Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To nevím... Ono někde se předjíždět nedá... A není to jen o silnici, ale i o jiných, například atmosferických podmínkách. Já jsem taky neříklal 100m. Já je používám skutečně spíše podle toho, jak vidím koncový lampy toho před sebou. Pak se snžím o \"rozumnost\" použití a v neposlední řadě si buˇ%dto veeeelmi krátkým bliknutím např. předníma mlhama řeknu o to, aby tu zadní ten přede mnou vypnul a podobně bych se zachoval já... když by si o to ten za mnou řekl.

Odesláno

když někdo předjíždí v noci za mlhy tak už je podle mě ma*or, ale když se dostane na úroveň auta za tebou tak už tě taky vidí, a i když pojede za aute za tebou tak seš taky vidět, i v poměrně velké mlze

Odesláno

bohuzel ano, a buhozel se byl svědkem toho jak takle předjíždějící, v mlze předjížděl kolonu 6 aut přehlíd kamion proti němu, nebo ho spíš nestihl vidět a skončil čelně v něm..... naštěstí jenom zlomená noha, ale myslim že už předjíždět nebude

Odesláno

A co tak si zvětšit odstup od auta jedoucího vpředu? Od toho ta mlhovka je, aby jsi mu nenaboural zadek. A jste chráněni oba. Ty od své nerozumnosti, že neudržuješ odstup a máš zničený předek a platíš ze svého, a on od toho, že nebude muset shánět servis na opravu.

Odesláno
Původně zaslal: wooody

zkus jet za někym v lehčí mlze když ti šajní mlhama přímo do ksichtu..... moc toho nevidíš......

Mam pocit ze si to pekne posral, civilni ochcavky maj nejen kamery ale i mirofon, pokud bude slyset co si placal .... no newim co s tebou udelaji

Odesláno

v mlze používám mlhovky,jestli někomu svítí do xichtu,at se na mě nelepí-- :roker

jak hustá je mlha rozhoduju já,z praxe vím,že je lepší rozsvítit dříve než později:myslim

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

v mlze používám mlhovky,jestli někomu svítí do xichtu,at se na mě nelepí-- :roker

konecne nekdo kdo je na tom stejne jak ja...´bud se ten zamnou na me nema lepit, nebo me predjede...ale abych kvuli nemu zhasinal mlhovku, pokud je spatna viditelnost...

Odesláno

a kdo mi dokáže že byla špatná viditelnost, ta mlha nebyla nijak moc extra velká????

to Pp205: todle byla ještě ta stará jedničková bílo zelená, ty je maj taky???

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Jooo... to jako jo... Důležitý je ten pojem \"špatná viditelnost\". Dle našich předpisů je to silně subjektivní pojem... A v tom je ta potíž.

protože není stanoveno (asi ani nejde)--rozhoduju já, radši dříve než později...

Odesláno

A v tom má pravdu, pán orgán. Zadní mlhové světla jsou od toho, aby se zvýšila bezpečnost na silnici. To znamená, že budu viděný jako pozorovatelný. A že tomu za mnou bude svítit mlhovka do xichtu? Ať si zvětší odstup ode mne.

Odesláno

Každý má svoji pravdu,ale jel jsem trasu Hradec Králové Svitavy a ani nebyla taková mlha ale svítíla předemnou felda ta má dvě zad.mlhy jel 50 předjet se nedal poněvadž jedou dlouhé kolony protijedoucích aut a když by to náhodou šlo tak je zase plná čára a nejsem sebevrach abych předjížděl.Docela jsem už tekl atrvalo dlouho než jsem ho bezpečně předjel.Je to především o lidech.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...