Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a přináším první příspěvek.Dnes ráno jsem byl nucen projet hlubším sněhem a po vyjetí na asfalt jsem slyšel,že po autem něco dře.Couvnul jsem a na silnici ležel plast jehož fotku přikládám.Nevím jestli je můj nebo jsem ho tam jen po někom ulovil.Díval jsem se na podvozek jak se dalo,ale nic jsem nenašel.Nevíte někdo jestli je ze 407sw než vyrazím do servisu?Díky

[upravil dne 10/1/10 peja33]

post-0-14109612306355_thumb.jpg

Odesláno

Díky za super rychlou odpověď.Vypadá to teda na tu levou část.To bude pěkná pálka za celej ten plast pod motorem.Nevíš co důležitýho tyhle časti kryjí?

Odesláno

Nazdar, niečo podobné sa stalo aj mne Pri odbočovani som vletel do jamy vedľa cesty, škrtol sm tlmič a rozlámal pravú /spolujazdec/stranu toho plastu No tou cenou si ma nepotešil:fnuk

Odesláno

Dnes se daj svarit i plasty, nevyslo by to levneji pokud by to slo? Mamm ted na 207 tukly cumak sice si to nechavam koplet menit ale stary naraznik si mam nechat, prej to pujde svarit a prodat...

Odesláno

Tak myslíš,že se pod tím nemusím plazit?Bál jsem se abych ještě něco neoddělal tím sjrajtem co je teď na silnici.Každopádně je to slabost tohoto auta,je tak nízký,že se nedá normálně sjet ani s obyčejnýho obrubníku a o SPZ ani nemluvím tu jsem ulomil už dvakrát.

Odesláno

Já už to mám taky pryč, a o té SPZ ani nemluvím, kolik už jsem kupoval nových podznačníků ... Nárazník už mám od toho provrtanej jak ementál :(

Původně zaslal: peja33

Tak myslíš,že se pod tím nemusím plazit?Bál jsem se abych ještě něco neoddělal tím sjrajtem co je teď na silnici.Každopádně je to slabost tohoto auta,je tak nízký,že se nedá normálně sjet ani s obyčejnýho obrubníku a o SPZ ani nemluvím tu jsem ulomil už dvakrát.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...