Jima Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Mám už po opravě svého cabrouška a nedokážu ho přihlasit. Neplní mi údajně motor což je podle mne hloupost. Nevíte někdo správný postup přihlášení. Mám hotovou homologaci a pořád mne posílaji od erta k dáblu. Text Citovat
Medvěd Odesláno 2. září 2004 Odesláno 2. září 2004 Tak čtu, že jsiz Rajhradu. Tam je údajně (podle brněnských kolegů) šikovný pažoutista (bohuže kontakt nemám, ale Rajhrad není Praha, takže předpokládám, že bys ho měl najít), který tahá auta z venku. Tak se ho zkus zeptat, on by Ti s tím, co je všechno potřeba mohl poradit nejspíš. Citovat
Jima Odesláno 3. září 2004 Autor Odesláno 3. září 2004 No tak to jsem asi já. Máš pravdu občas něco dovezu ale ani s tímto problémem si nevím rady. Pro všechny mám číslo 777584969. Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 Pak tedy zkus zavolat Oddiemu, je to asi největší odborník na P - clubu, ale momentálně z osobních důvodů přestal toto fórum navštěvovat, tak funguje jen na mobilu 603369761 Citovat
Operator Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Napsán autorem Jima Dík za radu. Měj se Jimo, můžu se optat, za kolik se dá dovézt 205 cabrio v nějakym slušnym stavu a jak moc je složitý vyřízení papírů? Chtěl bych si tím jen tak udělat radost, tudíž bych do toho nechtěl moc vrážet. Díky Citovat
Medvěd Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Myslím, že přivézt a postavit na papíry půjde 205 CTI jen tak, že koupíš papíry nebo nějakou past s českými čísly a pak dovezeš 205 CTI na náhradní díly. Ale obecně si myslím, že i venku budou silně zhuntovaný, tak bude lepší pátrat a hledat v našich bazarech. Teď začíná podzim, tak by kabria měly být cenově nízko - tudíž dobrá doba na koupi (pokud máš k dispozici garáž - jinak bych si kabrio ani nekupoval, český ručičky jsou hóóódně závistivý). Citovat
olda Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 205ku nepřihlásíš žádnou,motory neplní limity,jedině sehnat papíry na carbio a udělat přestavbu,(výměna karoserie,motor má štítek...) Citovat
Operator Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Díky za názory, myslel jsem si, že to nebude jen tak. Citovat
Fx Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Skoda, ze to nejde, bylo by to fajn... Ja vim jen jak to chodi u BMW, tam jde kabro postavit na papiry z kupe... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.