JirkaMTPO Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 Myslíte, že by se daly nějde sehnat takové odstřikovače a předělat to? Nejjednodušší by asi bylo vyměnít celý ten plast, že jo? Je to vymakanější, než je dávat do kapoty. Výhledově bych to chtěl nějak takhle řešit. Dík [upravil dne 22/3/10 JirkaMTPO] Citovat
somira Odesláno 19. červen 2010 Odesláno 19. červen 2010 včera jsem pořídil v Elitu stěrače Bosch TWIN 657 S , jsou s ostřikovačem a spojlerem. http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=3+397+118+334&TypNr=16670&NodeId=100133 vycvakl jsem staré, nacvakl nové, připojil hadičku a je to.... bratru za 556,- kaček včetně DPH Citovat
Ravel Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Koupil jsem ty BOSCHe, jsou k nerozeznání od originál Valeo. Mohu jen doporučit. Ale jak je vyměním? Stěrače nejdou zvednout přes haupnu. Tak jsem jí otevřel a zase tam překážela ta plastová mřížka. Tak jsem si zanadával a šel domů pro hvězdičkovej šroubovák, že jí odšroubuju. A manželka mi dala hadr, ať umeju interiér. Tak jsem začal mýt vnitřek auta a když jsem myl páčku od stěračů, tak jsem jí zmáčknul dolů a stěrače vyjely nahoru a zůstaly tam. To bylo radosti!!!! 807 nepřestává ani po dvou letech překvapovat A NESMĚJTE SE MI!!! Citovat
MotoMoto Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Nesměju, ale je to v manuálu, je to dobré i na zimu že ti nezamrzají v dolní poloze. Prostě vyndáš klíček a přepneš páčku a stěrače vyjedou do svislé polehy. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Ravele v klidu, japo pul roce zjistil ze zadni sedacky resp operadla jdou taky polohovat dozadu Citovat
Ravel Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Nesměju, ale je to v manuálu, je to dobré i na zimu že ti nezamrzají v dolní poloze. Prostě vyndáš klíček a přepneš páčku a stěrače vyjedou do svislé polehy. Dobrý! Citovat
JirkaMTPO Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Taky mě trvalo, než jsem na to přišel. Já zas po půl roce zjistil, že mi jdou otočit přední sedačky proti směru jízdy. Díky radám a postřehům vás ostatních, přicházím stále na něco nového = tímto všem děkuji. Citovat
Wensdy Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Ravel: Mohl by jsi sem dát nějakej odkaz na ty BOSCHe? Typ a kde jsi kupoval? Taky budu asi muset koupit. dík Citovat
somira Odesláno 28. červen 2010 Odesláno 28. červen 2010 ve varech je koupíš Původně zaslal: somira včera jsem pořídil v Elitu stěrače Bosch TWIN 657 S , jsou s ostřikovačem a spojlerem. http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=3+397+118+334&TypNr=16670&NodeId=100133 vycvakl jsem staré, nacvakl nové, připojil hadičku a je to.... bratru za 556,- kaček včetně DPH [upravil dne 28.6.2010 somira] Citovat
Ravel Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: Wensdy Ravel: Mohl by jsi sem dát nějakej odkaz na ty BOSCHe? Typ a kde jsi kupoval? Taky budu asi muset koupit. dík koupil jsem je u spolužáka v autodílech v Plzni Citovat
rehur Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Zdravím, měl bych jeden dotaz - dnes mi upadla taková packa na stěrači u spolujezdce (pravděpodobně ostřikovač) a nejde to tam přidělat zpátky. Nevíte co s tím? Jestli to tam jde nějak přidělat, nebo koupit celý nový stěrač i s těmi ostřikovači. Někde jsem tady četl, že to vyjde na cca 600,- . Tak jestli tady má někdo s tímto zkušenosti tak díky za radu. Citovat
Haryk Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 ostřikovač jsem přilepil na nové stěrače silokonem a drží a jinak si pročti celé vlákno a něco určitě najdeš Citovat
rehur Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 díky, vlákno jsem si pročet a něco vyzkouším - asi ten silikon. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.