Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím hodlám přesedlat z 309 na 406 cupe. Proto jsem vás chtěl poprosit o pár rad na co před koupí hlavně kouknout popř. na co tyhle auta nejvíce trpí?

V tejdnu se chci jít podívat na tyhle kousky:

1) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/7802099

2) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/7787193

3) http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/peugeot/406/7647137

U toho obsahu 3,0 by mě zajímalo jakou máte třeba spotřebu?

Budu rád za každej dobrej typ a radu,

Dekuju

Odesláno

Jak napsal Jozef, když dáš do hledání \"406 coupé\", vyjede ti čtení do silvestra. Všechny tři ty inzeráty maj celkem vtipný stavy kilometrů a u prvních dvou nechápu, proč to nemá servisku, když je to po prvním majiteli. Každopádně měj při prohlížení oči na šťopkách. No a taky počítej, že provozní náklady na 3.0 V6 jsou oproti 309 vyšší v násobcích.

Odesláno

Pokud už teď řešíš spotřebu, tak se této motorizaci vyhni. To auto není na údržbu zrovna nejlevnější - teda pokud ho nechceš jen kur.vit a pak prodat, ale i dbát na to, aby bylo stále ve skvělé kondici.

Coupé snese hodně, ale pak když vidíš v inzerátech jednotlivé kousky označené jako \"stav výborný\", chce se ti brečet.

Použij hledání, o coupé tady bylo řečeno více, než hodně :)

Ale kdyby tě přecejen něco zajímalo, napiš mi na icq. Myslím si, že o tomto autě už vím docela hodně :)

ps. svoje auto neprodám :-D

Odesláno

mne vychadza priemer nieco tesne nad 8 tak mozno 8,5 ale jazdim prevazne medzimesto dlhe trate.ale je rozdiel aky 3,0 motor tam mas.ten starsi so 140kw zral o cca 1 liter viac ako ten novsi 152 kw

ale za ten 152 kw si budes musiet priplatit.zacinali ich davat od 3 mesiac 2000

[upravil dne 27.12.09 jozefsv]

Odesláno

Na tom 3.0 V6 nevidím dle popisu nic špatného, i na fotkách se tváří zachovale. Plechy nemají nějaké proměnlivé mezery a barva se taky tváří stejně. Dokonce i přední světla sedí :-). Chce to ale vždy vidět na živo, odhrnout si i kobeřečky a koukat jestli to není někde přestříkávané, lehnout si pod to, lomcovat se vším možným atd.

Jinak spotřeba je u tohohle motoru (mám ten a samej) Jízda 10x týdně jen po městě ca 7km a 2x po dálnici ca 20km, tak mám momentálně v zimě 11,1 l/100km. V létě to bylo ca 10 l/100km.

Odesláno

No jejsaný, že v bazaru musíš vybírat podle toho co vidíš a slyšíš, ne podle toho, co píšou. Ale u toho třílitru mě nesedí KM, a proč nemá servisku, když je po prvním majiteli?? A je to opravdu 2000? Je to starý model, musel by to být začátek roku... Každopádně oči na šťopkách...

Já bych auto v českým bazaru nekoupil...

Odesláno

167 000 km proč ne? Pokud auto dobře pojede a nebude mít nějaké nehezké zvuky.

Rozvody, oleje atd bych udělal i kdyby mi prodejce řek, že je zrovna včera měnil. A pro případný prodej má už alespoň stočené km a nemusí to dělat sám. (vtip) ;)

První majitel je asi blbost. Jestli autor nemyslel že je první majitel v Čr. :myslim ,popřípadě jako já 1, majitel na nově vystaveném velkém TP za předchozí již popsaný.

[upravil dne 28/12/09 Rico1]

Odesláno

No právě, jedinou výhodu bych viděl v těch \"předstočených\" kilometrech. :) Ten \"první majitel\" a chybějící serviska je první známka neserióznosti prodejce. Ale jak jsem psal shora, tohle auto je potřeba řádně proklepnout a kupovat podle skutečného stavu a ne toho, co kdo kde píše. Pokud to auto neměl předtím utradobytek, tak je jedno, jestli má najeto 160 000 nebo 250 000 km. Motoru je to jedno. Podvozek proklepat, kastli prohlídnout. Ale je třeba hlavně vzít v potaz, že ten prvotní servis - rozvody, náplně, filtry - vyjde dráž, než stojí celá jeho 309. A to bez urážky. Konstatuju jako fakt. Jak už napsal někdo shora, jestli už před koupí musí počítat, kolik to žere, není rozumné to kupovat.

[upravil dne 28/12/09 kupák]

Odesláno

Nevim jak to delate s tou spotrebou, ale ja mam spotrebu 12 litru. Samozrejme ze na okresce se da jet za min, ale aktualni je 12. Za chvilku me ceka vymena oleje a filtru a rovnou asi i svicky, tak uvidime, jestli to nepomuze, ale na tech 9,5 se asi nikdy nedostanu. P.S.: nejezdim jako prase

Odesláno

No to bude asi tym ze mas starsi model ktory ma tak o liter vacsiu spotrebu pri porovnatelnej jazde. Plus asi preto ze je zima a podobne a hlavne zrejme chodis dost po meste. To by sedelo :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...