Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vidím že nás tu docela hodně píše takto pozdě

Recommended Posts

Odesláno

Jo jo.Také píšu často po pulnoci, jen se mi nepodařilo nastavit to správné časové pásmo ve \"volbách\" jak mi radili tak čas mých příspěvků a odpovědí je vždy o 2h dříve než ve skutečnosti.No a profese?Servisní technik \"telekomunikační technika a mobilní telefouny\".

Odesláno

To white: neni to nic težkýho si nastavit ten čas

Postup :

1. Klikneš na nastavení/volby

2. Oprava vašeho nastavení, a tam časové pasmo a dáš si GTM+2:00 Cairo,Helsinky.....

a pak budeš mit čas ve foru schodný s časem skutečným. Je to fakt jednoduchý ja to taky nevěděl ale už to vím.

Jinak ja mam povolani student.

A občas na forum nakouknu.

:D:D

Odesláno

Jednatel firmy zabývající se nakládáním s odpady toho času trochu v problémech.;):papa

Jinak kutil ala ferda mravenec. Opravuju vše staré - auto, barák, hodinky, atd.:papa

[Editován dne 26/8/04 lexa]

Odesláno

Makám v noci kvůli zákazníkům - jsem malý živnostníček obchodníček, obchodující se zámořím. Takže když je u nás půlnoc, v Asii mají akorát tak začátek pracovní doby a ve Střední Americe mají po siestě a pravidelném denním slejváku a jsou ochotni ještě trochu pracovat... A nikdo mě neruší, rodina spinká... A já se pak od tří ráno do poledne hezky vyspím taky :papa Protože jsem noční tvor, o takovéhle pracovní době jsem vždycky snil, když jsem chodil do práce, a teď jsem si to konečně zařídil ;) Na rozdíl od zaměstnání sice peníze jednou jsou, jednou nejsou, ale za tu svobodu včetně volné pracovní doby bych už neměnil. A žádný šéf, těch jsem si už v životě taky užil dost :P

[Editován dne 26/8/04 Garfield]

Odesláno

Garfield: naprosto rozumím. Noc je pro mě pracovní doba díky tomu, že je všude KLID a ve světě všechno jede.... ale jinak dělám i pro český firmy, ti se pak diví, když jím pošlu překlad ve 4 ráno :)

Odesláno
Napsán autorem komisar

makám v nepřetržitém provozu tak jak kdy se dostanu jsem na tento net.Taky jde zda-li mne pustí dcerka k počítači,která jej trápí také,ale na jeném webu:P

na http://www.topdivka.cz , ze jo?

Napsán autorem Fusion

So close no matter far, coulnd\'t be much more from the from the heart. FOREVER trust in who we are!

a koukam, ze uz ti to leze na mozek... :)

Odesláno
Napsán autorem Fusion

So close no matter far, coulnd\'t be much more from the from the heart. FOREVER trust in who we are!

An náthin\' elz máááádezzzzzz :D

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Makám v noci kvůli zákazníkům - jsem malý živnostníček obchodníček, obchodující se zámořím. Takže když je u nás půlnoc, v Asii mají akorát tak začátek pracovní doby a ve Střední Americe mají po siestě a pravidelném denním slejváku a jsou ochotni ještě trochu pracovat... A nikdo mě neruší, rodina spinká... A já se pak od tří ráno do poledne hezky vyspím taky :papa Protože jsem noční tvor, o takovéhle pracovní době jsem vždycky snil, když jsem chodil do práce, a teď jsem si to konečně zařídil ;) Na rozdíl od zaměstnání sice peníze jednou jsou, jednou nejsou, ale za tu svobodu včetně volné pracovní doby bych už neměnil. A žádný šéf, těch jsem si už v životě taky užil dost :P

[Editován dne 26/8/04 Garfield]

Až nebudeš vědět, co s penězi a prací, hlásím se jako partner... jééé, to by byla pohůdka :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...