Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som zaparkoval pri nákupnom centre a asi ako každy zamykam auto na d.o. ked od neho odchádzam Zrazu sa vedľa mna odomkne auto /odklopia sa zrkadlá, zabliká/ Poviete si nič nenormalne veď som na parkovisku Akurat, že som bol na parkovisku sám a bola to C5 s rakuskou spz Skúsil som ho zamknúť /cca15 m/ a ono sa zamklo:o Pre pokoj v duši som to zopakoval /odomknúť-zamknúť/:mad: a šokovaný som odišiel nakupovať Aka je asi pravdepodobnosť, že sa to stane ešte niekomu??:myslim

Odesláno

:o tak to čumím. Nedávno som sem dával aj ja príspevok kde si dvaja kolegovci kúpili nezávisle na sebe P-206 a mali rovnaké kľúče. Autá si otvoriť vedeli, ale naštartovať nie, imobilizér nepustil.

Mal si tam počkať či by ti aj on otvoril a potom reklamovať v Peugeote :D

Odesláno

Tak to je mazec:o !!! no já osobně bych si tedy auto přeparkoval někam dál od té C5. Docela bych se bál že až ten dotyčný k ní přijde tak odemkne společně se svojí i tvého miláčka a ten zůstane na parkovišti sám a otevřený. Určitě všichni víme co se na takových parkovištích taky může stát.

Odesláno

Ty woe, neřeknu u dvou 407, ale u 407 a C5? To je mazec :))

To máš to samé, jako když loni zaparkoval chlap vedle nachlup stejného Roomstera, pak si je spletl a nastartoval svým klíčem toho druhého - což by se dít nemělo, když má mít každý imobilizer jiné číslo

Odesláno

Novú nie ale brácho má rok 2006 motor ten istý čo ja ale moja 407sw sa mi od prvej chvíle páčila a tomu jeho citronu nemôžem prísť na chuť, ale idem si hneď pozrieť tú novú.:papa

Odesláno

Niečo podobné sa stalo aj mne.Pred jedným obchodným domom som raz odomkol svoju (vtedy ešte) 206tku a pár metrov za nou stala 307 a ta sa odomkla tak isto.Bolo mi to čudné tak som chvílu počkal a nikto nikde.Jedným dialkovým dva auta.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...