Petrzet Odesláno 13. červenec 2010 Odesláno 13. červenec 2010 Myslim si ze je to kravina ze by ti to zralo gumy,podvozek je u diselu a snad i benzinu naprosto stejny,kovana ramena tam sou jen pro vesti tuhost podvozku a lepsi stabilitu,HDi ma vyssi vykon tak snad proto.Budou ti nutit kovane uz jen proto ze sou o dost drazsipodle me tam muzes dat plechove a nic se nestane. Vahove sou HDi a hladke diesly skoro stejne.Ja bych to udelal taky,ale mam plechy uz od vyroby. Citovat
serzo33 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 tak vcera som bol u znameho co mi menil ramena na partnerovi ,a mal tam teraz berlingo ,menil ramena teda len capy,lebo na berlingu su plechove,a sme to vselijak porovnovali,premeravali z mojimi starymi ramenany,vsetky rozmery boli rovnake.Len cenovo to bolo o niecom inom,takze tak. Citovat
kubo23 Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Tak ja mám berlingo 1,9 rok 99 motor DW8. V podstate až doteraz šlapalo bez závad až na nejaké blbosti ako utrhnuté spojkové lanko 2x, mechanizmus sťahovania okna v elektrike, motorček centrálu. Potom prišla generálka nápravy asi pred troma rokmi 10 000,-SK. Alternátor cca 1500,-SK. A teraz pri 285tis. km GO motora. 1700,- Euro. Citovat
Martinsk Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 nie je to skoro na generálku motora ?? ja mám 296000 km a je to 2,0 HDi. Kolegovci majú berlingo 1,9D, ktoré má 480 000 km a ešte jazdí. Citovat
berla2,0hdi Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 jsou stejne jen zly jazykove tvrdi že citroen je beckova kvalita peugeotu:D[/rquote je to tak jestli je to berla nebo parťák tak je to pořád jedno a to samé jen sem si všiml že většinou je rozdíl v potahu sedadel co nabízí peugeot nenabízí citroen a obráceně jinak sowtvér siemens je v obou modelech diagnostika funguje asi tak když zadám partnera a připojuji berlu tak to má ty samé akční prvky a naopak tak že tvrzení že citroen v tomto případě je béčková řada je trochu odvážné v práci máme parťáky i berly a obě tyto značky jsou podle mě docela vychytané proto sem si koupil berlu byla levnější než parťák v té samé výbavě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.