dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 nevím jak třeba Y2K jezdíš na moto ale já když už se jedu svíst tak teda rozhodně nejezdím předpisově...krom vesnic tedy.....noty mám rád:D:D a radši bych se zabil na moto když bych si to užíval než v autě když by mě sestřelil někdo s tirákem co usnul za volantem.. Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Ja jazdim ako slimak po tom co som to polozil...a nech si kazdy hovori co chce, nehambim sa za to, zabit sa nechcem. A hlavne sa mam rad a beriem ohlad na ostatnych ucastnikov premavky. Takze ozaj predpisovo Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 myslím že nikdo se nechce jen tak zabít....ale pak jsou rozhodující zkušenosti atd....nevím jak dlouho třeba jezdíš na moto nebo kolik máš najeto ale zkušenosti ničím nenahradíš... Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Nálada: Dělej tak,ať zbyde místo NA SILNICIi pro ostatní...Už jsem to dvakrát uřízl a pořád je to krátký.... zab se klidně, jen neber nikoho sebou předpokládám, že žiješ sám pro sebe, nemáš rodiče, lásku a tak máš motorku, který ubejvá guma před očima jinak to nechápu Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 hmm tak to se mýlíš..mám vše rodiče lásku a mám i pro co žít...já si život tedy rád užívám....a přiznávám na moto se rád svezu....je to muj koníček.. na silnici se vzdy chovám tak abych nikoho neohrozil.....tak nevím roč hned takovej přístup.. Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 jinak je to zvláštní, jak každý z nás má jiné pojetí rychlosti a zkušenosti řízení mam kamaráda, co pořád jezdí na motorce dle mého jako blázen, ale když jsem ho vezl autem a předjížděl jsem naprosto normálně dva tiráky v kuse na rovném přehledném úseku, tak vyváděl jak malej kluk a brzdil, očima, rukama a do podlahy mi vyšlapal důlek Když jsem se ho ptal, co to mělo být, tak mi řekl, že na motorce to dělá taky, ale v autě ten manévr (naprosto normální jaký všichni děláme) dle jeho zkušeností prostě trval moc dlouho a byl přesvědčenej, že se nestihnu zařadit před tiráky Citovat
peugeot09 Odesláno 27. prosinec 2009 Autor Odesláno 27. prosinec 2009 Navádění k sebevraždě je trestným činem, nemluvě o etické stránce věci. Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 2:Dobrmik nemyslim to zle, jen si rád rýpnu Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 jj autem než neco předjedeš tak to je tejden:D na moto je to mnohem rychlejší nehledě na zrychlení.....to já jsem zas takovej že na motu bych za někoho cizýho nesed...prostě nevěřím že by to třeba zvládl nebo tak... Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 punkac:jj v pohodě....jen prostě má každý svuj názor...na moto jezdím od mých 4let...takže myslím že neco mám naježdíno......oproti těm co si v 20 nebo 30 splní sen a koupí si silnou motorku... Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Nie kazdy si moze dovolit \"splnit sen\" predtym ako zacne byt zarobkovo cinny Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Y2K:jj máš pravdu ale nejvíc nehod je právě kuli tomuhle....já jsem za to taky rodičum nesmírně vděčný že mi dali takovou možnost....chápu že každý ji nemá....ale maj si koupit neco slabšího a ne hned litra nebo tak...tot muj názor... Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 napsal jsi to přesně! jeli to tak, pak pohoda (trošku jsem tě podezíral z toho tebou napsaném dvacetiletém případě) Hlavní je respekt a nehrát si na mistra světa Abysme se vrátili z5 k videju, mě se to líbilo a smekám před někým, kdo to umí, jen to nemusej dělat za normál provozu, kde třeba nemusejí být takový borci ve čtení myšlenek ze které strany bude motorka předjíždět, v tom druhým videu mě štvalo to modrý auto, co se s nima honilo, asi jsem už starej a něco už nechápu Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 @dobrmik: Konecne sa na niecom zhodneme [upravil dne 27.12.2009 Y2K] Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 jj mistr je jen jeden a to valentino rossi:aut a pak chudák lukáš šembera... jj hold se najdou takový co se nechaj též vyprovokovat.... třeba jednou jsem měl též namále díky plechovkáři kterej si rozmyslel za horizontem couvat protože přejel odbočku....a to jsem jel kolem 50ky....jsem myslel že ho asi zabiju Citovat
punkac Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 kluci dobrou, ráno mě čeká inventura brrrrrrr proč já nemám žádnou dovolenou Citovat
dobrmik Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 jj dobrou...teda do práce bych jít nechtěl...:aut at ti to uteče.. Citovat
Y2K Odesláno 27. prosinec 2009 Odesláno 27. prosinec 2009 Dobruu... A nic si z toho nerob, aj ja zajtra pracujem... Len s tym rozdielom ze ja sa z domu nepohnem Citovat
Medvěd Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: dobrmik .... třeba jednou jsem měl též namále díky plechovkáři kterej si rozmyslel za horizontem couvat protože přejel odbočku....a to jsem jel kolem 50ky....jsem myslel že ho asi zabiju Nic ve zlým, ale myslím si, že by Tě spíš zabil on. A to je jeden z důvodů, proč bych si motorku nikdy nekoupil (i když takovej Gold Win se mi moc líbí) - když takovýho za horizontem couvajícího mameluka trefím v autě, jsou naše síly vyrovnané a oba dva máme stejnou šanci na přežití - motorka vůči autu není rovnocenný partner a o to víc mi hlava nebere, proč mnozí motorkáři (viz. třeba ten blbec na prvním videu) se svým životem tak hazardují. Citovat
dobrmik Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 no to si myslím že by se mi zas tak moc nestalo...pár odřenin,zlomenina......a to je právě to....každej jsme jinej někoho baví to a někoho to...já si neumým představit život bez moto....určitě máš taky koníčka kterýho by si se nerad vzdával....proč?asi je to baví...nevím..takovéhle potřeby nemám tak nemohu soudit.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.