sekaj Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Proč by tedy všude psali dvouhmotý.Může mi někdo sem hodit odkaz co tedy koupit.Podotýkám že bych chtěl 1hmotý.Díkes. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 pastorek to napsal jasně snad, je tam napsáno pevný setrvačník Citovat
sekaj Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Když se ale podívám na setrvák a ložisko s té série vyjede vždy 2hmotý a všude jinde píšou totéž tak se nediv že mi nestačí jedem e-mail. Citovat
pastorek Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 V tom emaile sú i kontakty tak si môžeš zavolať. Nevidím dôvod prečo by ten obchodník klamal. Možno tá sada má iné katalógové číslo iba to na tomto evidujú. Otázka bola či sa robí sada s jednohmotovým zotrvačníkom. Dal som ti informáciu že áno a kontakt na konkrétny obchod kde ich majú. Mal si pochybnosti tak som si nechal informáciu potrvrdiť. V podstate mi môže byť úplne jedno čo si kúpiš a kde. Citovat
petr077 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 dvouhmotak ma vydržet 200tis. me vydrzel v aute 130tis. a z toho cca 15tis uz zacinal odchazet( postupne se zvetsovala hlucnost na volnobeh, piskani pri rozjezdu, nekdy nestali volnobeh, nekdy si to popiskovalo i na volnobeh). Vymenu sem stihl za 5 min dvanact. V peugeotu mi rikali, ze nekdy to meni uz i na 80tis a neni to stylem, ale proste to odejde. ted tam mam nahradni sadu a uznavam, ze pokud tam byl dvouhmotak,tak to melo lepsi odpich, ale treba tata mi rekl, ze to prej tahne ted lip:) motor je v nizsich otackach malicko hlucnejsi, pokud tam mas kvalt a das nohu rychle z plynu, tak je citit, jak se motor narovna, toto vse dvouhmotak zvladal lip. ale uz sem si zvykl diky nove spojce si uzivam nebyvali komfort, motor se neskutecnym zpusobem ztisil( rozdil jako jezdit s vyfukem a bez:) )takze v podstate jako nove auto a ted je to opravdu pozitek. navic jak pri startovani tak zhašeni motoru se mi auto uz nezaklepe jak pes, kdyz vyleze z vody. takze pokud v aute je a je v cajku, je to super, ale uz bych si ho tam nedal, zivotnost je nestala a hlavne naklady na opravu jsou uplne nekde jinde. Zdravím, tak jsem pátral po problémech s 307mičkou a po přečtení tohoto příspěvku jsem zjistil , že moje auto vykazuje zřejmě stejnou závvadu. Při nastartování auto píská na volnoběh a i při nižších rychlostech. Po přidání plynu se zvuk ztratí. Když vypnu motor, auto se hodně zatřepe (mechanik- ne od peugeotu- mi říkal, že to není moc normální a vypadá to, jako by pozdě zavíral přívod nafty a motor udělal po vypnutí ještě jednu \"otáčku\" Je fakt, že 1.9.TDI u Oktavie z roku 1999 zhasne ani o tom nevíš. Nejsem si úplně jist, že je to setrvačník, proto jsem se chtěl zeptat jestli existuje nějakej spolehlivej způsob, jak poznat, že setrvačník nefunguje jak má a kdy je nejvyšší čas ho vyměnit. Díky za radu. Citovat
Supetr Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Cau, jak to tak popisujes, mel jsem nemlich to samy a setrvak jsem menil - sileny zvuky pri chcipnuti a na volnobeh zmizely,ale auto se trese porad stejne - taky me to dost s... a poradne nevim, co s tim. Nekde jsem cetl, ze v prvnich seriich se davaly moc mekke silentbloky pod motor a delala se nejaka svolavacka do autor.servisu na jejich vymenu. Ale jestli by to bylo pouze timhle, no nevim.. Motor se mi vzdycky zatrese jak kdyz chce vybehnout z auta, desny. Myslel jsem, ze je to tim setrvakem taky, ale neni, pes je zakopanej jeste nekde jinde Citovat
petr077 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 No tak jestli je to setrvák, tak je to v pr.... Díval jsem se co to stojí a je to pálka jako prase + práce dvacítka je n to fikne. Na kolik tě vyšla výměna setrváčníku a dělal jsi ji v autirizovaným servisu? Ještě jsem zapoměl na jeden \"příznak\" pokud je motor studený, auto dost hučí v takových vlnách (něco podobnýho jako přidřený ložisko v kole, jestli jsi to někdy zažil), ale jakmile se to zahřeje tak to zmizne. Dělal jsi společně se setrvačníkem i spojku? Díky Citovat
millo Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 mozem poprosit , mrknete mi aky mam zotrvacnik ja? VIN: VF33CRHYB82554709 Citovat
Supetr Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 to petr007: Ja tam daval ctyrdilnou spojkovou sadu Valeo s jednohmotovym setrvacnikem, cena v autorizovanym servisu byla asi 11500,- a ja mel na to nejakou 20% slevu (mam doma takovou slevovou knizku, kterou mi dali pri jarni prohlidce). K tomu nejaka prace asi za dvojku nebo tak nejak. Dvojhmotu nedavej, nic to nevydrzi. Jinak to huceni motoru neznam (zatim, bohudik..) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.