Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar. Prednedavnom som si dal do svojho Pezotika dorobit dvojcestny alarm od firmy Keetec. Konkretne sa jedna o model TS 6000 a problem je v tom ze nechce komunikovat so zabudovanym centralom. Cize sa neda zamknut s pagerom auto. Musim ho najprv zamknut ovladacom na kluci a az potom pagerom. Rozmyslal som ci by nepomohlo keby mi v peugeote povolili alarm. Vopred vsetkym dakujem za odpovede pripadne navrhy :papa

Odesláno

Tak to vypada,ked sa niekto pusta do toho comu vobec nerozumie a urcite by som to reklamoval,pretoze to je neuplna montaz a moze to mat za nasledky zle fungovanie alarmu.Cez jeden kabel ide zamykaci impulz a aj dverny kontakt,viem to zapojit,ale musel by som tu mat auto,lebo to nie je take jednoduche.

Odesláno

Mam to k tebe strasne daleko :( 120 km. No mne tvrdili ze ked chcem aby to fungovalo potreboval by som lacnejsi jednocestny alarm ale ja som chcel dvojcestny aby som vedel co sa deje z autom. Takze ma odzubali. Inak neukazuje mi ani teplotu v aute a vlastne vobec nic okrem stavu auta (zamknute odomknute, otvorene dvere) ale viem ze by mal alarm ukazovat aj tu teplotu napriklad.. Malo by to ist tiez zapojit? Mam automaticku klimu takze tepelne cidlo musim mat tiez :myslim

Odesláno
:xvul Prave som volal to Peugeotu lebo som sa chcel len tak pre istotu spytat co by chceli za CD Menic a typek zadrel cenu 460 eur. Skoro ma vystrelo. Ale k veci. Ked som s nim uz volal tak som sa spytal ci sa da ten alarm a povedal ze sa to musi urcite dat len to chce vraj sikovneho elektrikara a samozrejme povolit origo alarm v BSI. Takze to budem musiet vydumat alebo skocit do Partizanskeho (wow ako sa to vlastne sklonuje).. :myslim
Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

Původně zaslal: m3t4L_m4n

:xvul Prave som volal to Peugeotu lebo som sa chcel len tak pre istotu spytat co by chceli za CD Menic a typek zadrel cenu 460 eur. Skoro ma vystrelo.

Ohladom toho CD meniča, skús pozrieť:

http://www.xcarlink.cz/?p=p_38&sName=peugeot

Ja to mám na 406 a namiesto CD-čiek mam nahrané na SD karte v jednom adresári 99 pesničiek. Som velmi spokojný

ale tak origo CD changer je origo CD changer. Uplne inak to vyzera :super

Guest stanisko
Odesláno
Původně zaslal: mayo406

Tak to vypada,ked sa niekto pusta do toho comu vobec nerozumie a urcite by som to reklamoval,pretoze to je neuplna montaz a moze to mat za nasledky zle fungovanie alarmu.Cez jeden kabel ide zamykaci impulz a aj dverny kontakt,viem to zapojit,ale musel by som tu mat auto,lebo to nie je take jednoduche.

PEUGEOT 307 2005

MIESTO ULOŽENIA CENTRÁLNEJ JEDNOTKY

Prechod do mot.časti: demont. stierače a plast.kryt pod stieračmi, priechodka okolo boudenu kapoty

Siréna – v priestore vedľa priechodky

NAPÁJANIE

Biely , zalený -v B.S.I. V 2pin konektore

BLOKOVANIE MOTORA

Štart – + 15

sivý -v zelenom 16 pin.konektore (pin 1) v B.S.I.

SMEROVKY

ovládanie od spínača výstr. Svetiel :

ovládanie – pin2, v čiernom 10 pin. Konektore (PB), záp impulzy

spätná väzba – pin14, v 16 pin. Čiernom konektore (PH1)

OCHRANA DVERÍ A KAPOTY

biely 40pin konektor (EH 1) , oddeliť 2 diódami !

kufor -pin13

P.P. -pin5

P.Z. -pin33

Ľ.Z. -pin34

Ľ.P. -pin4 (spojený v konektore dverí vodiča so spínačom polohy CZ, ukostrí ,ak sa CZ zamkne. Je vhodné

sa pripojiť v priechodke do dverí , pred miestom spojenia , alebo sa pripojiť pri konektore EH1 a vypnúť

signalizáciu otvorených dverí po zapnutí alarmu

Stropné svetlo – pin32 , kladná polarita

POZNÁMKA

pri zamknutom CZ, pri opätovnom stlačení tlačitka zatvárania na DO, sa rozblikajú smerovky a stropné svetlo sa

rozsvieti(vyhľadanie auta) , nezapájať na výstup na stropné svetlo!

vyradenie ovládania od zámku vodiča – pin4 v konektore EH1 (oddeliť diódou)

vyradenie ovládania od tlačidla CZ v palubovke – v čiernom 10pin konektore PB (oddeliť diódou) pin3

servo CZ -pin13, pin15, v sivom 16pin. KonektorePH2 v BSI

Odesláno

Mám otázku trochu od tématu (původního), ale k tomu měniči. Dá se v něm použít (do něho strčit) běžný čistící CD? Nějak pozoruju, že tem měnič bere čím dál tím míň vypálených CD. Prostě je vůbec nenačte. Pokud je strčím do hlavního přehrávače, není problém. Ale v něm mám navigaci. Ze začátku ten problém nebyl, teď to dělá čím dál časteji.

