Edison Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 To nevím... Ono někde se předjíždět nedá... A není to jen o silnici, ale i o jiných, například atmosferických podmínkách. Já jsem taky neříklal 100m. Já je používám skutečně spíše podle toho, jak vidím koncový lampy toho před sebou. Pak se snžím o \"rozumnost\" použití a v neposlední řadě si buˇ%dto veeeelmi krátkým bliknutím např. předníma mlhama řeknu o to, aby tu zadní ten přede mnou vypnul a podobně bych se zachoval já... když by si o to ten za mnou řekl. Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 když někdo předjíždí v noci za mlhy tak už je podle mě ma*or, ale když se dostane na úroveň auta za tebou tak už tě taky vidí, a i když pojede za aute za tebou tak seš taky vidět, i v poměrně velké mlze Citovat
Edison Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Takhle striktně bych to netvrdil... Citovat
Fr3sh Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 proste mam jiny nazor...vy taky mate jiny. Ja ji proste nechavam zaplou. A rekni ze ty si takovy lidi nikdy nepotkal co takhle predjizdi. Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 bohuzel ano, a buhozel se byl svědkem toho jak takle předjíždějící, v mlze předjížděl kolonu 6 aut přehlíd kamion proti němu, nebo ho spíš nestihl vidět a skončil čelně v něm..... naštěstí jenom zlomená noha, ale myslim že už předjíždět nebude Citovat
Fr3sh Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 vidis, presne proto ji nevypinam...kdyz nevidi ani kamion proti sobe...este snaz prehlidne tebe...muj nazor je nechat ji pustenou Citovat
Edison Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Jak jsem napsal: Takhle striktně bych to netvrdil. Vždy záleží na okolnostech... Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 zkus jet za někym v lehčí mlze když ti šajní mlhama přímo do ksichtu..... moc toho nevidíš...... Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 A co tak si zvětšit odstup od auta jedoucího vpředu? Od toho ta mlhovka je, aby jsi mu nenaboural zadek. A jste chráněni oba. Ty od své nerozumnosti, že neudržuješ odstup a máš zničený předek a platíš ze svého, a on od toho, že nebude muset shánět servis na opravu. Citovat
pp205 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: wooody zkus jet za někym v lehčí mlze když ti šajní mlhama přímo do ksichtu..... moc toho nevidíš...... Mam pocit ze si to pekne posral, civilni ochcavky maj nejen kamery ale i mirofon, pokud bude slyset co si placal .... no newim co s tebou udelaji Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 v mlze používám mlhovky,jestli někomu svítí do xichtu,at se na mě nelepí-- jak hustá je mlha rozhoduju já,z praxe vím,že je lepší rozsvítit dříve než později:myslim Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 To, že v mlze používáš mlhy je naprosto OK. Bohužel Ty nejsi ten, kdo rozhoduje, jestli mlha je, či ne. Je to opravdu spíše o rozumu... Citovat
Fr3sh Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: ozzy56 v mlze používám mlhovky,jestli někomu svítí do xichtu,at se na mě nelepí-- konecne nekdo kdo je na tom stejne jak ja...´bud se ten zamnou na me nema lepit, nebo me predjede...ale abych kvuli nemu zhasinal mlhovku, pokud je spatna viditelnost... Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Jooo... to jako jo... Důležitý je ten pojem \"špatná viditelnost\". Dle našich předpisů je to silně subjektivní pojem... A v tom je ta potíž. Citovat
wooody Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 a kdo mi dokáže že byla špatná viditelnost, ta mlha nebyla nijak moc extra velká???? to Pp205: todle byla ještě ta stará jedničková bílo zelená, ty je maj taky??? Citovat
ozzy56 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Původně zaslal: Edison Jooo... to jako jo... Důležitý je ten pojem \"špatná viditelnost\". Dle našich předpisů je to silně subjektivní pojem... A v tom je ta potíž. protože není stanoveno (asi ani nejde)--rozhoduju já, radši dříve než později... Citovat
Edison Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 V tomhle se obávám, že co řekne \"orgán\" to platí. Citovat
kobr Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 A v tom má pravdu, pán orgán. Zadní mlhové světla jsou od toho, aby se zvýšila bezpečnost na silnici. To znamená, že budu viděný jako pozorovatelný. A že tomu za mnou bude svítit mlhovka do xichtu? Ať si zvětší odstup ode mne. Citovat
bobo7 Odesláno 31. prosinec 2009 Odesláno 31. prosinec 2009 Každý má svoji pravdu,ale jel jsem trasu Hradec Králové Svitavy a ani nebyla taková mlha ale svítíla předemnou felda ta má dvě zad.mlhy jel 50 předjet se nedal poněvadž jedou dlouhé kolony protijedoucích aut a když by to náhodou šlo tak je zase plná čára a nejsem sebevrach abych předjížděl.Docela jsem už tekl atrvalo dlouho než jsem ho bezpečně předjel.Je to především o lidech. Citovat
wooody Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 no a teď si vem že mám taky vzadu dvě, a velká mlha nebyla aby někdo přehlíd obrysovky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.