu, vzdy sa to zmylo cele, vykaslal som sa na to Citovat
573v0 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 Ok takže vravíš kašlať na to, nechať si namiešať farbu ako tuto pán vyššie a hotovo? Ináč kde boli tie odreté miesta? Niekde na kapote alebo proste na nejakej rozsiahlej ploche alebo skôr na nejakej hrane? Citovat
Qcko Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 2x na ploche a jedna hrana...na tej hrane by som to pochopil, ale na tej ploche ani nie...a problem je aj v tom, ze to vyzera zle, keby to malo vyzerat pekne urcite by tom chcelo prebrusit, ten lak je moc \"hruby\" na moj vkus... ... neviem ako vyzeraju tvoje skrabance, ale ak to nie je az na kov, tak by som cele auto prebehol kvalitnym turtlewaxom a mas pohodu... ak ides zatierat tu farbu co mas auto v podpise, tak ta nova bude dost tmavsia, si myslim:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.