Odesláno

:xvul Prave som volal to Peugeotu lebo som sa chcel len tak pre istotu spytat co by chceli za CD Menic a typek zadrel cenu 460 eur. Skoro ma vystrelo.

Ja to mám na 406 a namiesto CD-čiek mam nahrané na SD karte v jednom adresári 99 pesničiek. Som velmi spokojný

Origo menic som uz zohnal a buduci tyzden mi dojde prepojovaci kabel takze uz musim doriesit len ten alarm :super

Odesláno
Původně zaslal: stanisko

Původně zaslal: mayo406

PEUGEOT 307 2005

MIESTO ULOŽENIA CENTRÁLNEJ JEDNOTKY

Prechod do mot.časti: demont. stierače a plast.kryt pod stieračmi, priechodka okolo boudenu kapoty

Siréna – v priestore vedľa priechodky

NAPÁJANIE

Biely , zalený -v B.S.I. V 2pin konektore

BLOKOVANIE MOTORA

Štart – + 15

sivý -v zelenom 16 pin.konektore (pin 1) v B.S.I.

SMEROVKY

ovládanie od spínača výstr. Svetiel :

ovládanie – pin2, v čiernom 10 pin. Konektore (PB), záp impulzy

spätná väzba – pin14, v 16 pin. Čiernom konektore (PH1)

OCHRANA DVERÍ A KAPOTY

biely 40pin konektor (EH 1) , oddeliť 2 diódami !

kufor -pin13

P.P. -pin5

P.Z. -pin33

Ľ.Z. -pin34

Ľ.P. -pin4 (spojený v konektore dverí vodiča so spínačom polohy CZ, ukostrí ,ak sa CZ zamkne. Je vhodné

sa pripojiť v priechodke do dverí , pred miestom spojenia , alebo sa pripojiť pri konektore EH1 a vypnúť

signalizáciu otvorených dverí po zapnutí alarmu

Stropné svetlo – pin32 , kladná polarita

POZNÁMKA

pri zamknutom CZ, pri opätovnom stlačení tlačitka zatvárania na DO, sa rozblikajú smerovky a stropné svetlo sa

rozsvieti(vyhľadanie auta) , nezapájať na výstup na stropné svetlo!

vyradenie ovládania od zámku vodiča – pin4 v konektore EH1 (oddeliť diódou)

vyradenie ovládania od tlačidla CZ v palubovke – v čiernom 10pin konektore PB (oddeliť diódou) pin3

servo CZ -pin13, pin15, v sivom 16pin. KonektorePH2 v BSI

Wow.. Tomu hovorim vycerpavajuca odpoved.. Len sa tomu bohuzial vobec nerozumiem a nerad by som sa do toho pustal sam.. :myslim

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Ja mám tiež autoalarm od Keetec TS 8000 a musím povedať že je to hádam najhorší auroalarm pre Peugeot 307 alebo celkovo vôbec.Už ho idem posielať 3 krát na reklamáciu.Tiež neukazuje teplotu stav auta, odomkne väčšinou až na druhý pokus a keď je zamknuté auto začne húkať a pritom je všetko zamknuté.A čo je na figu, hajzlíci zo servisu po druhej reklamácii mi nezapečatili riadiacu jednotku a teraz sa obávam či ho aj prímu na tretiu reklamáciu.A ešte jedna vec jedná sa o doplnkové príslušenstvo a to o mikrovlný snímač MWS 2 dvojzónoví čo je 4 pinoví a nepasauje tam. Jedine len MWS 1 sa tam dá pripojiť bo jednotka je 3 pinová a i ten snímač je jednozónový 3 pinoví.

A toto píšu do všetkých návodov že pasuje MWS 2.

Oni boli asi naťahaný keď ho projektovali.:xvul

Odesláno

Presne ako píšeš. Mne takisto nefunguje hádam ani jedna funkcia ktorá tam je. Dokonca keď zapnem alarm tak po pár minútach mi tri krát krátko hukne auto a nemam tušenie prečo to robí, len viem že je to nenormálne otravné. Tiež dosť rozmýšlam že dojdem do servisu kde mi ho montovali a poviem im nech ho daju von lebo je to proste otras. Nemate niekto skusenosti ako fici na P307 alarm od MagiCar? Dvojzonoveho alarmu sa nechcem vzdat a bol by som rad keby na alarme ktorý ma viešiel okolo 350 eur funguvali funkcie ktoré tam sú !

Odesláno

waw tak tymto si ma uplne dostal aka narocna je instalacia

?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...