Jenda 309 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: 309GTTen žralok je mazec,a o jednom vím v dost dobrém stavu... Mno jestli je to Alpina jako na obrázku, tak určitě za dost kruté peníze Starý Bmw bych bral, jeden čas jsem byl rozhodnutej pro E30 320i, jnmže ve slušným stavu neseženeš a ten kdo má ve slušným stavu tak neprodá, tudíž to spapká fakt mraky peněz na prvotní \"dání do kupy\", krom toho v rodině pátý pežo, u mě osobně třetí a tudíž nejsem zvyklej řešit korozi... ale jinak převažujou jnm plusy, nesmrtelný motory, stylový, pohon tý správný nápravy, prostě bmw Citovat
wooody Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 my sme měli doma taky toho žraloka, nevim přesně typ, ale mělo to kolem 330 (teď si nejsem jistej jestli kw nbo ps) myslim že v tom byl 8 vál, komplet v bílí kůži interier, uplnej luxus..... šel asi za 450 tis do světa..... už to byl veterán :-D Citovat
NAVY1 Odesláno 14. květen 2010 Odesláno 14. květen 2010 Původně zaslal: GRiMx Černej mat je mrtě :mrk ..hmm..mat je mat.. focus RS5OO 1 [upravil dne 14/5/10 NAVY1] Citovat
Rejty Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: wooody my sme měli doma taky toho žraloka, nevim přesně typ, ale mělo to kolem 330 (teď si nejsem jistej jestli kw nbo ps) myslim že v tom byl 8 vál, komplet v bílí kůži interier, uplnej luxus..... šel asi za 450 tis do světa..... už to byl veterán :-D zralok cili 6kove kupe bylo fajn..Woody byl hajzl,ani mne tam nechtel pustit sednout i kdyz ke stavu interieru to naprosto chapu!!!!! epesni moc byl Citovat
GRiMx Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Původně zaslal: s1600 Jeden z mych snu .. nejsi jediný Citovat
Tomazy Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 nove volvo na 20kach striekam A ta riadiaca paka je uuzasna [upravil dne 16/5/10 Tomazy] Citovat
ThorR Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Zvenku moc pekny, ale ty interiery se mi u volva nelibily a asi ani libit nebudou ... Citovat
309GT Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Mě se nelíbí ten předek,ale zadek je symfonie:mrk A interiér až na tu řadičku bych bral,i palubka je krok kupředu oproti tomu jak vypadali palubovky ve Volvech a Saabech v minulosti Citovat
maximum Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 mam presne nazor ako ThorR... exterier volva je super, ale ten interier... ale zato S80 by som bral vsetkymi 10- timi... ta ma ten interier prepaceny... Citovat
Šalda Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Taky sem nikdy interiér Volva nijak nemusel, ale tenhle se mě docela zamlouvá, v jednoduchosti je krása. Ale je fakt že řadička by šla do koše:aut Každopádně nový Volva co se týče exteriéru jsou stále krásnější, i tohle je moc pěkný A taky už konečně někdo napište od koho je ta hudba z prvního videa tohoto tématu, já to nikde nemůžu sehnat:myslim:myslim Děkuji:D:aut [upravil dne 15/5/10 Šalda] Citovat
Fusion Odesláno 15. květen 2010 Odesláno 15. květen 2010 Kupodivu stovky let stará mše. Lux aeterna = věčné světlo. Orchestrální verze Lux Aeterna - Clint Mansell a Kronos Quartet pro film Requiem za sen Ale verze z videa je neznámej remix asi speciál pro Wagenwerkz odkaz Jinak zremixovaný Tiestem, Oakenfieldem a plno dalších, viz youtube hledání \"Lux aeterna\" nebo \"Requiem for a dream\". Velmi pěkná hudba. Citovat
Jenda 309 Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: Fusion Kupodivu stovky let stará mše. Lux aeterna = věčné světlo. Ale verze z videa je neznámej remix asi speciál pro Wagenwerkz Jinak zremixovaný Tiestem, Oakenfieldem a plno dalších, viz youtube hledání \"Lux aeterna\" nebo \"Requiem for a dream\". Velmi pěkná hudba. Clint Mansel je prostě bůh, requiem je nezapomenutelnej a celkově pro mě jakožto fanouška goth, rock, folk (atd) záležitostí je to prostě mazec....ELUVEITIE !!!!!!!! Citovat
Qcko Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Elu su spicka folku, bol som na nich uz 2x a zakazdym totalny zazitok Inak volvo je zvonku nadherne, radost take nieco predbiehat, tie interiery su take, no, postmoderna alebo co Citovat
Andreww Odesláno 16. květen 2010 Odesláno 16. květen 2010 Původně zaslal: GRiMx ta řadička je fakt děs Neboj, ve verzi s manuálem bude jiná EDIT: Pokud taková verze je... [upravil dne 16/5/10 Andreww] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.