Ulysse.TD Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Zdravím všechny Peugeoťáky a mám prosbu na majitele P806, nemáte někdo schéma elektriky nebo jen centrálu anebo nevíte jak je zapojenej. Jedná se o F. Ulysse 2,1TD, r.v. 97. Potřebuju dopojit ovládání z alarmu ale někdo mě tvrdí že je ovládání jedním drátem, druhý že dvěma ale nikdo neřekl kterejma, kde jsou, nic. Jestli by někdo věděl jak na to, prosím o pomoc. Předem děkuji. R. Pánové moc děkuji za pomoc a přeji jen to NEJ do Nového roku 2010. [upravil dne 30/12/09 Ulysse.TD] Citovat
didiulysse Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Zdravím, mám u noh spolujezdce jen tuhle škatuli, nejde mi rádiodálkou(vysílač funguje,ověřeno na telce-kanál S37) ovl. centrál(klíčem ve dveřích bez probl.) ataky osvětlení když otevřu dveře. Jak na to připojit univerzál DO, dráty 620 a 621 jsou na kontaktech 8 a 14, ale po propojení na kostru(-) se nic neděje. A možná i nějaké info k tomu osvětlení. Pojistky OK. Dík za rady. [upravil dne 2/4/10 didiulysse] Citovat
Ulysse.TD Odesláno 2. duben 2010 Autor Odesláno 2. duben 2010 Zdravím, kluci mě tady už poradily ale ještě jsem zkusil kontaktovat firmu co jsem od nich kupoval alarm a ti mě poslali schema zapojení na Ulyho r.2000, troufám si tvrdit, že elektrika je na chlup stejná. Zapomeň na dráty 621, 620 a najdi si oranž drát pin č.5, označen 6293 ve žlutým 26pin konektoru - černá krabička nad nohama spolujezdce. Tento jediný ovládá zamykání, mínusem zamyká, přerušením vodiče odemyká. Zatím jsem to sám nezapojoval, info jsem měl, až když začalo fest mrznout tak se na to chystám jak bude teplo. Pošli mě mail a nakreslím Ti to zapojení co poslali mě. Ochrana dveří se napojí na sv.modrý vodič pin č.25, označ. 490 ve 26pin žl. konektoru u spolujezdce. Zkus na to kouknout a byl bych vděčnej za info eventuelně foto co a jak abych u toho nemusel moc maturovat až se na to taky vrhnu. Čus. Igor Citovat
didiulysse Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 to schéma hoď taky sem, asi nejsu jedinej koho by to zajímalo. a asi mám taky v čudu motorek ve dveřích(u řidiče), viz. foto, nemáte ho někdo? [upravil dne 5/4/10 didiulysse] Citovat
Ulysse.TD Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Zdravím a beru zpět co jsem psal. Nedalo mě to a kouknul jsem pod palubovku a někde udělali soudruzi chybu. Neni tam jeden oranž drát je jich tam deset a žádnej značenej. Takže to budu muset proměřit, kterej je na co. Takže to schéma od prodejce alarmu je na nic. Jak budu něco vědět tak sem písnu a poslal bys schéma Tvýho alarmu a já kouknu jak ho máš zapojit. Citovat
didiulysse Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 to Ulysse.TD: tak nic nevyzkouším, bez toho motorku nefakči centrál Citovat
teejay Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Tak jsem dnes pridelaval dalkove ovladani. Choli mi to zezacatku dalo, ale nakonec to je celkem snadny. Ovlada se jednim dratem. Bud ukostrit, nebo rozpojit. Nejlepsi misto, kam prijmac dat mi prislo vlevo od pojistek. Je potreba sundat: 1. plast co s nim fouka vzduch do dveri (3 sroubky) 2. plast co kryje pojistky. Nejdrov vycvaklout plast nad ovladacem sklapeni svetel - jsou tam 2 sroubky, pak odklopit deklik u pojistek, tam taky sroubky a jeden je zespod vlevo, jak jste oddelali ten plast na vzduch... a pak jeste drzi koberecek co vede nad pedaly na stredovem panelu. 3. oddelat kryt u volantu. (s srouby + to tam je navliknute na pruzny plisek) 4. vyndat packu blinkru. (1 sroubek) muj dalkac se musel popropojovat dle zapojeni pro \"pneumaticke ovladani\" Pripojeni: 1. Pripojit \"+12V\" na tlusty zluty kablik u packy 2. pripojit blinkry, v tom sirsim konektoru vedle zluteho kabliku s +12 3. vlevo jsou dva kulate konektory - sroubovaci. Ten spodni je ten co budem potrebovat. Je tam tenky fialovy dratek. nechat otevrene dvere, ale zacvaknout zamek dveri. A zkusit dratek ukostrit (da se napichnout jehlou...) kdyz zamkne central, je to on:-) Dratek prestrihnout a pripojit tam dratky od jednotky dalkace. 4. pripojit kostru... zlutozelenych dratku vedoucich ke kostre tam je asi milion:-) 5. Vyzkouset dalkac, kdyz je vse OK, smontovat a huraaa. Zadne rozdelavani dveri, jak jsem to hledal ja, nic takoveho:-) Je to za chvili. Me to teda dalo dyl, nebot jsme to hledal:-) Snad to nekomu pomuze Citovat
JoseA Odesláno 17. říjen 2010 Odesláno 17. říjen 2010 Super, snad to taky zvládnu, před pár lety jsem laboroval s alarmem na 306tce, ale nakonec se podařilo, jenom dělalo bordel ruční zamykání, takže mám centrál je na DO. Teď bych chtěl nějak rozchodit dálku na evasionu. Originální klíč s tlačítkem je rozbitý plast a bez baterek - neodzkoušeno. Tak mě napadlo že bych zkusil koupit baterky a nechat někde nahrát frekvenci z ovladače a nechat jí nahrát do nějakého univerzálního ovladače. Ale nevím jestli to někde dělají a kolik by to stálo. Nebo koupit nějakou univerzální sadu dálkového z aukra za pár stovek? Citovat
kaprik Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 ahoj,prosim o radu - nekdy mi central zamkne,nekdy ne,obcas pomuze pozavirat rucne zevnitr 3 dvere a ctvrtyma to zamknout,nekdy ani to nepomaha. Uz jsem zkusil rozebrat,vycistit,prostrikat kontaktolem v posuvnych dverich kontakty,no nic. Dalsi problem k tomu navic - vetsinou mi po otoceni klickem i celou cestu za jizdy sviti komplet cely auto,kor vecer je to neprijemny,kdyz skoro nevidim ven. Zajimavy snad na tom vsem byl akorat fakt,ze kdyz uhodily silny mrazy,tak to normalne zhasinalo a slo zamykat,no jakmile se zevnitr ohralo auto,zase se to cely rozsvitilo to samy samozrejme,jak se oteplilo...mam jen central bez DO a uz si nevim rady,co mam jeste zkouset??? symboly (cerveny,nahore u zrcatka) na otevřeny dvere jsou normalne zhasnuty,diky moc za jakoukoliv uzitecnou radu Citovat
filas1 Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Díky za návod, předně něco takového jsem potřeboval. V sobotu budu dělat ovládání na Lancii Zeta, tak doufám, že to bude stejné. Citovat
filas1 Odesláno 10. leden 2012 Odesláno 10. leden 2012 Takže Lancia to měla trochu jinak. v kulatém konektoru na ovládání CZ 2 oranžové vodiče ovládané mínusem. Jeden zamyká, druhý odemyká. Citovat
epesek Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 moc děkuji za navod od teejay Nováček pomohlo my to, zapojil sem to sam a za hotku sem to měl hotove Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.