Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám už po opravě svého cabrouška a nedokážu ho přihlasit. Neplní mi údajně motor což je podle mne hloupost.

Nevíte někdo správný postup přihlášení.

Mám hotovou homologaci a pořád mne posílaji od erta k dáblu. Text

Odesláno

Tak čtu, že jsiz Rajhradu. Tam je údajně (podle brněnských kolegů) šikovný pažoutista (bohuže kontakt nemám, ale Rajhrad není Praha, takže předpokládám, že bys ho měl najít), který tahá auta z venku. Tak se ho zkus zeptat, on by Ti s tím, co je všechno potřeba mohl poradit nejspíš.

Odesláno

No tak to jsem asi já. Máš pravdu občas něco dovezu ale ani s tímto problémem si nevím rady.

Pro všechny mám číslo 777584969.

Odesláno

Pak tedy zkus zavolat Oddiemu, je to asi největší odborník na P - clubu, ale momentálně z osobních důvodů přestal toto fórum navštěvovat, tak funguje jen na mobilu 603369761

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Jima

Dík za radu. Měj se

Jimo, můžu se optat, za kolik se dá dovézt 205 cabrio v nějakym slušnym stavu a jak moc je složitý vyřízení papírů? Chtěl bych si tím jen tak udělat radost, tudíž bych do toho nechtěl moc vrážet. Díky :papa

Odesláno

Myslím, že přivézt a postavit na papíry půjde 205 CTI jen tak, že koupíš papíry nebo nějakou past s českými čísly a pak dovezeš 205 CTI na náhradní díly. Ale obecně si myslím, že i venku budou silně zhuntovaný, tak bude lepší pátrat a hledat v našich bazarech. Teď začíná podzim, tak by kabria měly být cenově nízko - tudíž dobrá doba na koupi (pokud máš k dispozici garáž - jinak bych si kabrio ani nekupoval, český ručičky jsou hóóódně závistivý).

Odesláno

205ku nepřihlásíš žádnou,motory neplní limity,jedině sehnat papíry na carbio a udělat přestavbu,(výměna karoserie,motor má štítek...)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...