Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot obal na kapesnicky ebay USA objednavka pres paypal, kdo mi to prosim koupi?

Recommended Posts

Odesláno

No nakoniec ich bude 9 aj malo :)

Poslite mi kto to chcete SZ no a prvych 9 ak to dorazi do bude mat...ostatni asi bohuzial.

Kto prvy pride ten prvy melie :)

Zoznam poberatelova v prvom mojom prispevku tohto vlakna

[upravil dne 24.12.2009 Y2K]

Odesláno

jestli chcete, tak to prazakum a nebo tem co jezdi na srazy klidne objednam, a nemusite resit posilani z sk a penize do sk.... vyjde to jednoduseji a levneji... kdyztak mi pisnete sz (a domluvte se s y2k, at vam to nekupuje....)

Odesláno

Presne tak, objednaval som segre tenisky z USA a platil som len dopravu, vyslo to ale lacnejsie ako v ramci SR, pohoda:D

Co sa tyka toho obalu, tak si tiez jeden zarezervujem, ak sa este nejaky kus da:roll

Odesláno

Chlapi, k tej cene...

Jeden kus nebude stat 4 ale 9 dolacov.

Neviem preco, ale predajca povedal ze aj ked objednam viac kusov tak kazdemu treba pripocitat dobierku.

Co sa mi zda troska divne kedze zabalit 10 kusov do jednoho balika a poslat mi pride ako dobierka jedna.

No ale amici....

Takze sa pytam ci aj tak mate stale zaujem?

Ak hej, objednam 10 ks.

[upravil dne 25.12.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Chlapi, k tej cene...

Jeden kus nebude stat 4 ale 9 dolacov.

Neviem preco, ale predajca povedal ze aj ked objednam viac kusov tak kazdemu treba pripocitat dobierku.

Co sa mi zda troska divne kedze zabalit 10 kusov do jednoho balika a poslat mi pride ako dobierka jedna.

No ale amici....

Takze sa pytam ci aj tak mate stale zaujem?

Ak hej, objednam 10 ks.

[upravil dne 25.12.2009 Y2K]

ahoj,tak když cenu zvedl o více jak 100 % ať si to strčí do p.....:)já tu objednávku ruším, i když 180 kč (zhruba) není moc...:myslim

Odesláno

No on to nedvihol v podstate.

Tam bola cena 4 + 5 posta...

Mne je divna len ta hromadna objednavka.

A samozrejme este som nic neobjednaval takze zatial pohoda ;)

Odesláno

Pokud je to s tím poštovným tak blbý (můj odkaz počítá také co kus, to poštovné), tak je lepší objednat každý kus samostatně a doručovací adresu dát přímo ke konečnému zájemci. Nebo to alespoň rozdělit na ČR a SR, aby se nemuselo řešit ještě drahé poštovné a převody peněz mezi ČR a SR. Už se zde nabídl Vvity, že to objedná z ČR, stejnou službu mohu poskyknout i já.

Odesláno

me to v podstate nevadi, 180 Kc je tak malo, ze mi to ani nevadi, takze pokud to obejdna Y2K nebo Vvitty tak je to snad skoro jedno :-)

A vezmu radsi dva jedno do modryho, jedno do coupe :)

Taky by to mohl Vvitty objednat do eshopu :D

[upravil dne 25/12/2009 Scratch]

Odesláno

Mam taky registraci na paypal i když s mojí angličtinou mam co dělat na ebay nakoupit:Dale jde to.Myslím že by to nebylo zlí dát do eshopu určitě by se jich pár prodalo a třeba by se dala uhádat množstevní sleva.Já bych si ho vzal třeba taky;)

Odesláno

do eshopu to asi neprojde, kdyz k tomu pripocitam jeste clo a DPH, a postu po CR, tak vyjde levneji kdyz si to kazdy objedna sam az domu ;-)

a nebo kdo bude chtit, muzu to objednat soukrome pred nejakym srazem treba.... a na soukromou zasilku netreba DPH a clo resit.

Y2K: to dela na ebay kdekdo... z postovneho neodvadeji provizi a zvedaji si tim zisk... i kdyz dost jich uctuje postovne jen jednou a za kazdou dalsi polozku uctuje uz jenom priplatek, treba polovinu zakladniho postovneho. A pri overseas cenach se ani nedivim...

Scratch: chces teda dva kousky objednat? a nekdo dalsi?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...