Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

takovej brzdič nemá šanci proreznout a jedinej dobrej důvod proč je očistit a natřít je při použití alu kol, přeci jen když nějdo nasadí pěkný alu a pod tim je něco cosi škaredě porezlýho tak to vypadá blbě, co :)

Odesláno

s tebou souhlasím...já t o na své 406 dělal taky ale tim stylem že jsem sundal kolo a natíral vše přímo na autě a teď už bych to tak neudělal.opravdu je mnohem lepší když brzdič vyndáš rozebereš a natřeš zvlášť píst třmen a no všechno venku,pak se ti nestane že máš buď natřený místa kde to nechceš nebo naopak nenatřeš kde chce....sice za jízdy nebude nic vidět ale když se nějakej zvědavec podívá blíž tak se ti u auta rovnou poblije......no ale tím jsem se poučil já....kor když budeš mít kola s tenkýma paprskama a bude vidět skoro vše co máš za kolem....jak říkámjá už bych to timhle stylem nedělal

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak se chystám zapracovat na brzdách, třmen je jasnej, ten si dám klasicky do červený. Ovšem nevím, jak na ten kryt za kotoučem? Dáváte mu nějakou barvu nebo obrousíte a natřete nějakym bezbarvym lakem na korozi? Nechci z toho mít nějakej kýč. A také kolem toho náboje na kolo, do barvy nebo jen ošetřit? Nevím, jak by to mohlo vypadat, když bych to dal do barvy..:-/ Kola tam budou bílý speedlajny, tak chci ty brzdy mít decentně hezký. Díky za tipy..:)

[upravil dne 1/4/10 The_DoctoR]

Odesláno

taky jsem si říkal, proč mám ty brzdy furt tak od rezu, když jsou nový kotouče a destičky. Souhlasíte všichni s tím, že sundáním a vyhozením toho krytu nic nezkazím, myslím tím na funčknosti a životnosti brzd?

vinorak: Takže si rezignoval na sundání? :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem ty brzdy natřel poprvý a nejspíš naposledy. Po týdnu to zase začíná být černý od prachu z brzd. Brzdim normálně, brzdiče jsou OK, je to na všech brzdičích. Je to normální?

Guest servisman
Odesláno

jj co naděláš taky nějak nejezdím extra rychle a po čase mám černý prach i na elektronech,hlavně vepředu .Vzadu je to ok mám bubny.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...