Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GTTen žralok je mazec,a o jednom vím v dost dobrém stavu...

Mno jestli je to Alpina jako na obrázku, tak určitě za dost kruté peníze :D

Starý Bmw bych bral, jeden čas jsem byl rozhodnutej pro E30 320i, jnmže ve slušným stavu neseženeš a ten kdo má ve slušným stavu tak neprodá, tudíž to spapká fakt mraky peněz na prvotní \"dání do kupy\", krom toho v rodině pátý pežo, u mě osobně třetí a tudíž nejsem zvyklej řešit korozi... ale jinak převažujou jnm plusy, nesmrtelný motory, stylový, pohon tý správný nápravy, prostě bmw :D

Odesláno

my sme měli doma taky toho žraloka, nevim přesně typ, ale mělo to kolem 330 (teď si nejsem jistej jestli kw nbo ps) myslim že v tom byl 8 vál, komplet v bílí kůži interier, uplnej luxus..... šel asi za 450 tis do světa..... už to byl veterán :-D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

my sme měli doma taky toho žraloka, nevim přesně typ, ale mělo to kolem 330 (teď si nejsem jistej jestli kw nbo ps) myslim že v tom byl 8 vál, komplet v bílí kůži interier, uplnej luxus..... šel asi za 450 tis do světa..... už to byl veterán :-D

zralok cili 6kove kupe bylo fajn..Woody byl hajzl,ani mne tam nechtel pustit sednout i kdyz ke stavu interieru to naprosto chapu!!!!! epesni moc byl

Odesláno

Mě se nelíbí ten předek,ale zadek je symfonie:mrk A interiér až na tu řadičku bych bral,i palubka je krok kupředu oproti tomu jak vypadali palubovky ve Volvech a Saabech v minulosti

Odesláno

Taky sem nikdy interiér Volva nijak nemusel, ale tenhle se mě docela zamlouvá, v jednoduchosti je krása. Ale je fakt že řadička by šla do koše:aut

Každopádně nový Volva co se týče exteriéru jsou stále krásnější, i tohle je moc pěkný:potlesk

A taky už konečně někdo napište od koho je ta hudba z prvního videa tohoto tématu, já to nikde nemůžu sehnat:myslim:myslim

Děkuji:D:aut

[upravil dne 15/5/10 Šalda]

Odesláno

Kupodivu stovky let stará mše. Lux aeterna = věčné světlo.

Orchestrální verze Lux Aeterna - Clint Mansell a Kronos Quartet pro film Requiem za sen

Ale verze z videa je neznámej remix asi speciál pro Wagenwerkz odkaz

Jinak zremixovaný Tiestem, Oakenfieldem a plno dalších, viz youtube hledání \"Lux aeterna\" nebo \"Requiem for a dream\". Velmi pěkná hudba.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Kupodivu stovky let stará mše. Lux aeterna = věčné světlo.

Ale verze z videa je neznámej remix asi speciál pro Wagenwerkz

Jinak zremixovaný Tiestem, Oakenfieldem a plno dalších, viz youtube hledání \"Lux aeterna\" nebo \"Requiem for a dream\". Velmi pěkná hudba.

Clint Mansel je prostě bůh, requiem je nezapomenutelnej a celkově pro mě jakožto fanouška goth, rock, folk (atd) záležitostí je to prostě mazec....ELUVEITIE !!!!!!!!

Odesláno

Elu su spicka folku, bol som na nich uz 2x a zakazdym totalny zazitok :super

Inak volvo je zvonku nadherne, radost take nieco predbiehat, tie interiery su take, no, postmoderna alebo co :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...