Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Co se týká toho \"Lotus 7\", Caterham, Kaipan... tak to mě chytá za srdce ( asi někdy od premiéry policajt nebo rošťák s Belmondem ), Osobně s tím stále bojuju, ale dřív nebo později se do té stavby stejně pustím. Nové ( zakulacené ) Kaipany jsou podle mě otřesné, ale ty starší to je paráda. :super

Odesláno

Pěkný! Znám člověka, který vlastní jednu z licencí Lotusu na výrobu těhdle autíček + kompletní plány ( je to angličan žijící v ČR). Už mě jednou lámal abychom to rozjeli tak třeba jednou...

Odesláno
Pěkný! Znám člověka, který vlastní jednu z licencí Lotusu na výrobu těhdle autíček + kompletní plány ( je to angličan žijící v ČR). Už mě jednou lámal abychom to rozjeli tak třeba jednou...

Hmm, tohle je asi hlavní předpoklad k vítězství,rozestavěných jich bude mraky,ale dotáhnout to do konce i papírově se nepodaří každému,sám vím o jednom..

Odesláno

To zlaté bentley nebo co to je vypadá fakt kýčovitě,ale když je to auto polepené třeba tím chromovým polepem tak se mi to osobně dost líbí,sám bych si to na auto určitě nedal ale kdybych to viděl tak mě to určitě zaujme.

Odesláno
jj, sem majitel novýho modelu a na rozdíl od ostatních který se snaží ze starýho udělat novej já špekuluju jak tam dostat starou masku....nádherný a elegantní..
přesně tak...mám už teď taky po starým nový a chci ty světla zkrátit a masku roztáhnout....někdy na to dojde určitě ;)
Odesláno

koblih69: jsem rád, že je tu někdo taky \"ujetej\" do sevenů a jeho replik. Máš pravdu, kaipan 57 je fajn, ostatní verze jsou něco nehoráznýho:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...