P-106! Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: $ Torrez $ honza406:a nebyl to ratstyle:D i to je mozny Citovat
Frozz Odesláno 30. prosinec 2009 Autor Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: Ladis8 Tak tě taky vítám v klubu. Na mýho mazlíka radši ani nekoukej zatím nevypadá nic moc ale nejdřív ho chci dát dohromady po technický stránce a přesně to bych doporučoval i tobě. Vím, že to asi nechceš slyšet ale věř že to je rozumější Jinak přeju hodně štěstí se 106tou. PS: s kolama s tebou naprosto soucítím, mám taky 3 díry. A to moc francouzští přátelé nevychytaly. Ptž sehnat pěkný kola s roztečí 3x98 a ještě aaaspoň 14\" to je nadlidskej výkon 1. No, taky jsem nad tím přemýšlel, si ho dát dokupy po technické stránce (jestli tím teda myslíš motor apod.), ale kdybych si už začal něco zlepšovat (výkon apod) a dokupovat, tak se mi zvedne spotřeba benzinu, a to já fakt nechci . 2. Jo, ty 3 díry ....ale dobrý je, že chci zatím jen poklice, ne elektrony, a poklice seženu pěkný, 13\'\' nasazovací, takže mě žádný díry netrápí Citovat
sallyy Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 Zdravím novej přírůstek mezi námi stošestkaři :-) Koukám, že máš stejnej model jako já Kdyžtak mrkni sem na moje fotečky: http://girlstuning.com/clen.php?Clen=127 A tady jsou nějaké aktuálnější: Citovat
Frozz Odesláno 3. leden 2010 Autor Odesláno 3. leden 2010 Zdar, nedávno jsem píchnul zadní pravou pneu, tak šupky do servisu, tam zjistili že zalepit nepůjde, takže bylo v plánu koupit 2x pneu za 1500Kč za obě. Nestalo se tak, protože jsem ve sklepě našel 4x letní pneu, takže teď jezdím s reservou, a jako rezervu dám letňák, kdyby náhodou něco...aspoň jsem ušetřil 1500 + práci. Dnes jsem si byl koupit poklice, chtěl jsem tam aspoň něco, ty ráfky vypadají hrozně. Tyhle poklice se mi moc líbíli, cca asi za 400Kč + jsem tam na každou dal takový proužky proti zlodějům ať to nemaj zas tak jednoduchý (jsou tvrdý a rukou se nedají sundat ani přetrhnout). POTAHY mi pořád nedorazily, napsal jsem jim, a prý nestíhají a odešlou je v Pondělí, takže je očekávám tak ve ST-ČT, těším se . Zde nějaké fotky: (když jsem tam ty poklice nabouchával, bohužel mi jedno ramínko prasklo, ale není to moc vidět) [upravil dne 16/1/10 Frozz] [upravil dne 16/1/10 Frozz] Citovat
Frozz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 No jinak se mi vepředu asi utrhl blatník, prostě když jsem přišel k autu, tak byl přímo na kole, tak jsem ho tam zandal zpátky, v pondělí bych měl jet do servisu aby mi to zadělali nějakýma špuntama nebo co:nevim Citovat
go.play Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 já bejt tebou, tak se vykašlu na interier a udělal bych auto nejdřív z venčí, k čemu ti budou blbosti uvnitř, když máš sežranou kapotu a padá ti blatník Citovat
Frozz Odesláno 16. leden 2010 Autor Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: go.play já bejt tebou, tak se vykašlu na interier a udělal bych auto nejdřív z venčí, k čemu ti budou blbosti uvnitř, když máš sežranou kapotu a padá ti blatník No on je problem v tom, že spravování exterieru vyjde x-krát dráž než interieru, teda aspoň těch částí co chci, a jelikož jsem se rozhodl že do tohoto auta už nebudu vrážet moc peněz (..šetřím na nové), tak jsem koupil jen ty disky (co si budem povídat bez nich je to hrozné) a ty autopotahy, i na volant jsem se vyprd , a kapota už byla kvůli korozi jednou vyměněna, a co jsme se tak ptali automechaniků tak prý by to zřejmě nešlo opravit jen ten kousek ale zase vyměnit celou kapotu...penízky penízky . Každopádně jestli mi to s novým autem vyjde (silně se rozhoduju mezi hondou civic [tím starším modelem] a peugeotem 106 - sport/gti/s16 nebo 306, pořád hledám rozdíly a dívám se různě po netu PRO a PROTI , tak to bych chtěl vylepšit na 100%. [upravil dne 16/1/10 Frozz] Citovat
