Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To Lord_mapiv, jj bral ;) dneska jsem si pro ne byl v Novem Straseci

To Khoobo cenovka byla 4000 v aukci (MOC je cca 2x vic)

Odesláno

měnil jsem staré origo kotouče, byly 2mm pod min tloušťkou a krom strachu že rupnou, s nima nebyl problém, neházely, brzdily dobře, pak jsem měnil za FERODA, kotouče normálka chlazený a k nim nějaký lepší destičky taky FERODO a ze začátku se tomu moc brzdit nechtělo, tak jsem tomu dal čas a po cca 1000km nádhera, nehážou a brzdí stejně jako ty origo :) cena cca 3800,- komplet

Odesláno

Já mám Bremba nasazený super. Jen jsem trochu nepočítal, že budu muset měnit i destičky :) Jenže auto při prždění háže. Čili něco je špatně a tipoval bych to na zadní brzdy. Když zatáhnu ručku (testováno rozumně v 80km/h), je cítit, že zadní bzdy hážou. Takže mě asi čeká druhé kolo výměn brzd...

Odesláno

Jak zjitím, jakou šířku mají mít mé zadní brzdové kotouče? Na elitu mají 12 a 10mm a tuším, že není fuk, jaký tam dám. V service boxu mám u kotouče napsáno EP10 - znamená to, že musím mít ty 10mm? VF39D3FZB92047746

Odesláno

ano ano, tloustka noveho je pro tvuj vuz 10mm, minimalni povolena pak 8mm

v kelly jsou pod timhle cislem

FE DDF1115 Brzdový kotouč FERODO

AT 410272 P/L brzdový kotouč - ATE

[upravil dne 9/2/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Xantik

To si podle mě nesedne. Asi Ti dal málo pasty do plovoucích třmenů nebo nedal žádnou. Dělalo mi to po výměně desek, myslel jsem že jsou zvlněné kotouče, ale stačilo to znovu rozdělat, nacpat do plovoucích třmenů víc pasty na brzdy a je to OK. Nebo máš špatné kotouče z výroby, což doufám ne, že mají výstupní kontrolu.

Co je to za pastu a kam se dává?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...