btl.a Odesláno 27. říjen 2010 Odesláno 27. říjen 2010 Jak si tam ten pásek dostal? Hned nandej foto. Citovat
martas76 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Tak mám fotečky ve svém profilu, jukejte. Popis vložení led pásku tu byl již popisován, prostě jsem do zadní části opatrně vyvtal díru 4x8mm, vsunul pásek s kablíkem a zalepil tavící pistolí. Kablík jsem napojil na dráty od parkovačky. Uvažuji že do stávající patice dám jako podsvětlení jinou barvu (zelenou, modro) ale zatím nemám LED žárovku. Citovat
MotoMoto Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 tak dej ty fotky sem protože do profilu se nějak nemohu zanořit Citovat
Sasula Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Trochu OFF Takhle mam ja moje parkovacky... Citovat
Sasula Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 pohled ze predu... jinak se omlouvam, foceno mobilem... Citovat
hamplik78 Odesláno 27. únor 2011 Odesláno 27. únor 2011 Taky přispívám.Později dodám více fotografií i s parkovačkama.Ještě bych chtěl vrazit ledky do předních blinkrů,tak uvidím,jestli se mi to podaří.Pod zrcátkama už je mám. Citovat
JIRA76 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Copak to tam máte za žárovky vparkovačkách? Já si nějaké koupil minulý týnen,světlo nic moc ale horší bylo že když jsem zhasl tak si ty LEd nasbíralui nějaký proud a přisvicovali stále... Tak jsou zase venku... Citovat
filas1 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Mám taky v parkovačkách LEDky, a taky mi svítí stále, ale jen slabě, ve dne to není vidět. Zhasnou až chvilku po zamčení auta. Ale nevadí mi to, vypadá to v noci zajímavě.... Citovat
MotoMoto Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 A na co to máš napojené? Protože já mám LEDky také namontované, ale nesvítí mi když nechci. Citovat
Sasula Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 http://stualarm.cz/produkt/95212-led-autozarovka-12v-s-patici-t10-13led/3smd/ tyhle... a svitej dobre Citovat
JIRA76 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Chlapíci mě by to zase tak nevadilo ale po pěti minutách to svítilo stále a bojím se že by nějakého nenechavce zajímalo! !!! To Filas1 co máš prosím Tě za kola na autě? Tedy podle fotky co máš v profilu ! [Edited on 28/2/11 19:13 JIRA76] Citovat
Cyrďák Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 Už toho bylo popsáno dost ale nějak nechápu zapojení denního svícení každý to má jinak.Já mám v návodu -kostra chápu jeden + na baterku chápu a druhý + na spínací skříňku a tady tápu kam zapojit poradí mě někdo? Dík Citovat
Lubo§ Odesláno 25. prosinec 2015 Odesláno 25. prosinec 2015 (upraveno) Ano kostra je - ale jedno plus je na spinane + ktore sa zapne po otoceni klucika a po vypnuti tam nieje nic inak by DRL svietilo cely cas aj ked auto stoji a to druhe plus sa napaja na + parkovaciek aby sa uz pri zapnuti parkovaciek vyplo DRL ku kazdemu drl dostanes navod ktory kablik ide naco niektore maju aj taku funkciu ze nemusis mat parkovacky ale ze ledky budu svietit na 50 % a tak sluzit ako parkovacky ale to uz je nieco ine.http://luboss96.rajce.idnes.cz/skusacka#mp033-skusacka-napatia-kovova.jpgtakouto skusackou som si v poistkovej skrinke nasiel 12v ktore bolo po otoceni kluca a povypnuti kluca nebolo napätie ziadne tak isto som nasiel aj + na parkovacke.A http://luboss96.rajce.idnes.cz/skusacka#_57.jpg pomocou takej to spojky som to napojil prva poistka sluzi nato ako ma byt a druha je na drl cize je vsetko istene. Upraveno 25. prosinec 2015 uživatelem Lubo§ Citovat
Jaroslav 807 Odesláno 7. leden 2021 Odesláno 7. leden 2021 Ahoj kluci a holky, nechtěl jsem zakládat nové téma, i když toto je 10 let staré. Nevíte jestli se dají sehnat parkovačky a zároveň DS na 807 r.v. 2005? Nemohu nikde nic najít a nechci přidávat další světla. Odkazy které tady jsou většinou již nefungují. Předem děkuji za rady, tipy,.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.