Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Delší dobu jsem měl pocit, že tu něco chybí. Peugeot club je jako takový primárně zaměřený na vlastníky automobilů značky Peugeot a řešení veškerých strastí i slastí s nimi. Což je přesně to, o co nám jde. Forum jako takové je přehledně rozděleno na několik sekcí, přičemž ani moje oblíbená sekce Autohifi nechybí. Bohužel, autohifi se zde bere jako součást vozidla, ale najde se tu i několik jedinců, kteří audio upřednostňují před vším jiným, nebo prostě jenom řeší, jak za rozumný peníz dostat kvalitní zvuk. Dotazy v téhle sekci jsou občas jako projeté přes kopírák a spoustu lidí na ně už nebaví odpovídat. Rozhodl jsem se proto, že založím web, který se bude speciálně zabývat autohifi částí z uživatelského pohledu. Nečekejte tedy žádné extrémní instalace, či doporučování komponentů za desetitisíce, nic takového zde nehrozí. Nečekejte ani instantní návody typu \"jak za pár stovek získat kvalitní audio v automobilu\".

Prostě a jednoduše, je tu web pro lidi, kteří řeší autohifi otázku z pohledu běžného uživatele. :super

Součástí webu je i přehledně rozdělené forum.

Časem přibydou i tématicky zaměřené články, které si postupně zvolíte v anketě. Dejte hlas tématu, které vás zajímá, odměnou vám bude přehledně zpracovaný článek, ve kterém bude vše z dané oblasti polopaticky vysvětleno.

Víc nemám, co bych řekl, snad jen zopakuju, abyste se nebáli zahlasovat či položit dotaz ve fóru v případě, že si nebudete vědět rady. Tyto webové stránky jsou tu pro vás. :super

Děkuji za pozornost a pro úplnost ještě odkaz na zmíněný web:

http://www.kvalitniaudio.ic.cz

PS: Jakmile tajemník výkonného výboru dodá banner a text, objeví se i na stránkách. :papa

Odesláno

Díky, snad se přidají i další. Pamatujte si, že o obsahu webu rozhodnete jen a pouze vy-hlasy v anketě. :super

Pokud se tento web uchytí, bude následovat přidání e-shopu a placený hosting, ale to je hudba daleké budoucnosti. ;)

Odesláno

Díky mockrát. :super

Nezapomeňte zahlasovat ohledně požadovaného článku. Jakmile jedna položka obdrží alespoň deset hlasů, začnu na to téma tvořit článek. :)

Mimochodem, moc pěkný podpis. :super

Odesláno

Ano, to vím, jenom mi teď není jasné, který hifi klub má na mysli. Jestli je to tenhle:

http://www.autohificlub.cz/ pak upřímně prohlašuju, že se tam čas od času podívám a před nějakou dobou (myslím, že skoro dva roky nazpátek) jsem tam měl i účet, ale přihlašovací údaje už nemám. :myslim

Proč se vlastně ptáš? To je tam nějaký jiný peugeot09? :o

[upravil dne 13/1/10 peugeot09]

Odesláno

Tož do této doby jsem si myslel že mi moje auto nehraje tak uplně nejhůře. Neříkám že jsem si myslel že to hraje super apes grades, Ale po přečtení tohoto příspěvku mám takový dojem že to mohu hodit ze skály :-D :-D :-D jinak dobrá článek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...