Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Stuchy: převažna vetšina byva v hdi a to dom nechci :bojim pokud mysliš tu samou co ja na tom bazoši tak je to angličan na díly a v celku to prodat nechce :grr

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To je zajímavě udělaný.Ale spz na straně se mi nelíbí. Ale kdyby se nemusela vepředu vozit spz tak je to krásnej spůsob jak omladit 406.A ty mlhovky taky nevypadaji vůbec zle :) s těma začenalema světlama to jde dohromady :super

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

A tu spz dáš taky jak na tom obrázku?

Měl sem se podívat vejš :) a neni škoda toho úsměvu? to bych radši jezdil s SPZ za oknem

[upravil dne 17/2/12 08:43 od Chozeluizskuner]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
A tu spz dáš taky jak na tom obrázku?

Měl sem se podívat vejš :) a neni škoda toho úsměvu? to bych radši jezdil s SPZ za oknem

A ty kola tam fakt máš? sou krásný:aut

[upravil dne 17/2/12 08:43 od Chozeluizskuner]

Odesláno

SPZ za oknem je poukázka na odevzdání řidičáku. Kolegovi SPZ ukradli a při přejetí na dopravku ho zastavili a on místo dělání blba řekl, že to ví a že s tím jede pro nový značky. Tak vy o tom víte... a byl 3 měsíce bez řidičáku...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Aj tak to není dobré... to sem nevěděl že za to berou papíry :mad:

Odesláno

Pokud je SPZ, mimo schválené místo, není originální ( vyřezaná... ) tak je to posuzované jako by nebyla... a uto je nezpůsobilé. To mi příjde vcelku pochopitelné ( viz jak si odebral papíry Bárta za SPZ za svém Maserati ), ale to, že ti někdo šlohne SPZ a ty musíš lhát, že jedeš a nevíš o tom je bohužel absurdní :(

Odesláno

Pumpar: On je problém v tom, že registrační značka kromě toho, že má být vepředu uprostřed (výjimku má automobilka Alfa Romeo), tak musí být ještě kolmo k vozovce a musí mýt minimálně 20 (nebo 30) cm nad úrovní vozovky. Už si to ale přesně nepamatuju, je to napsané ve vyhlášce, kterou se mi teď nechce hledat.

Odesláno

No já jí chci dát přímo pod tu lištu jako je na fotce té stříbrné a myslim si že by to mohla být výška něco okolo těch 20-30 přidám ještě fotky

Odesláno

Pumpar: taky počitej s tím že ti to v lete zakryje docela dost díru na nasavani vzduchu k chladiči. v belgii maji oproti nam menší značky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...