white Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 john: cas už maká děkuji uctivě kozlik: rychlej net? co to je? já ho mám přes mobil a to je fakt ukrutná rychlost... Citovat
KoZLiK Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem white john: cas už maká děkuji uctivě kozlik: rychlej net? co to je? já ho mám přes mobil a to je fakt ukrutná rychlost... Nu mobil je hodne slow. Rychlej net.... od 1Mb vys.... :papa Citovat
Péťa Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem KoZLiK [Nu mobil je hodne slow. Rychlej net.... od 1Mb vys.... Mobil je sice slow, ale mame ho vsude. Ty mas svoje MB jen na dvou RJ45 :-) Zlate casy, kdy jsem mel 155MB do Internetu, kde nikdo nebyl a nikdo nezdrzoval :-) To byl cvrkot... [Editován dne 27/8/04 Peta] Citovat
Fusion Odesláno 28. srpen 2004 Autor Odesláno 28. srpen 2004 Metallica je prostě klasika ne? Lidi se mě asi diví že nehraje nahlas nějaký techno (fuj) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.