Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No neni nad to, kdyz ma nekdo ve vybave pevnou strechu. tu bych si moc pral... :D:D

JInak ta posledni 406 se mi teda vubec nelibi..

Odesláno

no to uplně né, ale huba by mě pálila kdybych to dal do nevkusu :D jinak píše že to má 110kw v popisu 200 PS a motor je 120kw :D tak aby se baba vyznala... nárazník MK2, zadní je MK1, tak to by pokrylo asi 500tis :D

Odesláno

No, nejen ty nárazníky mi na tom autě neseděj....už když se podívám třeba na budíky, tak teplota chladicí kapaliny na 90 °C by bejt neměla. Mně se to nikdy za provozu nezahřívá víc než k 80 °C, takže je to asi nějakej bastl, nebo tomu dává tak pokouřit, že se to ani neuchladí....anebo to má tak prasekcy přečipované na těch 200 PS, že to nestíhá chladit ani za běžné jízdy :D

Odesláno

hhhh prej 500.000 a to ta moje vypada a mozna i jede jeste porad lip nez tohle :D ..... to je dobrej kecalista .... prej motor stavel pan Kalny .. ja bych teda rekl, ze ten motor stavel Peugeot :)

Odesláno

no píše to tam sebevědomě...myslím že překlep to nebude :D a navíc koukám, že bud to fotil s nohou na plynu a nebo mu to drží 1500ot :D

jo a jinak já mám teplotu za normálního provozu tech 80, pak to stoupne na 85 a když otevře termostat tak zase na 80... když dlouho někde stojím a je teplo, tak se to ohřeje asi na 95 a pustí sahara a shodí to zase na těch 85...

Odesláno

Stibto: s tim stavenim je to tak že ten kalny ho upravoval. předelaval ruzny komponenty takže ho stavel on.

Mizlerek007: bud s nohou na plynu nebo pokud je ten motor opravdu nejak zavodne upravenej tak je možny že drží vyšší otačky. nekdy je boj ty otačky vyladit jak u seriovýho motoru. a ne vždy se to podaři.

Odesláno

nevím nevím no... tahle 306 mi přijde jak nějaká zbastlenina... neříkám, že jsem si svojí nepřefaceliftoval, ale tohle mi přijde takový podívný... že tomu hošan asi moc neholduje...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...