jofo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Ja neviem. Das vymenit vsetky 4 zhavice tak nech vymenia vsetky 4. To teba nemusi zaujimat ci budu davat dole hlavu, alebo nie. A co ked prave ten co tam zostane bude nafigu. Zaplatis za vymenu a bude to aj tak nanic. Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: jofo Ja neviem. Das vymenit vsetky 4 zhavice tak nech vymenia vsetky 4. To teba nemusi zaujimat ci budu davat dole hlavu, alebo nie. A co ked prave ten co tam zostane bude nafigu. Zaplatis za vymenu a bude to aj tak nanic. Samozřejmě, že bych byl rád, kdyby mi vyměnili všechny 4...ale taky je pravda, že pokud budou dávat dolů hlavu, tak vše zaplatím a už tak je na mě 5 a půl tisíce za výměnu svíček hodně... Citovat
jofo Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 A nemaju nejake normo hodiny na vymenu tych zhavicov? Ja viem ze je to tazke. Dalsia vec je ze cim viacej rozoberaju tak sa zvysuje sanca ze sa este nieco vykoti a pri skladani nemusi byt vsetko tak ako ma byt. Citovat
Jarda_K Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Neměřil jste už někdo celkový proudový odběr při žhavení u 2.0 HDI ? Dneska jsem to zkoušel. V okamžiku sepnutí relé vystoupal proud zhruba na 85A a postupně klesal až ke 40A. Pak už vyplo relé. Zkoušeli jsme to protože auto špatně startuje (dlouho točí než poprvé chytí, potom už startuje okamžitě). Podle mě by ty odběry měly být vpořádku. Neměřill ste to už někdo? Vychází mi to spíš na problém s dodávkou paliva. Nevíte, jestli čerpadla Siemens mívají nějaké problémy s nětěsností při delším stání? Přece jen je to podtlakové podávání. Blbě se to hledá, protože když už to jednou chytne, tak to pak startuje dobře. Jedná se o 407SW 2.0Hdi 100kW vyrobeno v dubnu 2005. [upravil dne 5/1/10 Jarda_K] Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: jofo A nemaju nejake normo hodiny na vymenu tych zhavicov? Ja viem ze je to tazke. Dalsia vec je ze cim viacej rozoberaju tak sa zvysuje sanca ze sa este nieco vykoti a pri skladani nemusi byt vsetko tak ako ma byt. Mají snad v normě 3,5-4hod...ale při problémech to můžou navýšit... Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Jarda_K Neměřil jste už někdo celkový proudový odběr při žhavení u 2.0 HDI ? Dneska jsem to zkoušel. V okamžiku sepnutí relé vystoupal proud zhruba na 85A a postupně klesal až ke 40A. Pak už vyplo relé. Zkoušeli jsme to protože auto špatně startuje (dlouho točí než poprvé chytí, potom už startuje okamžitě). Podle mě by ty odběry měly být vpořádku. Neměřill ste to už někdo? Vychází mi to spíš na problém s dodávkou paliva. Nevíte, jestli čerpadla Siemens mívají nějaké problémy s nětěsností při delším stání? Přece jen je to podtlakové podávání. Blbě se to hledá, protože když už to jednou chytne, tak to pak startuje dobře. Jedná se o 407SW 2.0Hdi 100kW vyrobeno v dubnu 2005. [upravil dne 5/1/10 Jarda_K] No pokud to špatně startuje za studeného motora a za teplého je to ok, tak je asi jediná možnost žhaviče, ne? Citovat
Rafko Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Zdravim, no podla mna ta chceli len obabrat o peniaze s tymi zhavicmi, aby si ich kupil od nich. Su to podla mna len pekni vychcanci, pretoze tie zhavice Bosch su jedine co vyraba Bosch a ked si das kod vyrobcu tak Ti ich vyhodi priamo na ich online katalogovej stranke. Ja som ich tiez kupil a chystam sa na vymenu. Citovat
Rafko Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Zle som sa vyjadril pardon oznacenie vyrobcu auta na public. serviceboxe. Najde na online stranke sice len Citroen C5 a v obdobi rokov 2005-2008, ale motor je ten isty aj pre P 407. Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Rafko Zdravim, no podla mna ta chceli len obabrat o peniaze s tymi zhavicmi, aby si ich kupil od nich. Su to podla mna len pekni vychcanci, pretoze tie zhavice Bosch su jedine co vyraba Bosch a ked si das kod vyrobcu tak Ti ich vyhodi priamo na ich online katalogovej stranke. Ja som ich tiez kupil a chystam sa na vymenu. Ahoj, no ukazovali mi je přímo ve srovnání s tím, co tam mám. Opravdu byly kratší, ono ta vnitřní část svíčky celkem seděla, ale závit a vnější část už ne. Tak jsem moc zvědavý, jak dopadneš ty, dej určitě vědět. Citovat
