Qcko Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Kamarad ma P406, rok 2002 myslim, kazdopadne ma vsetko v elektrike, ale ked chce otvorit zadne okno, tak sa to neda, musi on drzat tlacidlo na soferovych dverach, ide to iba vtedy.... je to normalne? alebo to ma zapnutu nejaku poistku kvoli detom...pripadne preco to tak funguje? nech som mudrejsie, resp. by bolo fajn, keby sa to dalo zrusit:super Citovat
Hauke Ivo Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 U ridice je vypinac na detskou pojistku, hned pod stahovanim oken. Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Hej, ale ako to ma fungovat? Pretoze ked ho stlaci tak sa nic nezmeni, ale ked ho drzi stlaceny, tak zadne okna funguju....to mi nejde do hlavy:ticho Citovat
Dopiťák Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 nebude vadnej ten spinac te detske pojistky... nemusi drzet polohu... docela by to souhlasilo ze kdyz to drzi tak to jde.. Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Myslel som si ze to ma fungovat inak a nie na pridrzanie ...skusim ho rozobrat, neslo mi to do hlavy:super Citovat
Dopiťák Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 nemyslim ze to tak ma fungovat.. myslel sem to ze ten vypinac muze mit ulomenej nejakej caplik takze nebude drzet tu DRUHOU polohu (omlouvam se za nepresne vyjadreni:mad: )tim padem ten spinac by mel mit 2 polohy 1ni tu co ma tet a 2hou kdyz to ma zmackly.. Popripade me napada ze to muze mit nastaveni v nejake RJ... 2002ku sem jeste neresil:myslim [upravil dne 12/1/10 tommas11] Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Nej je určitě vadný ten spínač pro dětskou pojistku, je tam jen kovová tyčka, která dělá kontakt přes plechové plíšky. Taky mě to zlobilo. Ze předu jdou ovládat zadní okna normálně že? A ze zadu zadní nedjou že? Pouze při zatlačení a přidržení toho čudlíku na blokaci dětské pojistky. TAk to je ono. Stačí rozebrat ten přední ovládací panel a zajistit zase správnou funkci toho spínače! Citovat
Qcko Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Georginho_cz406: hej, presne to funguje ako pises....cize viem, ze to treba rozobrat, to mi staci:super Citovat
rodny Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 mohl by mi někdo prosím poradit kde najdu relé na ovládání zadních oken? jdou stahovat jen od řidiče,a vzadu na spínači není žádné napětí.takže tipuji na to relé ale nevím kde ho mám hledat.díky za radu. Citovat
HonzaZ Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 Našel jsem relé u nejnovějšího modelu u pojistek v přístrojovce vlevo, druhé odshora. Ale nevím, jak to bude u tvého auta. Citovat
rodny Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 tak já to zítra zkusím zkouknout a případně se ještě ozvu jak jsem dopadl.poslední dobou mi někde pod palubkou hrozně něco cvakal(spínalo) a pak přestali fungovat zadní stahovačky.jdou jen od řidiče.zatím díky za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.