Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdárek lidi, mám v plánu si koupit první auto peugeot 306 hatchback a našel jsem jeden moc pěknej kousek a chci se zeptat na zadní nápravu, když se podíváte na toto auto z boku.. připadá mi dost propadlá a obávám se, aby nebyla v háji.. Jinak to mám zamluveý, ale odvolat to ještě můžu, takže prosím o rady jestli by jste do toho šli a v rámci jakých podmínek :) Díky

http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/306/7497286

Odesláno

No neviem, to vyzera na torzne tyce alebo tlmice, je hrozne nizko, ale na obrazku sa to neda poznat, ked autom riadne zahupes, nemoze to vrzgat.... inak ak to auto chces, tak ho kup, repas budes aj tak jedneho dna robit.... ten interier vyzera super, tie sedacky su uplne paradne:potlesk

Akurat skoda, ze tam chyba komplet hudba:myslim

Odesláno

tiež si myslím že to bude trochu vytunované ,lebo aj vzduchový filter je pravdepodobne prerobený na športový aspon:myslim

[upravil dne 12/1/10 gedu]

Odesláno

Na tuhle se dívá i moje drahá polovička, původně ju tam měl nějak za 55 000.-, a už ju prodává asi 2 měsíce, zdá se mě divný že by taková kráska stála v bazaru tak dlouho, podle mě nebude vše o.k.:myslim

Odesláno

Děkuji za tak rychlou reakci :) ... No, nechal jsem si zaslat bližší info a tam píše něco o rozvodovym řemenu a doporučená kontrola těsnění pod hlavou.. Jinak, že to bylo bouraný na předek a že je to povyměňovaný..Jinak nevíte na kolik by mě případně vyšla oprava tlumičů ? Případně ta repase u tohoto modelu ? A jestli bych to musel opravit hned nebo až za dýl ?

Odesláno

Tesnenie pod hlavou.....draha zalezitost....

Tlmice, pohoda, kupis podla seba ake chces, vymenis aj sam, zalezitost 2 skrutiek na kazdej strane... cena zadnych tlmicov 1000Kc jeden??? su rozne znacky....

....repas v CR sa da urobit za nejakych 8000 zevraj? Vela ludi tu ma repas, odpovede sa dockas...opravit hned to nemusis, to je na tebe, pokial to nevrzga, tak neries, ta buracka na predok a tesnenie pod hlavou by ma trapili viac:nevim

Ak mas proste nasetrene prachy, tak kukni na -->

...to len tak narychlo, samozrejme je to na tebe, ty vies co chces:papa

[upravil dne 12/1/10 Qcko]

Odesláno

přesně tak, minulý auto sem měl bouraný na předek ( prodejce to chtěl zatajit ale poznal sem to sám ) a byli s tím jen problémy, špatně napasovanej přední nárazník ( díky němu mě za chílu odešly obě vrtule sahary, nárazník se totiž posouval stále blíž a blíž až se o něj vrtule spálily )

nefungovalo sklápění levé lampy a podobně, sice sem cenu stáhl o 10 000.- ale za tyhle blbosti sem dal asi 25000.- takže bouračku už nikdy. Nejhorší je to že opraví jen to co je vidět, ale nikdo neví kde se co ještě mohlo vymr...t:(

A to pak čeká na tebe abys to opravil sám a taky sám zaplatil;)

Odesláno

ak to bolo burane napredok tak presne ako písal Qčko a radšej sa poobzeraj po niečom inom. nevieš čo všetko ti odíde lebo to bol následok tej búračky ale nikto to neopravil lebo to nieje vidno

Odesláno

jako nevypadá špatně, vzít to jedině s menší cenou a rizikem že bude něco třeba dodělat, záleží jak moc to bylo bourané a to se bohužel bez rozhození předku nepozná

Odesláno

Jo joo,

i já jsem se po tomto modelu koukal, a říkal si, že za tu cenu vypadá moc dobře, ale tak když už si s ním domluvený :roker.

Snad se rozhodneš správně, ale tu věc s tím nabouraným předkem bych ještě zvažoval.

Odesláno

nesouhlasim s vama kluci .. moje auto bylo bourane na pravou savli oprava se delala v nemecku kdyz auto melo najeto 30tkm (sic to teda bylo v te dobe auto za 650 000kc) auto se delalo v peugeotu a vse se davalo nove a original...tudis mam cumak z 97roku z casti uplne novej i savle je nova krasne original zabodovana ...s autem nebyl sebe mensi problem ... ono zalezi natom od koho to koupite..a kde to koupite.. ja osobne bych auto z bazaru nebral a v dnesni dobe uz ani v nemecku nenatrefite na auto od nemce vsechno uz je dneska od polaku turku rusaku tak se pak nesmite divit kdyz se auto rozpadne..a jinak musim zatukat moje prvni koupe z nemecka a hned solidni kousek...

Odesláno

tommas11: hej, ale bolo to aspon v Nemecku a bud rad, ze je vsetko OK...ale vidim auto v bazare v nasich koncinach...vsetko nitovane doma na kolene, o originalnom diely to nepoculo, pretoze to by stalo viac ako to auto a nebolo by za taku cenu....

...ale tazko o tom pisat, to treba vidiet a \"ohmatat\", ale osobne by som si buracky nevybral, ked je z coho vyberat, 306 nie je nedostatkovy voz:mrk

Odesláno

jsem druhej majtel:) vycemene mi to dohodil znamej ..jinak sem nekam daval fotky jak to vypada po oprave..jelikoz to tet mam cely rozdelany... delam lift..

Qcko v te dobe co sem kupoval mojeho mazlika tak tady u nas staly stary modely 100 000 a vys.. a novy modely tu skoro nebyly teda aspon kabria..

[upravil dne 12/1/10 tommas11]

Odesláno

fotky sou ale tak nejak jeste musim zalozit svoje vlakno v mazlicich..jo a dekuju za povzbuzeni tet ho docela potrebuju nemuzu sehnat kabelaz z podpalubky facelift:xvul

[upravil dne 12/1/10 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...