jodua Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Dobry vecer, chtel jsem se zaptat, zda je v kazde verzi a kazdem roku vlozen kabinovy filtr tak jak je tady: mam 1.9D 47kW r.v. 1991 a mam na tom miste jenom cerny kryt jinak nic. Mel by tam byt i filtr? [upravil dne 3/1/2010 Béďa] Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Až od nového modelu. Si to od někoho sežeň a domontuj. Citovat
jodua Odesláno 2. leden 2010 Autor Odesláno 2. leden 2010 namontovani na stary model je v necem slozity? jsou tam zavity na srouby atd? Je neco treba vyrobit nebo jde jenom prendat z auta do auta? Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2010 Odesláno 2. leden 2010 Jen přendat, nic na tom není, taky jsem to tam kdysi dával, když jsem měl tohle auto. Citovat
jozocz Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Ja som na stary typ namontoval pod ten kryt iba sietku proti hmyzu. Na novy typ existuje myslím rám tiltéra. papiereny aj plastovy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.