Přejít na obsah

Jaroslav 807

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

Vše od uživatele Jaroslav 807

  1. Jaroslav 807

    Loketní opěrky

    Ahoj, může mi někdo poradit jak vrátím zpět loketní opěrku u řidiče? Předem všem moc děkuji.
  2. Ahoj, může mi někdo poradit jaká diagnostika od Lexie bude komunikovat s mojí 807 r.v. 2005? Chci objednat nějakou Čínu a nějak se v tom nevyznám, protože každý prodejce píše něco jiného. Děkuji
  3. Jaroslav 807

    Parkovaci senzory

    Ahoj přátelé. Rád bych se podělil o nový poznatek. Přestal mi fungovat park asistent , tak jsem sundal nárazník, vše proměřil a nakonec jsem zjistil, že někdo ulomil jednu aretaci konektoru na čidle , které povyjelo o pár milimetrů a ztratilo kontakt. Takže jsem řádně zaaretoval zdrhovací páskou a maká to jako za mlada
  4. Jaroslav 807

    pružina

    V životě by mě nenapadlo stahovat pružiny čímkoliv jiným než stahováky k tomu určenými. Viděl jsem pána který neměl lícní kost, protože mu jí pružina rozdrtila na milión kusů Takže žádné dráty, provazy, atd...
  5. Jaroslav 807

    pružina

    Také jsem měnil, když mi praskla na levé straně. Naštěstí se s tím dalo dojet domů. Dělal jsem komplet obě strany. Tlumiče, pružiny, atd.. Masakr byl povolit šrouby dole na tlumiči a moje malé stahováky na pružiny to fakt nedaly. Opět mi pomohl Jarokare. Ještě jednou mu moc děkuji.
  6. Měl jsem to zapnuté v BSI, už je to ok. Každopádně děkuji za radu.
  7. Děkuji ti za podporu
  8. Ahoj, chtěl bych se podělit o montáž DS do parkovaček. Určitě uslyším něco o „BASTLENÍ“ ale s tím se počítá. Každému se líbí něco jiného. Koupil jsem: https://www.alza.cz/auto/compass-svetla-sviceni-5-high-power-led-d4473840.htm s volbou přepnout na parkovačky. Postup: Vyříznul jsem ze zadu parkovačku na velikost světla. Horkovzdušnou pistolí trochu ohřál a ohnul okraje parkovačky, protože DS je o pár mm širší. Vsadil a dokonale zalepil aby tam neteklo. Poté už jen trochu obrousil mřížku ve které drží parkovačky a vsadil zpět. Elektroinstalace podle návodu. Na obrázkách není tak zřetelně vidět rozdíl mezi DS a parkovačkami, ale v reálu je to hodně vidět
  9. Vůbec nijak, nešlo mi to i před montáží DS. Každopádně kouknu na to. Děkuji za link
  10. Je to pro model 2004 a já mám 2005, takže by to mělo být OK. Jde mi o to, aby se mi po startu nezapínali obrysová a potkávací světla, protože mám denní svícení v parkovačkách.
  11. Ahoj, nevíte někdo proč nejde vypnout automatické svícení podle manuálu viz obr. dole?
  12. Jaroslav 807

    Parkovaci senzory

    Kouknu na to, děkuji za radu
  13. Jaroslav 807

    Parkovaci senzory

    Ahoj, též mi zlobí PA. Když dám R tak dlouze zapíská a pak nic. Někdy to trvá 3 vteřiny někdy i 20 a dokud nezapíská tak mi nesvítí zpátečky. Je to jenom PA nebo i čidlem na převodovce? Na dia jsem ještě nebyl. Čekám až mi přijde od soudruhů z Číny.
  14. Jaroslav 807

    Denní svícení

    Ahoj kluci a holky, nechtěl jsem zakládat nové téma, i když toto je 10 let staré. Nevíte jestli se dají sehnat parkovačky a zároveň DS na 807 r.v. 2005? Nemohu nikde nic najít a nechci přidávat další světla. Odkazy které tady jsou většinou již nefungují. Předem děkuji za rady, tipy,..
  15. Jaroslav 807

    807 spotreba

    4HW 94 KW
  16. Jaroslav 807

    807 spotreba

    Ahoj, jsem čerstvý majitel 807, 2.2 HDI a palubní počítač mi ukazuje dlouhodobou spotřebu od předchozího majitele 11,5 litrů a prý s tím jezdil jen město.
  17. Ano, vše vyřešeno Byla kouslá napínací kladka na klínovém řemenu Moc vám všem děkuji za sdílení vašich poznatků a rad Především bych chtěl poděkovat Jardovi alias Jarokare který vše vyřídil a zařídil Jsem rád, že jsou zde takhle fajn lidi
  18. Takže by to klidně mohlo být ložisko na servu? Dělá to i když mám úplně vypnuté topení včetně klimatizace, takže klima to asi nebude?
  19. Ještě jeden poznatek. Když točím volantem, tak mi pohasínají světla a zpomalí se ventilátor topení v kabině a vydává to hrozné zvuky. Mohlo by to být tím, že se špatné servo čerpadlo?
  20. Děkuji, zítra to budu měnit, tak dám vědět jak to dopadlo. Každopádně děkuji
  21. To já vím moc dobře, že autorizovaný servis není 100% záruka. Objednal jsem nové, tak ho vyměním a uvidím. Pokud to bude dělat pořád, půjdu hodně nepříjemný v servisu
  22. Mě to taky přijde divné. Dělali mi to na Mělníku přímo v autorizovaném servisu Peugeot. Těmto věcem nerozumím. Rozumím elektrice a výpočetní technice.
  23. Takhle to vypadá jednoduše. Snad to zítra zvládnu. Moc ti děkuji za radu.
  24. Ahoj, může mi někdo poradit postum jak vyměnit servo čerpadlo na 807, 2.2. HDI 94 kW? Začalo hrozně pískat po výměně rozvodů a řemenů. V servisu to odůvodnili tím, že je tam větší síla napínací kladky a nový festový řemen. Předem děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit...