Stráňa Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 NAVY1: bomba fotky, ten \"army golf\" s těma rozšířenejma plecháčema-paráda:super Citovat
Andreww Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 NAVY: Fotky super. Nejlepší jsou ale ty polské Fiaty 125p Včera jsem si poseděl v jednom nádherném autě Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Ten žlutej Fiat jezdí i TuningCup v CZ a jezdí po srazech tady v CZ.Je na vzduchu a na živo docela pecka no... Já vyměnil značku vozu a k tomuhle se budu dopracovávat,akorát budou jiná kola...co vy na to? Citovat
Pllaša Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jestli se nemylim tak byla videt v Pardubkach na Relaxmeetingu a nebo na Rozkosi....ale to byla este bezlaku jestli to je ona... Citovat
GooFy Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jj to bude ona rozkoš máme za rohem to Hurvajz: zavolej a já se sním domluvím a můžete se přijet podívat auto je v Nahořanech teď tam dal ještě hudbu a něco se bude stříkat z nova. Citovat
oni Odesláno 2. květen 2011 Autor Odesláno 2. květen 2011 jaka motorova jednotka to pohani? origo ci neco jineho? nejake upravy? Citovat
Nos Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [/img] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
GooFy Odesláno 2. květen 2011 Odesláno 2. květen 2011 jaka motorova jednotka to pohani? origo ci neco jineho? nejake upravy? je tam orig motor udělaný svody a 5 kvalt. ale říkal že má v plánu jinej. nejspíš lotus Citovat
jiri106xs Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 ta sedma je strašná... nacpat na to takovej nárazník Citovat
Andreww Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Tak tu ještě šoupnu zbytek fotek veteránů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.