Fusion Odesláno 24. srpen 2004 Odesláno 24. srpen 2004 Mohu se zeptat na profese? Tady překladatel, časově neomezený Citovat
white Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Jo jo.Také píšu často po pulnoci, jen se mi nepodařilo nastavit to správné časové pásmo ve \"volbách\" jak mi radili tak čas mých příspěvků a odpovědí je vždy o 2h dříve než ve skutečnosti.No a profese?Servisní technik \"telekomunikační technika a mobilní telefouny\". Citovat
Luger Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Softwarový enginér - v noci tvrdě tudíž spící Citovat
John Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 To white: neni to nic težkýho si nastavit ten čas Postup : 1. Klikneš na nastavení/volby 2. Oprava vašeho nastavení, a tam časové pasmo a dáš si GTM+2:00 Cairo,Helsinky..... a pak budeš mit čas ve foru schodný s časem skutečným. Je to fakt jednoduchý ja to taky nevěděl ale už to vím. Jinak ja mam povolani student. A občas na forum nakouknu. :D Citovat
Marlin Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 student, tady furt, skoro, teda, porad :D:D Citovat
sloters Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Kontrolor na měrovém středisku-hrozná dřina:D Citovat
KoZLiK Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Vedouci technik pres pokladni systemy a administrator firemni site. rychlej net doma i v praci. Citovat
Dydzej Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Otec od rodiny , tim se casy hoodne prodluzujou Citovat
tomas magnum Odesláno 25. srpen 2004 Odesláno 25. srpen 2004 Jsem pingl pres den makám mam rád Peugeoty:papa Citovat
Stoupa Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 zvukovej engineeer verejnopravniho media,holt to vysila 24 hodin denne... Citovat
lexa Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 Jednatel firmy zabývající se nakládáním s odpady toho času trochu v problémech. Jinak kutil ala ferda mravenec. Opravuju vše staré - auto, barák, hodinky, atd. [Editován dne 26/8/04 lexa] Citovat
Garfield Odesláno 26. srpen 2004 Odesláno 26. srpen 2004 Makám v noci kvůli zákazníkům - jsem malý živnostníček obchodníček, obchodující se zámořím. Takže když je u nás půlnoc, v Asii mají akorát tak začátek pracovní doby a ve Střední Americe mají po siestě a pravidelném denním slejváku a jsou ochotni ještě trochu pracovat... A nikdo mě neruší, rodina spinká... A já se pak od tří ráno do poledne hezky vyspím taky Protože jsem noční tvor, o takovéhle pracovní době jsem vždycky snil, když jsem chodil do práce, a teď jsem si to konečně zařídil Na rozdíl od zaměstnání sice peníze jednou jsou, jednou nejsou, ale za tu svobodu včetně volné pracovní doby bych už neměnil. A žádný šéf, těch jsem si už v životě taky užil dost [Editován dne 26/8/04 Garfield] Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2004 Autor Odesláno 27. srpen 2004 Garfield: naprosto rozumím. Noc je pro mě pracovní doba díky tomu, že je všude KLID a ve světě všechno jede.... ale jinak dělám i pro český firmy, ti se pak diví, když jím pošlu překlad ve 4 ráno Citovat
Fusion Odesláno 27. srpen 2004 Autor Odesláno 27. srpen 2004 So close no matter far, coulnd\'t be much more from the from the heart. FOREVER trust in who we are! Citovat
impact Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem komisar makám v nepřetržitém provozu tak jak kdy se dostanu jsem na tento net.Taky jde zda-li mne pustí dcerka k počítači,která jej trápí také,ale na jeném webu:P na http://www.topdivka.cz , ze jo? Napsán autorem Fusion So close no matter far, coulnd\'t be much more from the from the heart. FOREVER trust in who we are! a koukam, ze uz ti to leze na mozek... Citovat
Luger Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem Fusion So close no matter far, coulnd\'t be much more from the from the heart. FOREVER trust in who we are! An náthin\' elz máááádezzzzzz Citovat
Luger Odesláno 27. srpen 2004 Odesláno 27. srpen 2004 Napsán autorem Garfield Makám v noci kvůli zákazníkům - jsem malý živnostníček obchodníček, obchodující se zámořím. Takže když je u nás půlnoc, v Asii mají akorát tak začátek pracovní doby a ve Střední Americe mají po siestě a pravidelném denním slejváku a jsou ochotni ještě trochu pracovat... A nikdo mě neruší, rodina spinká... A já se pak od tří ráno do poledne hezky vyspím taky Protože jsem noční tvor, o takovéhle pracovní době jsem vždycky snil, když jsem chodil do práce, a teď jsem si to konečně zařídil Na rozdíl od zaměstnání sice peníze jednou jsou, jednou nejsou, ale za tu svobodu včetně volné pracovní doby bych už neměnil. A žádný šéf, těch jsem si už v životě taky užil dost [Editován dne 26/8/04 Garfield] Až nebudeš vědět, co s penězi a prací, hlásím se jako partner... jééé, to by byla pohůdka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.