Stifler Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Nemá ten Parťák/Berlingo přední světla z 306ky? Citovat
Rejty Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 mám jí jako plochu na PC další a tady odkaz na pro mne TOP ONE http://black206.de/galerie/2012/galerie/ [upravil dne 7/1/13 10:17 od Rejty] Citovat
poldiss Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 ten interiér kůži na zrcátka bych teda asi nedával ale je to bomba :super Citovat
lukaro Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Mě přijde ten interiér takový.......přeplácaný. Moc kreativity tam není. Vše hnědě a ve stejném stylu. Přišlo mi to mnohdy zastaralé ale jinak moc pěkné... Citovat
davidekcz Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Jedna ode mne:) Tak to je prda:o:super :super Citovat
janny Odesláno 7. leden 2013 Odesláno 7. leden 2013 Ja pridam jednu sezonnu. ok, ok je tam viac snehu ako auta ale ajtak to ma nieco do seba Citovat
Rejty Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Lukaš: Čisté krásné linie..hodně kůže...sedačky z Porsche.prostě dávka luxusu v Peugeotu..holt jediny co bych vytkl je přední nárazník..takovy divný.....ale každej tam nemůže mít hliníkové koberce nalakovaný plasty. chromový větráčky a tak...to je přeplácaný Citovat
lukaro Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 No, o to nejde, mě přijde ohavné mít třeba kompletní řadičku v hnědé kůži. Volant a zrcátka, to je taky hnus.. Mě ten interiér přijde bez nápadu, jen dal ty díly do kůže, nic víc. Kdyby třeba na palubce bylo něco vyšitého, nebo na tapecích... Dodal tomu nějaký šmrnc, ale takhle to vypadá jako hovno rozmazané všude v autě Citovat
odee Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ta hnědá kůže je opravdu perfektně trefenej exkrementní odstín, ale to je tak jediný mínus+to, že ji dal i na zrcátka, ale to jak je ten interiér zpracovanej, je fakt pecka!!! Já si myslím, že i vězšině šikovnejch čalouníků by padla brada, to obšití detailů na sloupku volantu si myslím jednoznačně dokazuje, že si s tím někdo moc vyhrál. Co se mi nelíbí, ale zase uznávám jako funkční detail je ten volant udělanej tak, aby zůstala zachovaná funkčnost balónu:myslim A myslím, že právě ten prošev na tapecích tam zrovna je a krásně ladí k prošívání sedaček. Kdyby mi někdo řekl, že je to sériovej interiér, tak bych to tipoval tím zpracováním tak na nějakou exclusivní malosériovou supersportovní raketu a ne na Puga. Citovat
Rejty Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Právě a o to ide:) Dávka luxusu a uhlazenost.....To Němcům jde:) Citovat
Grlik Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 No jako ten interier je super ale chtělo by to s tou hnědou trochu ubrat, jinak nárazník se mi i libí ale ta kapota Citovat
Rejty Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 opraveno i-) [upravil dne 8/1/13 18:55 od Rejty] Citovat
Shootik Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ta fotka je nejaka mala, skoro ani neni poznat co to je [upravil dne 8/1/13 18:44 od Shootik] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.