Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mám fotečky ve svém profilu, jukejte.

Popis vložení led pásku tu byl již popisován, prostě jsem do zadní části opatrně vyvtal díru 4x8mm, vsunul pásek s kablíkem a zalepil tavící pistolí. Kablík jsem napojil na dráty od parkovačky. Uvažuji že do stávající patice dám jako podsvětlení jinou barvu (zelenou, modro) ale zatím nemám LED žárovku. :)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Taky přispívám.Později dodám více fotografií i s parkovačkama.Ještě bych chtěl vrazit ledky do předních blinkrů,tak uvidím,jestli se mi to podaří.Pod zrcátkama už je mám.

post-24072-14109615795592_thumb.jpg

Odesláno

Copak to tam máte za žárovky vparkovačkách? Já si nějaké koupil minulý týnen,světlo nic moc ale horší bylo že když jsem zhasl tak si ty LEd nasbíralui nějaký proud a přisvicovali stále... Tak jsou zase venku...

Odesláno

Mám taky v parkovačkách LEDky, a taky mi svítí stále, ale jen slabě, ve dne to není vidět. Zhasnou až chvilku po zamčení auta. Ale nevadí mi to, vypadá to v noci zajímavě....

Odesláno

A na co to máš napojené? Protože já mám LEDky také namontované, ale nesvítí mi když nechci.

Odesláno

Chlapíci mě by to zase tak nevadilo ale po pěti minutách to svítilo stále a bojím se že by nějakého nenechavce zajímalo! :bacha !!!

To Filas1 co máš prosím Tě za kola na autě? Tedy podle fotky co máš v profilu !

[Edited on 28/2/11 19:13 JIRA76]

• O 4 roky později...
Odesláno

Už toho bylo popsáno dost ale nějak nechápu zapojení denního svícení každý to má jinak.Já mám v návodu -kostra chápu jeden + na baterku chápu a druhý + na spínací skříňku a tady tápu kam zapojit poradí mě někdo? Dík

Odesláno (upraveno)

Ano kostra je - ale jedno plus je na spinane + ktore sa zapne po otoceni klucika a po vypnuti tam nieje nic inak by DRL svietilo cely cas aj ked auto stoji a to druhe plus sa napaja na + parkovaciek aby sa uz pri zapnuti parkovaciek vyplo DRL ku kazdemu drl dostanes navod ktory kablik ide naco niektore maju aj taku funkciu ze nemusis mat parkovacky ale ze ledky budu svietit na 50 % a tak sluzit ako parkovacky ale to uz je nieco ine.http://luboss96.rajce.idnes.cz/skusacka#mp033-skusacka-napatia-kovova.jpgtakouto skusackou som si v poistkovej skrinke nasiel 12v ktore bolo po otoceni kluca a povypnuti kluca nebolo napätie ziadne tak isto som nasiel aj + na parkovacke.A http://luboss96.rajce.idnes.cz/skusacka#_57.jpg  pomocou takej to spojky som to napojil prva poistka sluzi nato ako ma byt a druha je na drl cize je vsetko istene.

Upraveno uživatelem Lubo§
  • O 5 let později...
Odesláno

Ahoj kluci a holky, nechtěl jsem zakládat nové téma, i když toto je 10 let staré. Nevíte jestli se dají sehnat parkovačky a zároveň DS na 807 r.v. 2005? Nemohu nikde nic najít a nechci přidávat další světla. Odkazy které tady jsou většinou již nefungují.  Předem děkuji za rady, tipy,..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...