Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak co jak jsi dopadl?? Doufám že dobře?? Pes je lepší přítel člověka než polovina přátel který má, tak držím pěsti

kloub: ty fotky radši smaž, je mě s toho blbě, radši tam dej nějaký kde je vidět šťastnej.

Guest Scratch
Odesláno

je mi to lito, ale pokud trpi, neprodluzuj, neco takovyho mela kocka a odesla do dvou dni a ted uz urcite lovi mysky. Ted se to nehodi, ale pokud bys chtel nekdy pejska, planujeme na jare mit stenatka zlatych retrievru, arwen asi ze srazu znas.....

Odesláno

je to prostne nedilna soucast zivota kazdeho tvora, ci uz pes, macka, clovek. My sme mali tez fenku vlcaka, dozila se necelych 14 let. Mala sa u nas dobre, aj ked posledne 1-2 roky nevladala na zadne nohy, nedali sme ju uspat. Odesla sama, na jar... Len tak lezala a vyhrivala sa na jarnem slnicku, a uz se neprobrala...

jeste foto

[upravil dne 5.1.2010 foxo]

post-0-14109611995724_thumb.jpg

Odesláno

Celý týden jsem doma nebyl. Máma s ním byla v pondělí u veterináře a ten, že injekci (to samý říkal i před dvěma lety) ale stejně na něj nedala a postupně se to zase zlepšuje. Je naprosto vitální, snaží se i utíkat venku a skákat. Jenom prostě ta jedna noha, co ji má kdysi operovanou je prostě slabá a udrží se na ní tak do půl minuty. Uvidíme, pokud přečká zima, v létě je mu vždycky líp. Jinak zelenej zákal má taky a k tomu i cukrovku - furt pije, takže se s ním musí častěji ven. Coby ale pro něj člověk neudělal...:)

Guest Scratch
Odesláno

ja se obavam, ze jaro je dost narocny jak pro stary lidi,t ak pro pejsky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...