JirkaMTPO Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 Je to možné, uvidíme časem. Já mám zatím jen zkušenosti z výměnami, myslím že to byly grafitové gumičky a nic moc taky nevydržely. Zkusil jsem tedy tyhle a zatím spokojenost. Na okně ani jedna šmouha, manželce jsem je dal na 106 a taky si je chválí. Tak uvidíme. Kdyby se potvrdilo že stojí za prd, tak dám hned vědět. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Tak jsem si je dneska také objednal tak uvidíme, uvidíme. Za ty prachy i kdyby měli vydržet jen do léta. Citovat
MotoMoto Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 Přístup prodejce ale nutno hodnotit výborně tak třeba i ty stěřeče nebudou tak strašné. Citovat
Kadliky Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 ostřikovač asi sundat jde, měl jsem opačný problém - odlepil se mi a přidělal jsem ho průhledným silikonem a drží i v mrazech. Pokud bych dával jiné stěrače přemýšlel jsem nad variantou vyzkoušet nasazení zaslepené trubičky s pár dirkami. Možná by to fungovalo Citovat
bibo807 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 jelikož muj otec vlastni firmu na obraběni oceli tak jsme tedka řešili jeden problem....jeden z našich odběratelu přijel s octavii2 a stěžoval si že mu odstřikovače ktere ma pod předni kapotou malo střikaji tudiž někde v autodilech koupil nacvakovaci odstřikovač na rameno stěrače ale na nakladak měl 3 trisky a dělali jsme mu džaček...pro představu mužu poskitnout foto držačku...a take uvažuju o flat stěračích a připadne upravě pro ostřikovač.. Citovat
Kadliky Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 bibo807- jen pro zajímavost se na to rád mrknu - MB Sprinter to má již dlouho, ale v ramínkách stěrače se mění kus za kus. [upravil dne 24/2/10 Kadliky] Citovat
bibo807 Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: Kadliky bibo807- jen pro zajímavost se na to rád mrknu - MB Sprinter to má již dlouho, ale v ramínkách stěrače se mění kus za kus. [upravil dne 24/2/10 Kadliky] maš pravdu MB to ma nabizeli mi stěrače ze sprintera i s odstřikem zvlašt ale byli dost drahe...foto pořidim v pruběhu dnes jedu do polska tak posleze Citovat
MotoMoto Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Tak dneska přišly stěrače Flat, namontovány a zatím stírají super. Tak uvidíme časem. Prodejce fakt super. Objednal jsem tři a pak mi došlo že zadní nemohu protože má integrované ostřikování a bez problémů jednu aukci zrušil. Tak dám vědět jak dlouho vydrží. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Já jsem teda měnil i ten zadní, musel jsem akorát poupravit to zacvaknutí, ale odstřikovači to nevadí, ten mám přímo v rameni stěrače. Citovat
MotoMoto Odesláno 25. únor 2010 Odesláno 25. únor 2010 Původně zaslal: JirkaMTPO Já jsem teda měnil i ten zadní, musel jsem akorát poupravit to zacvaknutí, ale odstřikovači to nevadí, ten mám přímo v rameni stěrače. Aha, tak to mě nenapadlo to prohlédnout,ale tam dám asi jen novou gumičku, tam to není tak důležité. Citovat
MotoMoto Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Tak zpět na stromy. Někdo tu měl pravdu. Stěrače Flat za 99,- opravdu stojí za hovno. Napřed to vypadalo že je to OK ale potom se začaly vyskytovat místa na vnějším okraji, napřed u spolujezdce pak i u řidiče místa která vůbec nesetřou. Ještě že jsem ty staré nevyhodila v nejbližší době budu schánět nové gumičky. Citovat
bibo807 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 mno tak ještě že jsem si nechal zajit chut:Dna flaty Citovat
MotoMoto Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ony nebudou flaty jako flaty, za 99,- to asi bude jiné než za 999,- a vo tom to je. Citovat
golias Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 já vám radil kupte normální ramínkový Bosche i s ostrikovačem, takhle máš dvě stovky v prdeli(asi aji 100,. pošta?) a nic z toho. Věř mi, vím co píšu když to prodávám, ono těch výrobců těch šmejdů je několik, ale jsou všechny stejný.............k hovnu. Citovat
bibo807 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 pokud mohu poradit malej figl...mamě i tatovi jsem měnil gumičky na stěrači za grafitove a vždycky staly za hovno..vyjižděli ty plišky co to drži na raminku...koulit nějake stejně dlouhe ale gumove...a pak ještě sheron rain off a nějaky odmaštovač nejlepe přimo na skla ve spreji...okno odmastit i sterače pote nanest podle navodu rain off.a pěkně nebat se dat větši vrstvu jak na sklo i na stěrač..sice se vam vude zdat že mate to sklo mastne a šmouhate ale trocha vody to zpravi..a ještě se to nevyplati na zimu když je v odstřikovačich nemrzka to po par setřenich rain off sundate a nebo pokud použivate na leto obyč vodu, nejlepši je investovat letni odstřik a nejlpe od sherona doba učinosti cca 2-3 měsice což se da...2roky odzkoušene na 5 autech a jen spokojenost:super Citovat
bibo807 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 možna by to pomohlo i na ty flaty...co to zkusit na cliosu to ficelo normalně od kamoše na brku než ho poslal do přikopu přes střechu:bachaškoda ho Citovat
bibo807 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 a tady je slibovany držaček vyfotil jsem i vyjres http://bibo807.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/#Obraz206.jpg http://bibo807.rajce.idnes.cz/Nova_slozka_2/#Obraz207.jpg Citovat
MotoMoto Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: golias já vám radil kupte normální ramínkový Bosche i s ostrikovačem, takhle máš dvě stovky v prdeli(asi aji 100,. pošta?) a nic z toho. Věř mi, vím co píšu když to prodávám, ono těch výrobců těch šmejdů je několik, ale jsou všechny stejný.............k hovnu. Já mám ostřikovače už po novu v torpédu, takže koupím někde nové gumičky do starých ramínek a bude to. 250 je dostatečné poučení za koupi laciného zboží. Citovat
bibo807 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 moment jak v torpedu to jsem trochu npochopil a jake je maš ty odstřiky motomoto? Citovat
MotoMoto Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: bibo807 moment jak v torpedu to jsem trochu npochopil a jake je maš ty odstřiky motomoto? No nemám je v ramínkách stěračů, ale tak jak je to teď u nových modelů je mám jakoby na hraně přední kapoty smerem ke sklu. Podobně jako u běžných vozů, jen to nejsou ty čudlíky na plechové kapotě, ale stříká to z té platové hrany kapoty. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.