MatrixChose Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Hlavně bych se než na nějakou kapotu a jiný věci koukl na brzdy, čepy, tyčky a podobně, protože když ti někde praskne kotouč, vylítne poloosa atd tak můžeš šetřit znova Citovat
Jeny Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 koukni po vrakovištích ve svým okolí, možná že by jiná kapota vyšla cenově podobně jako ty poklice. Citovat
go.play Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: Jeny koukni po vrakovištích ve svým okolí, možná že by jiná kapota vyšla cenově podobně jako ty poklice. Citovat
Frozz Odesláno 24. leden 2010 Autor Odesláno 24. leden 2010 Takže potahy dorazily, a hned jsme je tam s kámošem šoupli, tady jsou fotky: (na levém sedadle je to trochu pomuchlané, ale to není problem jen se to dotáhne a potahy se musí trochu \"prosedět\" jelikož byli trochu zmuchlaný z balíčku) Stare: Nove: Citovat
Frozz Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Děkuju oběma , bohužel teď už do auta asi nic vrážet nebudu (jestli se teda něco nedok*rví) a začínám šetřit na své vlastní. Rozhodoval jsem se mezi P106, P306 a Honda Civic, a po dlouhém rozmýšlení jsem si vybral P106, to auto má něco do sebe, jenže budu vybírat mezi novějšími typy, tzn. SPORT, RALLEY nebo GTi (i když v to poslední moc nedoufám ). Jsou to fakt moc pěkná auta a nic se jim nevyrovná . (Kdyby měl někdo nějaké tipy na sport-ralley-(gti) za dobrou cenu (do 30.000), pište) [upravil dne 25/1/10 Frozz] Citovat
Ladis8 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/7834341 Na tuhle sem nedávno koukal a litoval, že nebyla když sem vybíral auto já samozřejmě je dost levná takže pořádně prohlídnout, projet atd Citovat
Frozz Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: Ladis8 http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/106/7834341 Na tuhle sem nedávno koukal a litoval, že nebyla když sem vybíral auto já samozřejmě je dost levná takže pořádně prohlídnout, projet atd Jojo, tu znám, na ní jsem se taky koukal a přibyla do mého listu, vypadá moc dobře. BTW otázečka: jak tam jsou ty barevný pruhy, myslíš že se dají nějakým způsobem sundat abych nepoškodil lak? Nelíbí se mi tam. Mluvím sice jako bych to auto už teď měl, ale preventivně Citovat
Ladis8 Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Hele to sou určitě jen nálepky takže to určitě půjde. Já osobně bych je asi nechal už jen kvůli tomu že to je rallyčko a to není zas tak běžná záležitost... Ale třeba za pomocí fénu (lépe horkovzdušky) určo sundáš. Citovat
go.play Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 myslíš že to je rally??? co já si myslim, tak rally jsou jen 1.6 8V 74kw ne? a \"nemaj\" na dvěřích a vzadu tapecáky, jen takový aby se neřeklo, je to prostě očesaný. pokud se pletu, tak mě někdo opravte abych v tom měl jasno Citovat
Frozz Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Původně zaslal: go.play myslíš že to je rally??? co já si myslim, tak rally jsou jen 1.6 8V 74kw ne? a \"nemaj\" na dvěřích a vzadu tapecáky, jen takový aby se neřeklo, je to prostě očesaný. pokud se pletu, tak mě někdo opravte abych v tom měl jasno No taky sem na to koukal, a zdá se mi na ralley 55kw nějak málo Citovat
jadek Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 to neni rally , ale normalní 106 sport .. Tu mám taky ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.