Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Myslíte, že by se daly nějde sehnat takové odstřikovače a předělat to? Nejjednodušší by asi bylo vyměnít celý ten plast, že jo? Je to vymakanější, než je dávat do kapoty. Výhledově bych to chtěl nějak takhle řešit. Dík

[upravil dne 22/3/10 JirkaMTPO]

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Koupil jsem ty BOSCHe, jsou k nerozeznání od originál Valeo. Mohu jen doporučit.

Ale jak je vyměním? Stěrače nejdou zvednout přes haupnu. Tak jsem jí otevřel a zase tam překážela ta plastová mřížka. :grr

Tak jsem si zanadával a šel domů pro hvězdičkovej šroubovák, že jí odšroubuju. A manželka mi dala hadr, ať umeju interiér. Tak jsem začal mýt vnitřek auta a když jsem myl páčku od stěračů, tak jsem jí zmáčknul dolů a stěrače vyjely nahoru a zůstaly tam. To bylo radosti!!!! 807 nepřestává ani po dvou letech překvapovat :aut

A NESMĚJTE SE MI!!! :D

Odesláno

Nesměju, ale je to v manuálu, je to dobré i na zimu že ti nezamrzají v dolní poloze. Prostě vyndáš klíček a přepneš páčku a stěrače vyjedou do svislé polehy.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Nesměju, ale je to v manuálu, je to dobré i na zimu že ti nezamrzají v dolní poloze. Prostě vyndáš klíček a přepneš páčku a stěrače vyjedou do svislé polehy.

Dobrý!

Odesláno

Taky mě trvalo, než jsem na to přišel. Já zas po půl roce zjistil, že mi jdou otočit přední sedačky proti směru jízdy. Díky radám a postřehům vás ostatních, přicházím stále na něco nového = tímto všem děkuji.

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

Ravel:

Mohl by jsi sem dát nějakej odkaz na ty BOSCHe? Typ a kde jsi kupoval?

Taky budu asi muset koupit.

dík

koupil jsem je u spolužáka v autodílech v Plzni

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

měl bych jeden dotaz - dnes mi upadla taková packa na stěrači u spolujezdce (pravděpodobně ostřikovač) a nejde to tam přidělat zpátky. Nevíte co s tím? Jestli to tam jde nějak přidělat, nebo koupit celý nový stěrač i s těmi ostřikovači. Někde jsem tady četl, že to vyjde na cca 600,- .

Tak jestli tady má někdo s tímto zkušenosti tak díky za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...