James007 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 čaute... už dávnejšie sledujem jeden úkaz na aute a to konkrétne na riadení, resp. serve. Niekedy sa mi stane pri parkovacej rýchlosti mi ako keby vibroval volant. Vraj to treba vymeniť hadicu na serve. CCA. 120 €. Niekto tu písal o tom, že to je taký chyták na ludí. Vraj stačí vymeniť novú eska-pasku \"utesnenie\" serva, a je po probleme. Prosim stretli ste sa s tým niekto???? vdaka [upravil dne 6/1/2010 Béďa] Citovat
Přema Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Spíš dolij olej tak 2cm nad max. [upravil dne 5-1-10 Přema] Citovat
jofo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Videl som to na 607 me. Ked si tocil volantom tak triaslo celym autom a dost huste vybracie vo volante. Pomohla az vymena serva. Citovat
AnotherOne Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: James007 čaute... už dávnejšie sledujem jeden úkaz na aute a to konkrétne na riadení, resp. serve. Niekedy sa mi stane pri parkovacej rýchlosti mi ako keby vibroval volant. Vraj to treba vymeniť hadicu na serve. CCA. 120 €. Niekto tu písal o tom, že to je taký chyták na ludí. Vraj stačí vymeniť novú eska-pasku \"utesnenie\" serva, a je po probleme. Prosim stretli ste sa s tým niekto???? vdaka Aký máš motor? Citovat
King81 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ahoj, aj ja som nedavno riesil problem s vysokotlakovou hadicou servo riadenia. Ale moj problem bol taky, ze mi ta hadica slzila v spoji ako je ta eskapaska. Nachadza sa niekde v smere pod bateriou, tesne nad spodnym krytom motora, blizko chladica. Staru pasku odcvakol a nasadil novu. Zatial to drzi. Samozrejme, ze v Peugeote mi ju chceli vymenit celu, aj s pracou cca 160€. Ja som to vyriesil za 8€ v obycajnom servise. Aj som mal potom pocit ako keby islo servo lahsie. Citovat
denoo Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 tolko tem, a pritom jeden problem stale dookola, preco to nedavate pod jednu temu Citovat
James007 Odesláno 7. leden 2010 Autor Odesláno 7. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: James007 čaute... už dávnejšie sledujem jeden úkaz na aute a to konkrétne na riadení, resp. serve. Niekedy sa mi stane pri parkovacej rýchlosti mi ako keby vibroval volant. Vraj to treba vymeniť hadicu na serve. CCA. 120 €. Niekto tu písal o tom, že to je taký chyták na ludí. Vraj stačí vymeniť novú eska-pasku \"utesnenie\" serva, a je po probleme. Prosim stretli ste sa s tým niekto???? vdaka Aký máš motor? 2.0 Hdi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.