Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám tu jeden takový dost otravný problém, který se už docela dlouhou dobu snažím vyřešit. :bacha

Jde o to, že mám v úmyslu na nově založené WWW stránky nahrát určité soubory do určité složky. Z toho důvodu jsem chtěl změnit (po zjištění, že to nejde) oprávnění pro tuhle konkrétní složku, do které chci soubory nahrávat. Pokaždé, když jsem se o cokoliv pokusil, odpálkoval mě FTP klient s hláškou \"550 Permission denied\". Jedno, jestli jsem tu složku chtěl odmazat, nebo přejmenovat, nebo do ní něco nahrát nebo já nevím co ještě. Jsem už z toho vážně na prášky a nechápu, proč to nefunguje. Nikdy jsem se s takhle debilním problémem nesetkal. :ticho

Zkoušel jsem oprávnění nastavit celkem ve třech diametrálně odlišných FTP klientech. Ve všech se ta debilní složka chová stejně. :bacha

Prosím někoho kompetentního o radu, nebo se z toho už vážně po****. :bacha:bacha:bacha

[upravil dne 8/1/10 peugeot09]

Odesláno

a jaky prava mas nastaveny k ty slozce? co ji dat treba prava 777, tzn. povolit vse.

podle toho co pises totiz nemas opravneni slozku smazat,zapsat do ni, pouze muzes z ni cist

zavolej mi na mobil, zkusime to poresit.

Odesláno

Freehostingy jsou za trest. Mělo by ti jít ukládat do složky, atributy jí nastavit nepůjde - to může jen vlastník. Pokud ti tam nejde nahrát, obrať se na podporu (i free hostingy ji mají).

Oikud chceš něco na testování, stačí na PC nainstalovat WAMP. Pokud chceš něco na chlubení se, kup doménu a hosting - nevyjde to na víc, že litr za rok.

Odesláno

jirka639: Mobil předminulý týden umřel, ještě jsem si nestačil zajistit nový. Za nabídku děkuju. :mad:

Jde o to, že je to takové překvápko, nerad bych se tu o podrobnostech nějak moc rozšiřoval. :)

Tu složku jako takovou vytvořil jeden program, resp. webová aplikace při instalaci určitého komponentu. S NIČÍM v té složce nejde pracovat.

Atribut 777 jsem zkoušel jak na celou složku, tak i na další vnořené složky nebo soubory v této složce. Momentálně je tam nastavený atribut 755.

U nastavení atributů jsou zmíněny 3 skupiny: User, Group, Other.

Přičemž pouze první skupina (User) má všechna oprávnění. Zbylé dvě skupiny nemohou zapisovat. :(

Doménu druhého řádu mám v plánu registrovat až poté, co zajistím bezproblémovou funkci na stávající subdoméně a dořeším veškeré maličkosti.

Odesláno

Aj zmena atribútov je zápis do nadradenej zložky. Ak nie si vlastník alebo člen tej skupiny User tak to nezmeníš, len oni majú totiž právo na zápis.

[upravil dne 8.1.2010 AnotherOne]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...