Rafko Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Dam urcite vediet ;-), chcel som menit dnes no dnes su este vsade inventury a teda aj v mojom servise kam chodievam :-). Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Rafko Dam urcite vediet ;-), chcel som menit dnes no dnes su este vsade inventury a teda aj v mojom servise kam chodievam :-). Takže necháváš v neautorizáku? Já se docela ty svíčky bál, protože se tam toho dost sundává a ty neautorizované servisy tady v Liberci to auto prostě neznají... Citovat
Rafko Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Mam super mechanika, predtym robil v Peugeote, kde zostal jeho brat este, a teraz robi v Honde. Ale vzdy ked ma uz vidi tak sa chyta za hlavu ze z cim vlastne zasa idem :-). Trocha si pohresi na francuzov, ponadava na auto, ale spravi super pracu :-), a ked mu nieco chyba alebo nieco fakt potrebuje kontaktuje brata, napriklad naposledy ked mi menil rozvody a treba tam nejaky zase super specialny francuzsky kluc . Citovat
xplayer5 Odesláno 5. leden 2010 Odesláno 5. leden 2010 Původně zaslal: Rafko Mam super mechanika, predtym robil v Peugeote, kde zostal jeho brat este, a teraz robi v Honde. Ale vzdy ked ma uz vidi tak sa chyta za hlavu ze z cim vlastne zasa idem :-). Trocha si pohresi na francuzov, ponadava na auto, ale spravi super pracu :-), a ked mu nieco chyba alebo nieco fakt potrebuje kontaktuje brata, napriklad naposledy ked mi menil rozvody a treba tam nejaky zase super specialny francuzsky kluc . Tak to je supr...já marně někoho takového hledám... Citovat
MINI Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ja som mal povodne zhavice bosch,dva boli zle nove som dal febi 14euro za kus,tie tvoje xplayer5 sa mi zdaju trochu drahe Citovat
xplayer5 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: MINI ja som mal povodne zhavice bosch,dva boli zle nove som dal febi 14euro za kus,tie tvoje xplayer5 sa mi zdaju trochu drahe No mně se zdají také drahé, ale co uděláš, když máš rozebrané auto v servisu :-( Samozřejmě, že bych si sehnal repliku. Jinak odpovídá to cenové skupině značek BERU a NGK...ty se pohybují okolo 600-800,-- Tak budu doufat, že všechno půjde hladce a že je kvalita těch origo svíček rovna ceně, za kterou je kupuju :-/ Citovat
MINI Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 ok,napis ci boli niektore zle,mali by byt cierne Citovat
xplayer5 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Původně zaslal: MINI ok,napis ci boli niektore zle,mali by byt cierne No hned první svíčka, co mi ukazovali měla černý hrot...ale myslel jsem, že je to normálně opalené a ne že ty s černým hrotem jsou špatné :-o Citovat
xplayer5 Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 Tak zpět ze servisu. Naštěstí vyměnili všechny 4 svíčky, práce 3,5hod + 0,25hod zkouška po skončení práce, celkem cca 5000. Co se týče svíček. 1 úplně černá, 2. tak z poloviny, roztroušeně a zbylé dvě tak půl cm černý pruh. Tak doufám, že zítřejší startování bude v pořádku. Citovat
Martin407sw Odesláno 6. leden 2010 Odesláno 6. leden 2010 A co říkáte na tyhle? http://www.aspraha.cz/scripts/MGrqispi.dll?APPNAME=online&PRGNAME=loginhled〈=cs Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: MINI ved som vam pisal ze maju mat celu dlzku 119 milimetrov Moje mají mít 116.4mm...ale to je jedno...u těch Bosch svíček jsem nikde délku nenašel, tak jsem myslel, že pokud to řadí do kategorie pro 407 2.0HDi r.v.2005, tak že ta délka bude souhlasit...no jo, chybami se člověk učí :-/ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.