Šalda Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 I přes to si myslím že zásadní problém je v tom že nemají z auta respect, myslí si že jim se to stát nemůže a proto to auto nemají žádným jiným způsobem jištěný Citovat
praktik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Ty tam ešte niečo davaš kozi kolo to je aspon niečo ale niektori borci tam nedaju nič :nevim:nevim Citovat
.mycTD Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 ...a kolik lidi uz me poucovalo, ze si muzu poskodit disk, kdyz ho davam pod prah. Citovat
wooody Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 lepší mít v pr*eli disk než zdraví ( v tom lepšim případě) [upravil dne 28/12/09 wooody] Citovat
praktik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Dysk kupiš novy ale život nie:P Citovat
wooody Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 peto víme neboj, teda alespon ja Citovat
Benžík Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tohle o čem se tu píše se stalo před pár lety kamarádovo strejdovy. Dodávka mu spadla brzdovým kotoučem na krk když ležel pod autem. Nepřežil to. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 No ono ja by som povedal, ze kopa ludi o tom nevie, alebo nad tym samotnym nepremysla ... Teda ani mna to nikto nenaucil, nikde mi to nepovedali, a tak aj mne, ked som robil svoje prve opravi, sa zdalo normalne lezat pod autom, ktore je len na heveru ... Proste mi na um nezyslo, ze by to mohlo s toho heveru padnout, kdyz ten hever to auto udrzel treba pri vymene kol ... Pak jak sem to raz delal, vybehl ven muj otec, a serval mne .. Donesl dve dreveny polinka, a podlozil je .. Tym chcem povedat, ze auto si dnes tiez istym, i ked tiez mame niekedy jamu, ale je v nej kopa bordelu, tak lahsie ukony na hevere A keby mi moj otec, toto nepovedal, tak sa to mozno docitam, az tu na fore (pametam si ozzyho temy, teda jednu temu urcite, kde toto daval) A keby som na toto forum nechodil, a otec by mi to nepovedal, mozno sa to nedozviem ... Citovat
Přema Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Taky se tohle kámošovi cca před 7 lety stalo......naštěstí to přežil a má inv.důchod a pár želez na páteři......ale jinak je v poho....... Citovat
Haryk Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: honza406 vemte to tak český člověk je nepoučitelný a říká si mne se to stát nemůže.A pak se diví jj je to jak když někdo řeže na cirkulárce v rukavicích vis.náš soused klika jen malíček .:říkat neříkat furt stejný a smutný konce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.