Guest janoss2 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 chcem sa spitat čo može byt za chyba ked pretocim klucikom do zapalovania a zacnu mi blikat kontrolki na palubovke a na imobilizeru mi svietia aj cevena aj zelena kontrolka a niekde pri riadiacej jednotke stale cudne a pravidelne tuka Citovat
Dave_k Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 Zkontroluj ukostření v autě a kontakty na baterce. Vypadá to, že je někde přechodovej odpor. Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 ano, spatne napeti baterie, spatne ukostreni, zoxidovane kontakty Citovat
Guest janoss2 Odesláno 9. leden 2010 Odesláno 9. leden 2010 odisla mi spojka tak auto mi stalo asi tri dni potom som siel dat do sevisu tak som ho siel nastartovat a odtiahnut ale nechcelo, baterka bola vybyta a ziadna kyselina v nej tak som kupil novu a dal ju do auta zapojil pretocil klucikom a ani jedna kontrolka nezasvietila vobec nic akoby tam baterka ani nebola tak som dal naspet staru ktora aspon jak tak tocila ale ked som ju napojil tak uz nefungovala ani ta tak som to lem tak odtiahol do servisu a dnes som siel po auto lebo spojku vymenili a doniesol som aj tu novu baterku napojil a zacalo mi to blikat kontrolky na palubovke a tukat v riadiacej jednotke tak sa chcem spitat moze to byt lem to ze je blba ta nova baterka? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.